تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل در باز کردن فن از سی پی یو amd

داره خودمونی میشه roohroba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض مشکل در باز کردن فن از سی پی یو amd

سلام
    من پردازنده phenom x4 955 روی مادربورد asus m4a87td دارم،چون دمای cpu یه کم بالا بود و صدای زیادی داشت خواستم فن فابریکشو باز کنم و خمیر سیلیکون را چک کنم،ولی نشد بازش کنم.چه جوری باید فن را جدا کرد؟اون 4 تا پیچ که به مادربورد وصل کرده رو هم باید باز کرد؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    من پردازنده phenom x4 955 روی مادربورد asus m4a87td دارم،چون دمای cpu یه کم بالا بود و صدای زیادی داشت خواستم فن فابریکشو باز کنم و خمیر سیلیکون را چک کنم،ولی نشد بازش کنم.چه جوری باید فن را جدا کرد؟اون 4 تا پیچ که به مادربورد وصل کرده رو هم باید باز کرد؟
    اون پیچ هارو نباید باز کنید
    فن های ارجینال amd یک ضامن دارند باید اون ضامن رو بچرخونید بعد اونو بدید جلو و از جاش دربیارید و قسمت پایین فن هم باید از جاش دربیارید تا فن باز بشه
    به اون 4تا پیچ کاری نداشته باشین

اون میله و اهرم کاملا توی شکل معلومه

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دقیقآ منم اول همین ضامنو از جاش در آوردم،خواستم فن را در بیارم نشد،ترسیدم زور بزنم خراب بشه،ممکنه فن به سی پی یو چسبیده باشه و نشه بازش کرد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دقیقآ منم اول همین ضامنو از جاش در آوردم،خواستم فن را در بیارم نشد،ترسیدم زور بزنم خراب بشه،ممکنه فن به سی پی یو چسبیده باشه و نشه بازش کرد؟
    نه اهرم رو باز کنید تا از جایگاه هاش بیاد بیرون بعد که کلا اهرم از دو طرف باز شد میتونید فن رو باز کنید
    ممکنه
    بعضی اوقات به خاطر خمیر سیلیکون فن به سی پی یو میچسبه بنابراین یک دفعه نکشید
    فن رو محکم ببندید سیستم رو روشن کنید
    سی پی یو رو تحت فشار قرار بدید تا دمای سی پی یو بالا بره اینطوری خمیر روی سطح سی پی یو یکم
    حالت سفتی خودشو از دست میده بعد سیستم رو خاموش کنید و به آرامی فن را باز بکنید

6. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تونستم بازش کنم!میخواستم ببینم اصلآ خمیر سیلیکون داره یا نه،چون دمای cpu وقتی کار سنگین میکنم میره بالا.من دور فن را دستی تنظیم کردم روی 2500 اما خیلی داغ میشه،تا 60 درجه میرسه،اگرم دور فن را زیاد کنم که صداش اذیت میکنه!
    حالا چندتا سوال: 1-دور فن معمولآ باید روی چند باشه؟ 2- نویز فن فابریک phenom 955 حدود چند دسیبله؟ 3- فن گرین بوفالو چقدر با این فن فعلی فرق میکنه از نظر صدا و خنک کنندگی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

تونستم بازش کنم!میخواستم ببینم اصلآ خمیر سیلیکون داره یا نه،چون دمای cpu وقتی کار سنگین میکنم میره بالا.من دور فن را دستی تنظیم کردم روی 2500 اما خیلی داغ میشه،تا 60 درجه میرسه،اگرم دور فن را زیاد کنم که صداش اذیت میکنه!
    حالا چندتا سوال: 1-دور فن معمولآ باید روی چند باشه؟ 2- نویز فن فابریک phenom 955 حدود چند دسیبله؟ 3- فن گرین بوفالو چقدر با این فن فعلی فرق میکنه از نظر صدا و خنک کنندگی؟
    شما برید تو ستاپ سیستم و smart fan رو رو حالت auto بزارید که از قابلیت pwm فن استفاده بشه
    در مواقع بیکاری رو دور پایین باشه و نویزش کم بشه و در پردازش بیشتر خودکار دور فن بالا رفته و به 2500 برسد
    دور فن رو روی یه مقدار ثابت نزارید
    چون اگر رو دور 2500 ثابت باشه علاوه بر اینکه مصرف برق بالاتر میره عمر فن هم کم میشه
    گرین بوفالو حدود 20 تومنه و خنک کنندگی خوبی داره pwm نداره و روی 1900 ثابت میچرخه ولی از فن ارجینال
    نسبتا بهتر عمل میکنه
    و نویزشم اونقدر زیاد نیست
    ولی این فن برای اورکلاک اصلا مناسب نیست وبرای اورکلاک باید به فکر فن 40 تومن به بالا باشید
    برای خمیر سیلیکون هم از یه خمیر با کیفیت بالاتر استفاده کنید
    و سیستم تهویه ی کیس رو هم چک کنید که هوا قشنگ جریان داشته باشه
    وقتی که هم دور فن بالا میر این یعنی دمای سی پی یو بالا رفته

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

گرین بوفالو چون pwm نداره برای اورکلاک خوب نیست؟ coolermaster hyper tx3 برای اورکلاک چه طوره؟ pwm داره ولی نویزش از بوفالو بیشتره

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

گرین بوفالو چون pwm نداره برای اورکلاک خوب نیست؟ coolermaster hyper tx3 برای اورکلاک چه طوره؟ pwm داره ولی نویزش از بوفالو بیشتره
    نه من در حالت کلی گفتم به pwm نداره
    گفتم یکی از ایراد هایی که بوفالو داره اینه که pwm نداره
    ولی کلا برای اور بالا اصلا فن قوی نیست و نباید از این فن توقع زیادی داشت
    برای شما tuniq extreme فکر کنم خوب باشه حدود 40 تومن برای اور هم خوبه
    معمولا رو این فن ها سیم برق با مقاومت میزارن که میتونید نصبش کنید تا دور فن کم بشه و نویزش بیاد پایین

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •