تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: کانورتر adv110 یا کارت تدوین dvx

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض کانورتر adv110 یا کارت تدوین dvx

سلام مشخصات سیستم من :p5q deluxeمادربرد و کارت گرافیک engts250 dk asus

می خواهم بدانم با مشخصات سیستم من آیا نیازی هست هزینه کنم برای کارت dvx آیا هرچقدر سیستم قوی باشد بازهم این کارت روی کار تدوین تاثیر دارد و کار را سریعتر می کند و وجودش بهتر است؟ اگر لازم نیست برایش هزینه کنم پس فقط برای خروجی ریل تایم روی تلویزیون و کپچر از دوربین کارت adv110 کناپوس را بخرم کافی است برای اینکه باکس تدوینم تقریبا کامل شود چون باکس تدوین متشکل است یک سیستم قوی برای میکس و مونتاژ و یک کارت تدوین و کانورتر و یک پلیر که البته من در حال حاضر چون بودجه زیادی ندارم می خواهم یک دوربین سونی hc52 بعنوان پلیر بخرم و یک کانورتر هم برای خروجی ریل تایم در تلویزیون و کپچر نظرشماچیست؟
    سوال دوم اینکه در سیستم صداوسیمای امروز چند درصد کارها روی نوارهای مینی دوی یا دی وی کم ضبط می شود؟ کسی می تواند مرا راهنمایی کند؟ تا سردرگمی خلاص شوم و راحتتر تصمیم خرید بگیرم.

2. این کاربر از معصومه123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوست عزيز. چون شما با فرمت DV كار ميكنيد با يك كارت firewire IEEE1394 كه قيمت تقريبي 10 هزار تومان داره ميتونيد dv كيچر بگيريد و در مورد خروجي هم نيازي به كانورتور نيست چون شما از خود دوربين ميتوانيد به عنوان كانورتور استفاده كنيد . البته اين پيشنهاد هاي من به علت كمبود بودجه شما هست . اما در مورد فرمت كار در صدا و سيما بايد بگم تقريبا 10 درصد كارهاي تلويزيون داره dvcam كار ميشه و بقيش از HD استفاده ميكنند. HD كيفيت خيلي بالاتري نسبت به DV داره .اما هزينه تجهيزاتش هم بالاست .بستگي داره شما چقدر ميخواهيد عاقبت انديشي كنيد و بودجه شما چقدر هست بايد يكي از اين دو راه رو انتخاب كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •