تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: آیا پلاسمای پاناسونیک P50S10 میتونه سه بعدی نشون بده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    in my home

پيش فرض آیا پلاسمای پاناسونیک P50S10 میتونه سه بعدی نشون بده؟

سلام
    اقا نزن، دمپایی هم پرت نکن... میدونم خودم میدونم این سوال رو قبلا پرسیدن ... گوجه فرنگی گرونه بابا نزن!!

من یه پاناسونیک p50s10 دارم خدا رو شکر خیلی هم راضیم
    خیلی دنبال سه بعدی بودم و دیدیم خیلی جا ها میگه اگه تلویزیون refresh rate بالاتر از 120 داشته باشه میتونه تصویر سه بعدی نشون بده و این تبلیغات که میگن فقط تلویزیوت های مخصوص سه بعدی میتونن تصویر سه بعدی نشون بدن مزخرفه.
    چک کردم دیدم refresh rate پلاسمای من 550 هست
    چند سوال:
    1- این عدد واقعی هست یا از این ترفندهای تبلیغاتی؟
    2- اگه همه دم و دستگاه (مثل بلوری پلیر و فیلم سه بعدی و عینک) رو تهیه کنیم، میتونم فیلم سه بعدی ببینم؟
    3- اگه جواب سوال بالا "بله" هست، میتونم فیلم سه بعدی رو دانلود کنم و توسط کامپیوتر از طریق پورت HDMI بفرستم رو تلویزیون؟

قبلا از این عینکهای قرمزآبی تست کردم و الحق که واقعا مزخرف بود. مزخرف به معنای واقعی کلمه.
    یکی از بچه ها میگفت تو بازار یه چیزایی میفروشن که به پورت usb تلویزیون میخوره و اون رو سه بعدی میکنه. اطلاعات دیگه ای ندارم فقط در همین حد. شما چیزی شنیدید؟ میدونید؟

دمتون گرم ... (بابا جان گفتم که گوجه گرونه نزن!)

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

خیلی دنبال سه بعدی بودم و دیدیم خیلی جا ها میگه اگه تلویزیون refresh rate بالاتر از 120 داشته باشه میتونه تصویر سه بعدی نشون بده و این تبلیغات که میگن فقط تلویزیوت های مخصوص سه بعدی میتونن تصویر سه بعدی نشون بدن مزخرفه.
    چک کردم دیدم refresh rate پلاسمای من 550 هست
    چند سوال:
    1- این عدد واقعی هست یا از این ترفندهای تبلیغاتی؟
    2- اگه همه دم و دستگاه (مثل بلوری پلیر و فیلم سه بعدی و عینک) رو تهیه کنیم، میتونم فیلم سه بعدی ببینم؟
    3- اگه جواب سوال بالا "بله" هست، میتونم فیلم سه بعدی رو دانلود کنم و توسط کامپیوتر از طریق پورت HDMI بفرستم رو تلویزیون؟

قبلا از این عینکهای قرمزآبی تست کردم و الحق که واقعا مزخرف بود. مزخرف به معنای واقعی کلمه.
    یکی از بچه ها میگفت تو بازار یه چیزایی میفروشن که به پورت usb تلویزیون میخوره و اون رو سه بعدی میکنه. اطلاعات دیگه ای ندارم فقط در همین حد. شما چیزی شنیدید؟ میدونید؟

دمتون گرم ... (بابا جان گفتم که گوجه گرونه نزن!)
    خیر سه بعدی نیست.
    بالاتر از 120 هرتز بودن دلیل سه بعدی بودن نیست.
    1- این عدد 550 درسته که فکر کنم فقط در مد سینما فعال باشه.
    2-خیر
    در مورد اون دستگاه USB ، من تا حالا ندیدم و فکر نمیکنم همچین چیزی باشه . باید پنلتون قابلیت سه بعدی داشته باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •