تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: درخواست پروژه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض درخواست پروژه

با سلام خدمت همه دوستان. اگه کسی برنامه مدیریت سالن ورزشی با دیتابیس اکسس داره یا میتونه بنویسه لطف کنه اینجا قرار بده ممنون میشم.موضوع حیاتیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzadn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

میتونم برات بنویسم ولی وقتگیره چه سالن ورزشی باشه؟ چه امکاناتی؟
    Last edited by behzadn; 23-04-2011 at 14:15.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سالن ورزشی فوتبال. امکاناتی نظیر:
    مدیریت تایم ها شامل ایجاد قرارداد جدید با سازمانها، تایم های رزرو شده، هزینه هر تایم، صاحبان تایم ها، پیش پرداختها، جلسات باقی مانده ، فروش تایمها تا مدت یک سال و از این قبیل چیزها.
    خیلی ممنون از لطفت، مرسی...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

میتونم برات بنویسم ولی وقتگیره چه سالن ورزشی باشه؟ چه امکاناتی؟
    مدیریت تایم ها شامل ایجاد قرارداد جدید با سازمانها، تایم های رزرو شده، هزینه هر تایم، صاحبان تایم ها، پیش پرداختها، جلسات باقی مانده ، فروش تایمها تا مدت یک سال و از این قبیل چیزها.
    چقدر طول میکشه بنویسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzadn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

چقدر طول میکشه بنویسی
    دوست عزیز این برنامه ای که شما میخوای بصورت اختصاصی مدت زیادی برای نوشستنش طول میکشه اگه این برنامه را رایگان میخوای میتونی توی اینترنت سرچ کنی اینجور برنامه ها زیاد پیدا میشه اگه کمبودی هم داشته باشه یا باید باهاش بسازی یا اینکه پول خرج کنی تا برات اختصاصی بنویسن . من اختصاصی رو نوشتم و سورسشو دارم اما متاسفانه چون دارم باهاش کار نمیکنم نمیتونم آپلود کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزیز از این جور برنامه ها زیاد دارم اما مشکل اینجاس که این برنامه رو تو اینترنت سرچ کردم،اما نتونستم پیداش کنم.اگه کمبودی هم داشته باشه میتونم حلش کنم. یعنی میتونین وقتی کارتون باهاش تموم شد ،آپلود کنی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزیز این برنامه ای که شما میخوای بصورت اختصاصی مدت زیادی برای نوشستنش طول میکشه اگه این برنامه را رایگان میخوای میتونی توی اینترنت سرچ کنی اینجور برنامه ها زیاد پیدا میشه اگه کمبودی هم داشته باشه یا باید باهاش بسازی یا اینکه پول خرج کنی تا برات اختصاصی بنویسن . من اختصاصی رو نوشتم و سورسشو دارم اما متاسفانه چون دارم باهاش کار نمیکنم نمیتونم آپلود کنم
    دوست عزیز از این جور برنامه ها زیاد دارم اما مشکل اینجاس که این برنامه رو تو اینترنت سرچ کردم،اما نتونستم پیداش کنم.اگه کمبودی هم داشته باشه میتونم حلش کنم. یعنی میتونین وقتی کارتون باهاش تموم شد ،آپلود کنی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست من خواهش می کنم جواب بده. منتظرم. گفتم که، موضوع حیاتیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    هرمزگان

پيش فرض

دوست عزیزم اگه صبر دارین من سر فرصت این برنامه رو واست مینویسم ولی کل نیازمندیهای برنامه ایت رو واسم بنویس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •