تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 39 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 382

نام تاپيک: Resident Evil: Operation Raccoon City

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض Resident Evil: Operation Raccoon City

ناشر..:Capcom

سازنده...: Slant Six

تاریخ انتشار..: در تاریخ 20 مارس 2012

نسخه PC بازی تاخیر خورد و رفت برا تاریخ May 18

پلتفرم..: PS3...Xbox360...PC

سبک..: Horror Action Adventure

کارگردان...:Adam Bullied

تهیه کننده..:Masachika Kawata

چندی پیش ساخت قسمت جدیدی از بازی های Resident Evil اعلام شد و هواداران زیادی را خوشحال کرد این موضوع بسیار خوشایند خواهد بود وقتی که بعد از کریس و شیوا این بار با نسخه جدید روبرو خواهیم شد مخصوصا که نام بازی Evil و راکون سیتی را یدک میکشد...بله Resident Evil: Operation Raccoon City عنوان نسخه جدیدی از سری بازی های اویل خواهد بود که رویداد های تازه ای را به نمایش خواهد گذاشت.

این بار هم بازی یک سوم شخص شوتر خواهد بود که در میان دو گروه ان هم در شهر راکون سیتی انجام خواهد گرفت پس این نشان میدهد خبری از امکان بازی با شخصیت های محبوب نخواهد بود زیرا یک نوع تحول خاص در این بازی ایجاد شده است همانطور که از ویدئو و نام بازی معلومه بازی در سال 1998 در ان شهر معروف رخ مید جایی همه خاطرها از انجا شروع شد اما موضوعی که درابتدا توی ذوق میزند اینه که با با یک ترس از ماجراهای اویل 2 و 3 رورو نیستیم بلکه با یک شوتر ذاتا سوم شخص روبرو هستیم حتی در ویدئویی که میبینیم و عکس ها امکان استفاده از زامبی ها به عنوان کاور گرفتن هستش این نشان دهنده این هست که بازی روی سبک یک شوتر تاکتیکی با چاشنی ترس خواهد بود البته مدت زمان کاور با زامبی ها زیاد نمیتونه باشه و 10 الی 15 ثانیه بیشتر نمیشه نگشون داشت.

سازنده بازی این بار Slant Six خواهد ود استدیویی که د رکارنامه خودش بازیی همچون SOCOM را دارد که از استدیو های این استدیو تا به حال سه عنوان از این سری بازی را در کارنامه دارد که (SOCOM: Confrontation..SOCOM: Fireteam Bravo 3...SOCOM: Tactical Strike) ولی خب کمو بیش نتوانستند اون قابلیت خوب رو نشان بدهند پس استدیو سازنده بازی کارنامه ای انچنان درخشان ندارد.

معلومه که یکی از شخصیت ها مونث هستش

همانطور که میدانید داستان بازی به رویدادهای شهر راکون سیتی برمیگرده اما این بار ما با گروه umbrella هستیم کنترل 4 شخصیت در دستان ما خواهد بود و باید شخصیت های (Vector ، Beltwat،Bertha،Spectre) خواهند بود 4 شخصیت قابل بازی که نشان دهنده امکان Co_op خواهد. اینان اعضای امبرلا هستن و برای از بین بردن مدارک باقی مانده در شهر مامور هستند پس در بین راه بازماندگان شیوع ویروس را نیز از بین خواهند برد پس دلیل کشته شدن شخصیت لیون در تریلر دیده شده ممکن هست همین باشد...در این بین نیروهای دولتی نیز هستند که جبهه ای دیگر را نمایان میکند ما با انها نیز باید دست و پنجه نرم کنیم اما این چهار شخصیت هر کدام دارای ویژگی ها خاص خود هستند و نیروهای خود را دارند تک تیرانداز ، چشمانی تیز، Medice یا همون امداد و مردی قوی که نمایان گر اوج درجه سوق گرفتن بازی به بازی ها یمشابهی همچون L4D هستش...چیزی که در اکثر دیدگاه های سایت گیم اسپوت از ان یاد شده...مهمترین عامل اضاف شده تیراندازی در حین راه رفتن خواهد بود چیزی که سری اویل را همیشه در رنج نگه میداشت. در واقع سه جبهه خواهیم داشت اعضای umbrella همون 4 نفر..د رمقابل افراد نیروی های دولتی که US-Spec-ops هستند که برای جلوگیری از شیوع ویروس و جم کردن مدارک و اسناد به شهر امدن و از طرف دیگر زامبی ها و Bow ها خواهد بود هیولا یا موجودات جهش یافته ژنتیکی که با نام Bio_-organtic Weapon ازشون یاد میشه (که حتما در اویل دو انها را دیدیم و در خاطر داریم که وقتی با دختر claire redfield بازی کنیم با این موجود روبرو خواهیم شد. محیط ها همگی برگرفته از Evil 2 , 3 خواهند بود و امکان داره با مکان هایی کامل اشنا نیز در بین راه روبرو بشیم. تیزر اویه بازی هم با نمایی از ورود Leon Kennedy به شهر نشون داده میشه لیون یک شخصیت قابل بازی نیست اما خب این کارکتر از محبوب کارکترهای دنیای بازی هستش حتی در ادامه میبینیم که یکی از اعضای امبرلا با لیون درگیر شده و به او شلیک میکند کاواتا گفته که کشتن لیون کلیه معادلاتی که قرار بود بیوفته رو تغییر میده ولی بهتره همه چی رو در بازی ببینید...
    بازه زمانی بازی و داستانی اون بین شماره های اول و سوم هستش و برمیگرده به قبل روایات بازی Outbreak در این سری و طبق روال مردم به زامبی بر اثر ویروس تبدیل شدن و ما در نقش یکی از گروه عملیاتی سری قرار میگیرم و باید کلیه مدارک مهم و شواهدی که نشانگر فعالیت های غیرقانونی شرکت امبرلا بود رو از بین ببریم در کنار نابود کردن مبتلایان به این ویروس رو باید از بین ببریم در روبرو مامورهای دولتی نیز بیکار نیستن و منتظرن امدن تا مدارکی که ما دنبالشون هستیم رو زود تر از ما پیدا کنن و ما باید از این موضوع جلوگیری کنیم

کاواتا میگه همیشه ارزوی بیشتر اویل بازها این بود که بتونن د رمحیطی باز تر با زامبی های بیشتری مبارزه کنن ام مهم تر از همه اضافه شدن بخش مولتی پلیر بازی هستش که بازیبازها میتونن با 4 نفر نیز از شخصیت های داخل بازی بازی کنن. بازی یک همکاری خواهد اشت اما این به صورت کاملا گذرا شبیه همکاری بازی ساخته شده توسط valve که L4D خواهد بود اما بسیار متفاوت خواهد بود

بخش چند نفره طوری خواهد بود که همگی میتونن همدیگرو ساپورت کنن مثلا به هنگام نیاز از مدیس یا امداد کمک گرفت نیاز به قوی هیکل بود از قویترین نفر استفاده بشه این روند کاملا در بازی یک جهشی جدا با گیم پلی این سیستم از بازی هستش.

اما ایا لیون خواهد مرد..؟ ایا شخصیت های دیگه ای که در این شهر وجود دارند دیده خواهد شد.؟ ایا کاپکام می تواند دوباره اویل رو زنده کنه..؟ ایا اصلا نیاز بود که اویل جدید ساخته بشه..؟ سوال هایی که تا زمان انتشار بازی باید صبر کرد تا به جواب برسد.

محتوای مخفی: سایز بزرگ.. 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

محتوای مخفی: سایز بزرگ.. 

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

کد:

کد:
    کد:

کد:
    کد:

Resident Evil: Operation Raccoon City

شخصیت های قابل بازی...

Vector ..: این شخصیت بسیار مزموز بوده و بیشتر کارهاش به صورت مخفی کاری خواهد بود و مثل یک سایه اینور اونورخواهد رفت

متولد سال 1960 هستش
    نزدیک 30 سال سن داره
    گروه خونیش : O+
    ملیتیش : ژاپنی
    و جزگروه bss

Beltway..: هیکل تنومدی داره و متخصص امور انفجار و بمب گذاری هستش

29 سال سن داره
    گروه خونی ..: -B
    ملیتی..: پورتوریکو.

Bertha..: پزشک گروه خواهد بود مواقعی که نیاز به ودیک یا کمک رسانی امدادی باشه ایشون میان

34 سال سن داره
    گروه خونی..: +B
    ملیت : المانی

Spectre..: محافظ گروه هستش که چشمانش این امکان رو داره که موارد پشت دیوار رو ببینه البته با استفاده از اون دوربین روی چشمش

34 سال سن داره
    گروه خونیش..: -AB
    ملیتی ..: روسیه

Four eyes ..: چهار چشم ژاپنی یکی از شخصیت های پیچیده بازی خواهد بود که یک دانشمند بسیار مخ هستن

28 سال سن داره
    گروه خونی..: -A
    ملیتی..: امریکایی ژاپنی

LOPO..; سرگروهبان سرویس امنیتی هستن و فرمانده این گروه هستش

سیستم ارتقادهی و اپگرید برای اسلحه ها هم قرار گرفته که ما هم در بخش انلاین و هم افلاین میتونیم از اون بهره مند بشیم در واقع این سیستم توانایی های ما رو در استفاده از این سلاح ها افزایش داده و باعث میشه تا از سلاح های مختلفی همچون نیمه خود کا راتوماتیک ، اسنایپر ، راکت لانچر و غیره استفاده کنیم نسخه دمو بازی مدتی میشه که منتشر شده و دید بازی کنندگان بر این بود که بازی بیشتر به محیط ها و کوچه های قسمت سوم شبیه هستش و با تعداد زامبی های زیادی روبرو هستیم و ماموران دولتی نیز در انتظار ما هستند

G4TV

تیرز اولیه بازی
    کد:
    ویدئویی از گیم پلی بازی..

کد:
    gamespot

کد:
    کد:
    کاماتا تهیه کننده بازی...

محتوای مخفی: منبع 
    gamespot
    کد:

Last edited by Layken; 20-03-2012 at 20:18.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

درست 13 سال پیش بود که داشتم از جلوی یک ویدئو کلوب رد میشدم شنیده بودیم که یک دستگاه بازی جدید با نام سونی امده و بازی های خیلی توپ و واقعی داره که دیسک های سیدی میخوره هر روز از راه بازگشت از مدرسه یه سری هم به کلوپیه میزدم ولی هیچ یک از بازیهاش جذبم نمیکرد ملت یا فوتبال بازی میکردن یا کراش همشون بازی های خوبی بودن ولی دیگه به قول خودمون درس یک قدم جلوتر بود تا این که یک روز یکی از دستگاه های بازی در ته خالی بود و یک بازی در حالت استارت رها شده بود نزدیک رفتم نگاه کردم دیدم یک زن با کلاه پلیسی تکاوری در یک اتاق که چند تا تابلو داره هستش می خواستم بازی کنم که صاحب کلوپیه گفت نمیتونی بازیش کنی الان چند هفته ای هستش ملت اونجا موندن گفتم مگه این چیه گفت اسم کلبه وحشت هستش و بچه ها ر اون اتاق موندن دسترو برداشتم حرکت کردم چند تیر زدم جلو عقب رفتم دیدم با یک کنترل فوق حرفه ای روبرو هستم اصلا انگار خودم اونجا هستم گفتم از اول این بازی رو برم زدم از اول که استارتی بود برای من به عنوان اولین و مهمترین بازیی که روی کنسول Ps1 شروع کردم که بعدها متوجه شدم نه تنها برای من بلکه برای خیلی ها شروعی بود برای اشنا شدن با دنیای ترس ، زامبی ، شوک ف احساسات و اشنایی با شخصیت های فوق محبوب در این سری....
    Capcom در سال 1996 با معرفی اولین سمت از سری بازی های Re توانست عنوان Survival Horror رو بر روی بازی های این سبک نام گذاری کند با هم مروری بر سری بازی های تولید شده با این نام خواهیم کرد..

Resident Evil

سکانس اول...:

چند نفری هستیم در میان یک باغ یا جنگلی کوچک که شاخه های بوته هاش تا شانه بالا امدند بادی سرد وزش میکند همه دارند همدیگرو نگاه میکنن انگار چیزی در نزدیکی ها هستش ناگهان صدایی میاید همه برمیگردن چیزی نیست یک دفعه یک سگدو سر میپرد و یکی از افراد حاضر را گا زگرفته و با خود میبرد صدای شلیک گلوله ی هدف فضا را در بر میگیرد ..عرق سرد در نار ترسی فضایند باید فرار کرد همه به سرعت به طرف یک ساختمان یا عمارت بزرگ درحال فرار هستند باز یکی از نرات کم میشود که سرانجام وارد ساختمان میوشیم.

سکانس دوم..: داخل امارت..:
    Jill..Barey..Chris در وسط سالن حضو ردارند اینجا کجاست اه خدای من باید راهی پیدا کرد تا با بیرون ارتباط بررار کنیم جیل تو با من خواهی امد...

اما امارت این امارت در سال 1966 توسط 3 تن از داشنمندان ان زمان ایجاد شد که در ادامه توضیح خواهم داد
    این دو سکانس هیچ وقت از یاد گیمرها پاک نخواهد شد بازی در سال 1996 منتشر شد همانطو رکه اشاره کردم عنوان Survival Horror رو برای اولین سازمان درجه بندی سنی به این سبک بازی ها لقب داد و سیستم های کاملا نو و جدید کارامد باز و بسته شدن درها ،جعبه وسایل یادداشت ها ، تنکین فرار به کار بستن فکر برای ادامه بازی داستانی غنی که هنو زهم دنباله دارد شخصیت هایی محبوب که در همان روزهای اغازین در قلب بازیبازها جا گرفت امکان بازی با دو شخصیت طوری که میشد بازی رو از دو لحاظ دو بعد تحت بررسی قرار داد سکانس های ترسناک و غافلگیرانه زیاد ..د راین میان وجود دیالوگ های بسیار زیاد معماهایی که بعضا با توچه به دیلوگ ها باز میشد معمای عالی اتاق تابلو ها ظاهر شدن یکی از محبوبترین شخصیت های منفی در این بازی رازی پنهان که همگی در داستان از طرف کمپانی Umrella نشات میگیرد.

تاریخ انتشار..: 1996
    ناشر...:capcom
    سازنده..:Capcom
    امتیاز..:
    8.5

Resident Evil 2

سکانس اول سناریو ...لیون..:
    با ماشین صحرایی خود وارد شهر راکون سیتی می شود در وسط شهر جسدی را میبیند که روی زیمن دراز کشیده و تعدای پرنده (کلاغ) روی ان هستند و دارن به جسدنوک میزنن لیون پیاده شده و نزدیک می شود
    وای خدای من چه اتفاقی افتاده این شخص چرا به این صورت هستش ناگهان سر بلند میکند تعداد زیادی زامبی میبیند ابتدا نمی داند موضوع از چه قرار هستش اسلحه خود را در می اورد و نشانه می رود ....حرکت نکنید NYPD نزدیک نشید گفتم نزدیک نشید...مجبور به شلیک می شود چند تیر همه تیرها خیر جواب نمیدهد فرار میکند و به یک در میرسد ان را باز میکند که ناگهان دختری را میبیند دختر دستان خود را جلوی صورتش میگیرد و لیون داد میزدند GetDown بشین و سریع با کلوله ای زامبی که دختر را در خطر قرا رداده بود از پا میندازد دختر کسی نیست جز کلیر لیون دست او را میگیرد و می گوید بلند شو باید از این مهلکه فرارکنیم...

این قسمت از بازی ادامه ای شاهکار برای قسمت اول به حساب میاید اول این که بازی با دو شخصیت جدید روایت میشود به مرور این دو شخصیت وارد ماجرای امبرلا می شند در ادامه حتی با دانمشند و سومینفزند ان عمارت قسمت اول روبرو می شوند یعنی دکتر برکلین که در کات سکانسی ویروسی قوی رو به خود انتقال میدهد و تبدیل به باس فایت اخر این بازی می شود در این قسمت ما با شری Sherry فرزند دکتر بکلین هم اشنا میشیم و با او بازی رو به اتمام میرسونیم اول این که وجود 5 سناریو مختلف با رویدادهای کاملا خاص در این قسمت در بر داشتن سالن معروف اداره پلیس یکی از برترین های این بازی به حساب می اید اگر بازیبازان قدیمی یادشون باشه با سناریو کلیر وقتی ادامه میدیم با همون باس فایت جهش یافته Bio -organitm روبرو میشیم.

تاریخ انتشار..: 1998
    سازنده و ناشر..: Capcom
    امتیاز..: 8.9

Resident Evil 3

سکانس اول...: 28 سپتامبر ...روز روشن...زامبی ها همه شهر رو فرا گرفتن ...به هرحال...من هنوز زندم.
    جملاتی که جیل ولنتاین در اولین نوشته هایش در بازی بیان میکند او به عنوان یکی از اعضای Bssa هستش که برای جمع اوری اطلاعات و از بین بردن ویروس وارد شهر شده اما گرفتار شده شهر راکون سیتی دیگر امن نیست و باید از بین برود Brad و christian د راین بازی زنده هستند و چند سکانی با کریستین انجام می شود سومین قسمت از این سری بازی ها با نمایش دادن یکی از محبوب ترین کارکترهای فوق ترسناک که هنوز همصداش تنین انداز گوش ها خواهد بود نامن گذاری شده بله Nemesis واقعا هنوز هم وقتی میگه استارس در گوشم هستش و راهی جز فرار در مقابل این فرد وجود نداشت بازی باز ادامه ای شاهکار انگیز برای این سری لقب گرفت جیل از کریس جدا شده و در پی این که بعد از جم کردن مدارکی با بمب اتمی شهر راکون سیتی را هدف قرار میدهند که سکانس پایانی بازی همچنان تاثیر برانگیز هستش...

سکانس اخر...: صدای هلیکوپتر دارد میاد جیل دستش راتکان میدهد تا هلیکوپتر او را ببیند از اون طرف کریستن میاید و هر دو سوار هلیکور می شوند و صحنه برخورد بمب اتمی با شهر....راکون سیتی از بین میرود
    در جملات پایانی بازی راوی می گوید که نزدیک چند صد هزار نفر در این شهر جان خود را از دست دادند رئیس جمهور استفای خود را اعلام کرده و املان موضوه که امبرلا خواهد بود دستگیر شده اند
    تصویر اخر با جیل در کنار کریستن در یک بار....
    سال انتشار...: 1999

ناشر و سازنده ..: capcom
    امتیاز..: 8.9

resident evil code veronica x

سکانس اول..: ایا برادرم زندست......
    کنسول Ps2 اولین میهمان سری باز یهای اویل خود را با کد ورونیکا اغاز کرد کد ورونیکا یکی دیگر از بهترین عنوان های میشه گفت داستان این قسمت خیلی عظیم بود اگر توجه کرده باشید د سکانس پایانی قسمت دوم کلیر به لیون میگه که باید برگردم دنبال برادرم کریس و او را پیدا کنم د راین قسمت کلیر بازگشته و براد رخود رو پیدا میکنه اما به مسادل بسیار زیادی هم دست میابند یک ویروس جدید اشکار شدن برخی مسائل امارت مرموز قسمت اول از جمله مسادل غنی این قسمت بود وجود معماهای درگیرانه و هیجان انگیز در کنار باس فایت هایی که ه رکدام پیشینه ای دارند بر عالی بودن این قسمت افزود..
    سال انتشار..: 2001
    ناشر و سازنده ...:Capcom
    امتیاز..:9

resident evil 4

تحول ....سکانس اول...: این ماموریت باید خیلی پیچیده باشه...

قسمت چهارم این بار با نگرشی متفاوت و گیم پلی کاملا تحول یافته اول از همه دوربین ثابت جای خود را به دوربین از پشت شان های فردا داده بود منو مهمات در کنار داستان تغییر کرده بود زامبی ها تبدیل به ماجینی شدند و این بار ویروس عملکردی دارد که فرد می تواند مغز خود ار کنترل کند....لیون با ایدا امده .....برای نجات دادن دختر ریس جمهور شیوا...و ایدا هم برای به دست اورد نسخه اصلی ویروس شخصیت ایدا در نسخه دوم با سناریو لیون دیده میشه که یک جور رابطه عاشقانه نیز بین انها ایجاد میشه.....بازی با وجود این که معیارهای زیاد و بسیار عالی در گیم پلی داشت اما کمی محبوبیت در خلا ان دوران گذشته ایجاد شده بود...دشمنان جدید و برداشته شدن بسیاری از معماها این بار در اروپا....هر چی باشه لیون هست و شخصیت محبوب...

تاریخ انتشار..:2005
    ناشر و سازنده ...:Capcom
    امتیاز..:9.2

resident evil 5

سکانس اول..و اخر..: هر روز بیشتر و بیشتر به زندگی و رویدادهایی که در ان رخ میدهد میاندیشم و تجربه کسب میکنم.
    اینان سخنانی بود که کریس در حال رفتن و امدن به افریقا میگه بله قسمت پنجم از سری بازی های اویل میشه گفت یکی از قسمت هایی که به هیچ وجه نتوانست رضایت اویل دوستان رو کسب کند جتی حضور جیل ولنتاین با کریس هم اون ایرادهای گرفته شده را پاک نکرد شخصیت جدید با نام شیوا که عضو گروه Bass بود همراه کریس می شود البرت وسکر به مبارزه میاید و اینجاست که ختمه بزرگترین شخصیت منفی محبوب رقم میخورد !! کریس او را کشته وسکر که یکی از دو فرزندان دانشمندان امرات معروف بود میمیرد وسکر که همکار و دوست دکتر بکلین بود میمیرد وسکری که به جیل و کریس در قسمت اول خیانت کرد و ازمایشاه زیر زمینی ان عمارت را زنده نگه داشته بود البرت وسکر که نسبت به برادر خود الکس وسکر حسودی میکرد و او را می کشد این روایت برمیگردد به چندین سال قبل روایتی از وحشت که در افریقا زیر افتاب سوزان اب می شود....

تاریخ انتشار..:2008
    سانزده و ناشر..: Capcom
    امتیاز..: 8.5

*تمامی امتیازات از سایت Gamespot برداشت شده..
    *در این بررسی فقط به عنوان های شماره دار اشاره شد
    *شخصیت محبوب من claire redfield خواهد بود.
    *امیدوارم این عنوان جالب باشه.

میکامی خالق اثار اویل
    Last edited by Layken; 26-04-2011 at 21:58.

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرسی حامد از تاپیک

لیون یک شخصیت قابل بازی نیست اما خب این کارکتر از محبوب کارکترهای دنیای بازی هستش حتی در ادامه میبینیم که یکی از اعضای امبرلا با لیون درگیر شده و به او شلیک میکند کاواتا گفته که کشتن لیون کلیه معادلاتی که قرار بود بیوفته رو تغییر میده ولی بهتره همه چی رو در بازی ببینید...
    این جمله سر تا پای آدم رو سست و بی انگیزه می کنه!امیدوار بودم دوباره لیان رو هدایت کنیم تو بازی ولی همه چی تغییر کرده:(
    امیدوارم تا زمان انتشار تغییراتی تو گیم پلی و گرافیکش ایجاد کنن که به نظرم هنوز جا داره رو این مسائل بیشتر و بهتر کار کنن.

4. 6 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

مرسی حامدی
    اینطور که معلومه این اویل از اویل 5 هم فراتره و میخواد بشه یه شوتره به تمام معنا !! که مطمئنن هیچکدوممون دوست نداریم اینطوری بشه ..
    طبق گفته های سازنده هم این اویل کلی با اویل 5 تفاوت داره اما گفتن نمیتونیم بگیم Hiror یا shooter ! که تابلو هست بیشتر میره سمته شوتر ..
    امیدوارم حداقل یه کم به فکر فن های قدیمیه بازی باشن .

6. 7 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

این نسخه هم برای من احتمالا یه مضخرفی مثل RE5 حتی شاید بدتر ازون بشه : دی
    همونطور که تو تاپیک قبلی گفتم بیشتر شبیه به نسخه ی جدید L4D هستش !

ممنون برای تاپیک حامد این یکی دیگه ظاهرا نمیقفله : دی

8. 15 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممنون برای تاپیک حامد این یکی دیگه ظاهرا نمیقفله : دی
    این یکی مطالبش مهر تایید رو خورده بودش!
    مرسی حامد! بالاخره این بار سنگین از دوشت برداشته شد!

10. 13 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مطمئنا به خوبی RE6 که امیدوارم شخصا توسط کپکام ساخته بشه نخواهد شد اما ارزش بازی کردن رو خواهد داشت
    RE5 هم از نظر بسیاری از گیمر ها و نقدهای مختلف یکی از بهترین بازی های این سری و یکی از بهترین بازی این سبک شناخته شده

12. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اصلا اسم رزیدنت اویل رو هر بازی بیاد بازی میکنم.
    عاشقتم رزیدنت اویل.
    خدا کنه q4 2011 عرضه بشه به تعویق نندازنش .
    خیلی خوشحال شدم .

14. 2 کاربر از taghdirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اول تشکر از دوست،دوست داشتنیم "حامد" جان بابت زحماتی که کشیده اند.

بعد اینکه به نظر من بازی از سبک گذشته خودش خارج شده و شاید حال و هوای قبل رو نداشته باشه (در نسخه 5 شاهد بودیم )

ای کاش به جای ساخت این نسخه ، نسخه 1 تا 4 رو بازسازی می کردند چون واقعا شاهکار بود !!

از طرفی این بازی داره به سبک شوتر نزدیک میشه تا یه سبک دلهره آور !!

به هر حال باید صبر کنیم تا بیاد و اگر هم اومد قطعا بازی می کنیم !!

از یه موضوع خیلی ناراحتم اونم مرگ لیون هست !! ( )

در نهایت ای کاش همون سبک قدیمی خودش رو ادامه میداد !! ( فکر کنم شبیه COD داره میشه )
    Last edited by pooriya_hp; 26-04-2011 at 19:37.

16. 6 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه VAHID321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

من عاشق بازی های ترسناکم
    و همه سری های سایانت هیل رو بازی کردم ولی رزیدنت اویلو فقط یکیشو بازی کردم
    ولی این یکی بیرون بیاد حتما" میگیرمش..

18. 2 کاربر از VAHID321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 39 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •