من یه فلش داشتم که ویروسی شد الان با avast چکش کردم همه ویروسها (7 تا ویروس) رو کشت اما الان تمام فایلها مخفی هستن چجوری برشون گردونم؟ با فولدر آپشن و تیک شو مشکل هل نشد چیکار کنم؟ممنون![]()
من یه فلش داشتم که ویروسی شد الان با avast چکش کردم همه ویروسها (7 تا ویروس) رو کشت اما الان تمام فایلها مخفی هستن چجوری برشون گردونم؟ با فولدر آپشن و تیک شو مشکل هل نشد چیکار کنم؟ممنون![]()
سلام این برنامه را اجرا و یک بار سیستم خود را ریست کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون. اما پسورد میخاد. و روی فلش جواب میده؟ چون فقط فلش ویروس گرفته بود آنتی ویروس نزاشت وارد سیستم بشه و فقط الان فایلهای فلش مموری هاید شدن ویندوز هیچ مشکلی نداره.![]()
شما در Folder Option و سربرگ View دو تا تيك را بايد عوض كنيد.
يكي تيك نمايش فايلهاي مخفي را بزنيد.
دو تا گزينه پايين تر تيك Hide protected Operating System File را برداريد.
تمام فايلهاي شما نمايش داده مي شود.
بسی ممنون مشکل حل شد با این کار![]()
آیا فایل ها را از حالت مخفی خارج کردید.
تیک هاید خورده اما غیر فعاله نمیشه هم برش داشت.![]()
اگر منظور شما این هست که شو هیدن برنمیگردد.
این برنامه را دانلود و اجرا کنید:
پسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیتونید از این روش / درصورتی که روش بالا کار نداد / از این روش پیش بروید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
نه شو هیدن که هست مشکلی نداره اصلا سیستمم ویروس نگرفته فقط فلش گرفته بود که فایلها رو مخفی نشون میداد که با راهنمایی water_lily_2012 حل شد. رفتم تو فولدرا فایلها رو کپی کردم بیرون که مشکل حل شد ظاهرا اما عصری که فلشمو بردم پروژه روشو بدم استاد دیدم باز همه فایلها مخفی شده مجبور شدم 2 ساعت یه استاده بگم برو اینجا اینکار کن برو اونجا اونکار کن حالا کپی کن حالا فولدر بساز و ... خلاصه کشتمون. موندم فلشه رو چیکار کنم باز اینجوری نشه![]()
بیشتر مواقع این مشکل زمانی رخ میده که سیستمی که فلش را بهش میزنی الوده باشه و وقتی ویروس وارد فلش میشه فایل ها را هیدن میکنه.
شاید سیستم شما الوده شده باشه؟
این دوتا را یک تستی بکن:
این دوبرنامه که معرفی شد شما از مالواربیتس استفاده کنید و نصب و اپدیت و درایو ویندوز را اسکن کنید / نیازی نیست با سریالی هم اسکن کنید.
این هم لینک دانلود MALWAREBYTES
هرچی پیدا کرد ریمو کنید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه ای دیگر هم که معرفی میکنم و رایگان هست..
این دو برنامه میان ریجستری هم اسکن میکنن و در این صورت نیازی به ریمو دستی نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)