قبلا ویندوز ایکس پی رو با برنامه ان لایتnLite میشد کاستوم کرد و درایورساتا اضفه کرد و... میخوام بدونم 7 رو چگونه میشه؟
قبلا ویندوز ایکس پی رو با برنامه ان لایتnLite میشد کاستوم کرد و درایورساتا اضفه کرد و... میخوام بدونم 7 رو چگونه میشه؟
شرکتهایی مثل BIE اینکارو میکنند شما نمیدونید چطور؟
با برنامه vLite میشه سون رو شخصی و سفارشی کرد کارکردش هم شبیه به nLite ایکس پی هست و درایور ها رو هم میشه اضافه کرد
پیداش کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Help118; 28-04-2011 at 20:50.
ولی انگار این برنامه میگه یه فایلی به نام WAIK رو دانلود کنیم و به لینک زیر ارجاع میده
ولی این فایل یه حجمی حدود 1.34 گیگ داره و بدون انتخاب براب دانلود از برنامه وی لایت خارج میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما این فایل که آپلود کردم دان کنید و بعد از حالت فشرده خارجش کنیدوبدون تغییر تو شاخه اصلی vLITE کپی کنید بعد اجرا میشه
لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jafarian; 29-04-2011 at 07:14.
اصلا این فایل چی بود که خود وی لایت میخواست؟ و ما داریم با این فایل بالایی اونو دور می زنیم؟
بااین فایل وارد برنامه میشدین دیگه اگرکپی میکردین تو محیط نصب برنامه مگه کارنکردازشما در ضمن به نظرم vLITE با سون سازگار نیست
این تایپیک نوشتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی من یه سرچی کردم انگار نوشته بود سازگاره ولی تو فارم خود وی لایت یکی سوال کرده بود نوشته بودند فکر نکنم ساپورت کنه
پس اگه نکنه چه برنامه ای هستش که ساپورت میکنه آخه خیلی ها دیدم دی وی دی سون رو دستکاری کرده اند. در ضمن ویندوزهای گروه BIE همگی دستکاری میشن و آپ دیت ها اضافه میشن
Last edited by Help118; 30-04-2011 at 22:24.
ازاین برنامه هم میتونید استفاده کنید همه ویندوزهارو ساپورت میکنه
Almeza MultiSet Professional
اینم لینک دانلودشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)