سلام خدمت دوستان
من وقتی که ویندوز Xp داشتم به راحتی ویدوز رو standby میکردم همون hybrid sleep که همه قطعات خاموش میدن !
ولی الان با ویندوز 7 مشکل دارم !
وقتی sleep رو میزنم بعد از 2 تا 3 ثانیه دوباره روشن میشه !!
باید چیکار کنم ؟![]()
سلام خدمت دوستان
من وقتی که ویندوز Xp داشتم به راحتی ویدوز رو standby میکردم همون hybrid sleep که همه قطعات خاموش میدن !
باید چیکار کنم ؟![]()
با سلام- منم مشکل مشابهی دارم- در قسمت power saver تنظیمات به این صورت هست که بعد از 3 دقیقه مانیتور خاموش بشه و بعد از 10 دقیقه روی sleep بره همین طور در شکل زیر میبینید
اما فقط مانیتور خاموش میشه و کامپیوتر هیچ اتفاقی هم براش نمیفته و روی sleep نمیره و حتی change advace setting default را هم زدم چون من sleep را به هایبرنیت تبذیل کرده بودم اما حالا دیگه این اتفاق نمی یوفته ممنون میشم کمکم کنید
در Device Manager دستگاههای زیر رو به Properties برید و در سربرگ Power Option گزینه ی Enable device to wake up computer رو غیر فعال کنید.سلام خدمت دوستان
Mouse - Keyboard - Local area network
به تنظیمات Bios بخش Power option برید و ACPI Function رو روی حالتهای دیگه بزارید و تست کنید.اما فقط مانیتور خاموش میشه و کامپیوتر هیچ اتفاقی هم براش نمیفته و روی sleep نمیره و حتی change advace setting default را هم زدم چون من sleep را به هایبرنیت تبذیل کرده بودم اما حالا دیگه این اتفاق نمی یوفته ممنون میشم کمکم کنید
دمت گرم خدا خیرت بده ! عزیز !!![]()
سلام
من هم مشکل دارم با sleep وقتی می زنم کامپیوتر خاموش میشه و دوباره باید روشن کنم !
بایوس هم تازه عوض کردم احتمال داره از بایوس باشه ؟
خاموش میشه یعنی سیستم بعد از روشن شدن دوباره بوت میشه و Welcome میده. الان سیستم شما همینطوره یا اینکه باید با کلید جلوی سیستم روشنش کنید؟سلام
من هم مشکل دارم با sleep وقتی می زنم کامپیوتر خاموش میشه و دوباره باید روشن کنم !
بایوس هم تازه عوض کردم احتمال داره از بایوس باشه ؟
آلان دوباره تست کردم اینطوری شد..وقتی sleep زدم صفحه مانیتور رفت سیستم روشن بود بعد از چند ثانیه برگشت تو قسمت welcome و صفحه پرش خفیفی داشت ....
Last edited by m jax; 23-04-2011 at 18:15.
اگر با تغییر ACPI درست نشد Power سیستم احتمالا ضعیف عمل میکنه.مشکلم هنوز باقی هست ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)