سلام
اونطور که من دیدم شاید هم اشتباه می کنم واسه APEX . شرکت انویدیا یه SDK یا یه چیز شبیه این داده بود. کسی می تونه یه لینک مستقیم واسه دانلودش بهم بده ؟ یه چیزی نگین توی درایور ها هست چون نیست .
سلام
اونطور که من دیدم شاید هم اشتباه می کنم واسه APEX . شرکت انویدیا یه SDK یا یه چیز شبیه این داده بود. کسی می تونه یه لینک مستقیم واسه دانلودش بهم بده ؟ یه چیزی نگین توی درایور ها هست چون نیست .
حسن جان این APEX چیه؟
میشه یک توضیح بدی.
شما حتما می دونید که AGEA فیزیک چیه دیگه ؟ این قبلا یه شرکت بوده که نرم افزار معروف فیزیک خودش رو معرفی کرده و کلا خیلی معروف شده . حالا این وسط انویدیا هم سوئ استفاده کرده و اون رو خریده . الان هم یه تکنولوژی جدید معرفی کرده به نام APEX که واقعا دیوانه کنندست.شما فکر کن بازی داشته باشی که انفجارهاش طبیعی تر . تخریب شدن اجزاش قوی تر . فیزیک تقریبا واقعی بادنیای طبیعی و غیره و غیره... این کار رو اپکس واست میکنه . من در اصل این رو واسه یو دی کی می خوام که اگه گیرش بیارم که عالی میشه . می خوام یه صحنه تخریب پذیری هزار تیکه ای بسازم . حالا..
حالا کسی می تونه این رو واسم گیر بیاره .؟
من نمی دونم چرا نمی تونم سایت انویدیا رو باز کنم . واقعا مشکل داره ؟ اقا توی این صفحه ادرسش رو پیدا کردم ولی نمی تونم بهش دسترسی داشته باشم .
توی اینجا نوشته چه طوری بهش دسترسی داشته باشید . هر کسی می تونه زحمتش رو برای ما هم بکشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جب چیزیه ها!!!!!!!!!!(ما تحریمیم برا همین برات باز نکرد)
APEX is already integrated into some of the most popular game engines, e.g. UE3/UDK
پس برای udk هم هست![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این میل بزن بعد هر کدوم از apex هارو خواستی بگو بهشون تا بقیه رو خدشون بهت میگن
لیست apex های موجود:
APEX Clothing
APEX Destruction
APEX Particles
APEX Turbulence
APEX Vegetation
خدای من . چرا اینقدر کش دارش می کنید من Apex sdk رو می خوام . یه فایل نصبیه همین . با وی پی ان میشه گرفت . کسی می تونه ؟
اینی که شما می گی انواع اونه و اگه این اس دی کی نصب بشه همه این توی یو دی کی قابل دسترسیه.
من نتونستم لینکی از sdk اش پیدا کنم برو تو شما اگه لینک داری بده تا جوابشو بهت بدم
دست شما درد نکنه
نرم افزار خوبیه
من اگه می تونستم برم که نمیومدم اینجا تاپیک بزنم از شما ها بخوام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)