تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مقابله با W32.Jeefo.A

داره خودمونی میشه subuntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض مقابله با W32.Jeefo.A

سلام
    ویندوز xp من توسط ویروس W32.Jeefo.A آلوده شده ،از آنتی ویروس آویرا که دیشب آپدیت و ویروس اسکن کردم ، استفاده می کنم . این آنتی ویروس در اولین اسکن بیش از 1300 فایل آلوده را repair کرد که پس از اتمام اسکن پیامی مبنی بر توصیه به restart داد و بعد از آن دو بار دیگر اسکن کردم که هر بار دوباره تعدادی فایل آلوده پیدا میکند و ظاهرا یا آنتی ویروس توان پاک کردن فایل ها رو ندارد یا هر بار ویروس از نو تکثیر می شود .

در سایت سایمانتک آمده :

W32.Jeefo is a parasitic virus that infects 32-bit Windows portable executable files. When an infected executable is run on the system, the virus will create the following file with the System attribute set:
    %Windir%\svchost.exe
    On Windows NT/2000/XP systems, the virus installs itself as a service with the following properties:
    Name: Power Manager
    Description: Manages the power save features of the computer
    Startup Type: Automatic
    Log On As: LocalSystem

Once the virus is memory resident, it periodically searches the system for portable executable files to infect.

سرویس Power Manager را غیر فعال کردم ، ولی فایل Svchost.exe را هنوز پاک نکرده ام . آنتی ویروس هم پیغام ارور برای تعمیر Svchost.exe می دهد .
    ظاهرا تنها را delete کردن این فایل هست .
    از دوستان تقاضای راهنمایی دارم که آیا حذف این فایل به ویندوز آسیب می رساند ؟
    و اینکه آیا تجربه مقابله با این ویروس با آنتی ویروس خاصی را دارید ، اگر چنین است لطفا آن آنتی ویروس را معرفی کنید .

ممنون
    Last edited by subuntu; 26-04-2011 at 15:26.

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

سلام
    ویندوز xp من توسط ویروس W32.Jeefo.A آلوده شده ،از آنتی ویروس آویرا که دیشب آپدیت و ویروس اسکن کردم ، استفاده می کنم . این آنتی ویروس در اولین اسکن بیش از 1300 فایل آلوده را repair کرد که پس از اتمام اسکن پیامی مبنی بر توصیه به restart داد و بعد از آن دو بار دیگر اسکن کردم که هر بار دوباره تعدادی فایل آلوده پیدا میکند و ظاهرا یا آنتی ویروس توان پاک کردن فایل ها رو ندارد یا هر بار ویروس از نو تکثیر می شود .

در سایت سایمانتک آمده :

W32.Jeefo is a parasitic virus that infects 32-bit Windows portable executable files. When an infected executable is run on the system, the virus will create the following file with the System attribute set:
    %Windir%\svchost.exe
    On Windows NT/2000/XP systems, the virus installs itself as a service with the following properties:
    Name: Power Manager
    Description: Manages the power save features of the computer
    Startup Type: Automatic
    Log On As: LocalSystem

Once the virus is memory resident, it periodically searches the system for portable executable files to infect.

سرویس Power Manager را غیر فعال کردم ، ولی فایل Svchost.exe را هنوز پاک نکرده ام . آنتی ویروس هم پیغام ارور برای تعمیر Svchost.exe می دهد .
    ظاهرا تنها را delete کردن این فایل هست .
    از دوستان تقاضای راهنمایی دارم که آیا حذف این فایل به ویندوز آسیب می رساند ؟
    و اینکه آیا تجربه مقابله با این ویروس با آنتی ویروس خاصی را دارید ، اگر چنین است لطفا آن آنتی ویروس را معرفی کنید .

ممنون
    دوست من این نرم افزار میتونه این ویروس رو برات از بین ببره:
    از شرکت Sophos
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این نرم افزار بعد از اجرا خیالتو راحت میکنه.
    Last edited by AlexanderMahone; 27-04-2011 at 17:04.

3. 3 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام این لیمکش خرابه
    میشه تصحیح کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •