سلام دوستان.کامپیوتر من از حدود ۱ماه پیش هر ۱ساعت ۱بر ریستارت میشه.با آنتی ویروس هم چک کردم ولی باز هم درست نشد.دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم
سلام دوستان.کامپیوتر من از حدود ۱ماه پیش هر ۱ساعت ۱بر ریستارت میشه.با آنتی ویروس هم چک کردم ولی باز هم درست نشد.دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم
این مشکل منم بود.
به تاسک منیجر نگاه کن. احتمالا یه پردازش خیلی کار از سی پی یو می کشه و این باعث میشه که سی پی یو داغ کرده و ریست شه. من با کسپر زدم اسکن شد و مشکل حل شد.
تسک منیجر رو دیدم چیز خاصی نبود.با کسپر هم اسکن کردمولی بازم درست نشد
بایوس مین خالی کن دمای سیستم کلا چک کنید سی پی یو-چیپست-مین بازم دیدین کارتون راه نیفتاد بایک هارد دیگه تست کنید
لینک دانلودبرنامه چک کردن دمای سیستمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیک زیر رو بخونید و بعد زمانیکه سیستم یک ساعت از کارکردش گذشت یک Monitoring Data برام آپلود کنید.سلام دوستان.کامپیوتر من از حدود ۱ماه پیش هر ۱ساعت ۱بر ریستارت میشه.با آنتی ویروس هم چک کردم ولی باز هم درست نشد.دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما بايد رم و پاور سيستم رو چك كنيد . رم رو با برنامه memtest تست كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ربطی به گرما و ویروس ... بعید میدونم داشته باشه . آیا ویندوز شما غیر اوریجینال است ؟
خیلی از کسانی که آپدیت مایکروسافت و انجام دادم و مایکروسافت متوجه اصل نبودن سیستم عاملشون شد این مشکل را دارند حدود 1.5 ساعت یکبار (شاید یکم بیشتر) ریستارت میشیه ...
سلام.بله ویندزم غیر اورجینال است و تقریبا این مشکل از زمانی شروع شد که ویندوز من اکسپایر شده بود.ولی تو همین انجمن ۱ کرک پیدا کردم و پیغام اکسپایر شدن ویندوز رفت،حالا امکان داره هنوزم به خاطره این باشه؟راه حالش چیه؟
سلام.تاپیک رو خوندم ولی مشکله من صفحه آبی نیست چون به صورت عادی ریستارت میشه. حالا بازم آپلود بگیرم؟
نه اون تاپیک فقط برای صفحه آبی نیست. کلا خطاهای دائم سیستمی مثل مشکل شما.سلام.تاپیک رو خوندم ولی مشکله من صفحه آبی نیست چون به صورت عادی ریستارت میشه. حالا بازم آپلود بگیرم؟
ولی امکان داره همونطور که دوستمون pedykh گفتند مشکل از اکتیو بودن باشه.
من برای این Monitoring Data میخام که ببینم دمای قطعاتتون چقدره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)