تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: Shut down نشدن ویندوز بعد نصب و پارتشن بندی سیستم وکند شدن سیستم وضمنا Generic Host Process میداد و خیلی کند شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض Shut down نشدن ویندوز بعد نصب و پارتشن بندی سیستم وکند شدن سیستم وضمنا Generic Host Process میداد و خیلی کند شده

سلام
    دوستان من 1 سیستمو که ویروس و تروجان داشت ، پارتیشن یندی کردم و دوباره Win XP نصب کردم ، منتها بعد نصب Generic Host Process for Win32 داد که با 1 فایلی که از فروم های خارجی گرفتم این دیگه نمیاد ، البته Dont Sent error زیاد شد بعدش ، حالا سیستم Shut Down نمیشه
    با کیس باید Off یا Reset کرد ، ضمنا کم کم کند شده خیلی

ویروس یا ورم هاش مشخص نمیشه

باAvg و و,nod32,Avira spy sweeper, Norton , یه سری ANTI TROJAN و .... چک کردم یا چیزی پیدا نمیکنه یا اگه پیدا کنه ، دیلیت می کنه ولی سریهای بعد دوباره 1 جای دیگه پیدا میشه

Shut downesh خیلی مهمه و بعد سرعت و کلین کردن سیستم

دوستان صاحب تجربه چی کار کنم؟؟؟

خیلی حیاتیه و حیسیتیه ، لطف کنید سریع جواب بدید
    Last edited by mohgold; 20-04-2011 at 22:56.

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

سلام
    دوستان من 1 سیستمو که ویروس و تروجان داشت ، پارتیشن یندی کردم و دوباره Win XP نصب کردم ، منتها بعد نصب Generic Host Process for Win32 داد که با 1 فایلی که از فروم های خارجی گرفتم این دیگه نمیاد ، البته Dont Sent error زیاد شد بعدش ، حالا سیستم Shut Down نمیشه
    با کیس باید Off یا Reset کرد ، ضمنا کم کم کند شده خیلی

ویروس یا ورم هاش مشخص نمیشه

باAvg و و,nod32,Avira spy sweeper, Norton , یه سری ANTI TROJAN و .... چک کردم یا چیزی پیدا نمیکنه یا اگه پیدا کنه ، دیلیت می کنه ولی سریهای بعد دوباره 1 جای دیگه پیدا میشه

Shut downesh خیلی مهمه و بعد سرعت و کلین کردن سیستم

دوستان صاحب تجربه چی کار کنم؟؟؟

خیلی حیاتیه و حیسیتیه ، لطف کنید سریع جواب بدید
    دوست من ممکنه کرک ویندوز مشکل داشته یا از این ویندوز های اکتیوشده شده نامرغوب بوده
    با اون نرم افزار هایی که پیدا میکنن مشکل رو که در بالا گفتی حتما تو سیف مود اسکن کن از دیسک نجات کاسپرسکی هم میتونی استفاده کنی ضمنا اگر اسم فایل هایی که پیدا میکنن رو هم بگی خوب میشد
    ضمنا یه سی دی ویندوز دیگه تهیه کن و موقع نصب کل درایو هارو فرمت کن و ویندوز جدید رو نصب کن اگر این کارهارو انجام بدی نباید مشکلی پیدا کنی ضمنا بعد از ورود به ویندوز با نرم افزار تون اپ یا دفراگر خود ویندوز یه دیسک دفراگ انجام بده همه درایو ها رو ضمنا بعد از نصب ویندوز یه اینترنت سیکوریتی قوی مثل بیتدفندر یا نورتون نصب کن اپدیتش کن و بعد از اپدیت یه فول اسکن انجام بده بعد اقدام به نصب نرمافزارای دیگه کن تا مشکلی برات پیش نیاد ضمنا مالویربایت یا امسی سافت انتی مالویر رو هم به عنوان اسکنر در کنار نرم افزار امنیتی اصلی نصب کن تمامی نرم افزار های مهم و امنیتی سیستمت رو جمعه تا جمعه حداقل اپدیت نگه دار اما انتیویروس رو هر روز اپدیت کنی بهتره
    Last edited by AlexanderMahone; 20-04-2011 at 23:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوست من ممکنه کرک ویندوز مشکل داشته یا از این ویندوز های اکتیوشده شده نامرغوب بوده
    با اون نرم افزار هایی که پیدا میکنن مشکل رو که در بالا گفتی حتما تو سیف مود اسکن کن از دیسک نجات کاسپرسکی هم میتونی استفاده کنی ضمنا اگر اسم فایل هایی که پیدا میکنن رو هم بگی خوب میشد
    ضمنا یه سی دی ویندوز دیگه تهیه کن و موقع نصب کل درایو هارو فرمت کن و ویندوز جدید رو نصب کن اگر این کارهارو انجام بدی نباید مشکلی پیدا کنی ضمنا بعد از ورود به ویندوز با نرم افزار تون اپ یا دفراگر خود ویندوز یه دیسک دفراگ انجام بده همه درایو ها رو ضمنا بعد از نصب ویندوز یه اینترنت سیکوریتی قوی مثل بیتدفندر یا نورتون نصب کن اپدیتش کن و بعد از اپدیت یه فول اسکن انجام بده بعد اقدام به نصب نرمافزارای دیگه کن تا مشکلی برات پیش نیاد ضمنا مالویربایت یا امسی سافت انتی مالویر رو هم به عنوان اسکنر در کنار نرم افزار امنیتی اصلی نصب کن تمامی نرم افزار های مهم و امنیتی سیستمت رو جمعه تا جمعه حداقل اپدیت نگه دار اما انتیویروس رو هر روز اپدیت کنی بهتره
    آقا من پارتیشنارو پاک کردم ، و دوباره پارتیشن بندی کردم و دوباره ویندوز نصب کردم ولی همچنان گفتم ، سیستم مشکلات فوق را دارم

آقا اینارو کسپر تشخیص داد
    Net-Worm.Win32.Kido.ih
    Rootkit.Win32.Stuxnet.a
    Rootkit.Win32.Stuxnet.b
    Worm.Win32.Stuxnet.a.Crypt

البته پاکشون (Delet) میکنه ولی دوباره میاد و مشکل پابرجاست
    Last edited by mohgold; 21-04-2011 at 09:54.

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام با این برنامه امتحان کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه goldgalaxy90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    پشت کوه

پيش فرض

این نرم افزار مخصوص پاک کردن ویروس Stuxnet است این ویروسو اسرائیل ساخته .این ویروس برای مختل کردن سیستم های صنعتیه اگه این نرم افزار ها رو سیستمت نصبه اونها رو پاک و دوباره نصب کن. Step7 وٌ Wincc

کد:

7. این کاربر از goldgalaxy90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

این نرم افزار مخصوص پاک کردن ویروس Stuxnet است این ویروسو اسرائیل ساخته .این ویروس برای مختل کردن سیستم های صنعتیه اگه این نرم افزار ها رو سیستمت نصبه اونها رو پاک و دوباره نصب کن. Step7 وٌ Wincc

کد:
    سلام
    آقایون ممنونم
    Stuxnet با راه کار شما حل شد ولی مشکل ویروسهای دیگه پا برجاست و ضمنا Shut Down هم نمیشه؟

داره خودمونی میشه goldgalaxy90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    پشت کوه

پيش فرض

این نرم افزار رو دانلود و توی درایو D از حالت zip خارج کنید سپس کامپیوتر را از روی کیس ری استارت کنید و ویندوز را دوباره در درایو C ( این درایو فرمت شود) نصب کنید سپس هنگامی که ویندوز نصب شد My computer را باز کرده و بدون اینکه وارد درایو کامپیوتر شوید از روی آدرس دهی بالا مسیر \ را دنبال تا نرم افزار را پیدا و با Enter زدن آن را اجرا کنید. بعد از نصب این ویروس اسکن به احتمال زیاد مشکلت حل بشه.

کد:

کد:

پسورد:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •