تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: خاموش کردن هارد برای ذخیره انرژی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض خاموش کردن هارد برای ذخیره انرژی

سیستمی دوهارد داره. یکی رو که اصلا استفاده نمیشه در قسمت پاور سیور زمان رو برای به مد خواب رفتنش یک دقیقه تنظیم کردیم . بعد مدت یک دقیقه سیستم هارد خاموش میشه ولی خود به خود گهگاهی روشن میشه دوباره بعد گذشت یک دقیقه آف میشه. ویندوز 7 اصلا نیازی به اون هارد نداره نمیدونم چرا گهگاهی روشن و خاموش میشه و سرو صدا تولید میکنه. آخه سیستم رو شبها برای دانلود میگذارند که با خاموش کردن اون هارد صدای سیستم واقعا کم میشه

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

خاموش کردن بعد از یک دقیقا برای هاردتون ضرر داره. حداقل 10 دقیقه تنظیم کنید.
    حتی اگر سیستم به اون هارد کار نداشته باشه بازمزمانیکه شما بخواین چیزی ذخیره کنید یا نرم افزاری بخواد چیزی رو Load کنه سیستم عامل برای بررسی یک Access به کل Storageها میده و هاردتون روشن میشه.
    اجتناب ناپذیر هم هست. خاموش کردن دستگاهها برای ذخیره ی انرژی برای لپتاب هستش و توی PCها این موارد مهم نیست چون از لحاظ پول برق هم حساب کنید یک هارد دیسک در ماه 500 تومن هم برق مصرف نمیکنه.

3. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

نه دوست من
    هارد دوم سیستم رو خاموش می کنیم! در ضمن برای کاهش مصرف نیست این هارد 160 گیگ و کمی قدیمیه صدای تولیدی در هنگام فعالیتش در اتاق خواب حکم صدای بلندشدن هواپیما از راه دور رو داره صدای بم ناهنجاری داره که مخ آدمو می بره
    میخوام بدونم آخه چرا خود به خود روشنم یکنه. اه

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

نه دوست من
    اگر شما معتقدید که ضرر نداره خب حتما نداره.
    ولی هارد دیسک مثل RAM یا مانیتور نیست که هروقت خاموش بشه مشکلی نداشته باشه. مگر اینکه هارد SSD باشه و خاموش شدن هارد و روشن شدنش به طور متوالی از عمر هارد کم میکنه و برای اطلاعات داخلش خطرناکه.
    میخوام بدونم آخه چرا خود به خود روشنم یکنه. اه
    من یک خط توضیح دادم که چرا روشن میشه:
    حتی اگر سیستم به اون هارد کار نداشته باشه بازمزمانیکه شما بخواین چیزی ذخیره کنید یا نرم افزاری بخواد چیزی رو Load کنه سیستم عامل برای بررسی یک Access به کل Storageها میده و هاردتون روشن میشه.

6. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

اگر شما معتقدید که ضرر نداره خب حتما نداره.
    ولی هارد دیسک مثل RAM یا مانیتور نیست که هروقت خاموش بشه مشکلی نداشته باشه. مگر اینکه هارد SSD باشه و خاموش شدن هارد و روشن شدنش به طور متوالی از عمر هارد کم میکنه و برای اطلاعات داخلش خطرناکه.

من یک خط توضیح دادم که چرا روشن میشه:
    دوست عزیز م
    این عبارت "نه دوست من" برای این نوشتم که شما فکر کرده بودید بخاطر مصرف انرژی نوشتم و پول برق! گفتم که به خاطر این نیست.
    بله هارد خراب میشه دم به دقیق هروشن و خاموش بشه چون هردهفعه با دستور اسمبلی که به هارد فرستاده میشهه معروف به هدپارک هد از پلاتر کنار میکشه و پلاتر از چرخش باز می ایسته و عوامل دیگه که عمر هارد رو کم میکنه و حرف شما صحیحه

قربون اون یه خط توضیحت برم! میگم کامیپتر به حال خودش خاموشه و دانلود منیجر داره کار خودشو رو هارد دیگه میکنه نمیدونم کدو پروسه در حال پروسس هستش که دم به دقیقه به هارد دوم نیاز پیا میکنه و روشنش میکنه اینو میفهمیدم خوب می شد
    بازم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •