اکثر کسانی که اهدافشون رو گفتند می خواستند یه شرکت بزنند یا یه بازی خفن بسازند و ....
اما تا حالا فکر کردید که چطوری؟ این همه افراد هستند که از من و شما هم واردترند ولی حتی فکر شرکت زدن به ذهنشون هم خطور نمیکنه. یعنی کسانی در خارج از ایران که بازی هاشون (مستقل) از بازی های تجاری ایران بهتره، تواناییشون از ما کمتره؟ یعنی واقعا با این روال باید انتظار بره که شرکت های بزرگی برای بازی در ایران برپا بشه؟ هر کدوم از شما اسم یه شرکت رو گفتید یا یه بازی ولی آیا تا حالا به این فکر کردید که امکان پذیر هست یا نه! اگر امکانش هست چطوری؟ راهش چیه؟ آیا راهش اینه که همینطوری روزی 1 ساعت از وقتمون رو بیایم و تو فروم ها با هم چت کنیم؟ یا اینکه سعی کنیم سطحمون رو بالا ببریم؟ یه نگاهی به فروم بندازید. ببینید چه خبره. واقعا اینطوری رسیدن به چنین اهدافی امکان پذیره؟
شاید بهتر باشه که کمی به خودمون بیایم و یه تصمیم جدی گرفته بشه. تا کی می خواید تو خونتون پشت کامپیوتر بشینید و چه بسیار وقت های با ارزشی که اینطوری از دست میره.
روزی چند ساعت وقت صرف می کنید برای یاد گرفتن UDK یا Unity و ... تا حالا پیش خودتون فکر کردید که آیا اصلا ارزشش رو داره. یا فقط آرزو های دور و دراز جلوی چشمانتون رو گرفته؟ آیا بازی ای که با موتوری مثل UDK درست میشه یک بازی یه استاندارد هست؟ البته بحث من سر UDK نیست، کلی میگم (اون فقط مثال بود، چون اکثرا UDK رو میشناسند)
من خوب یادم میاد اون زمانی رو که هنوز Unreal Engine 3 رایگان نشده بود، بازی سازی تو ایران چطوری بود. و خوب دیدم که از وقتی UE3 رایگان شده چه وضعیتی پیش اومده. صداسیما براش برنامه میزاره، بنیاد را می افته (البته قبلش هم بود ولی نه اینطوری، پیشرفت کرده!)، جشنواره بازی برگزار میشه (البته هنوز کمی مونده) و .... ، بعدش هم که ملت پیش خودشون فکر می کنند بازی سازی داره پیشرفت میکنه یا بازی ساز ها پیش خودشون فکر می کنند که دارن پیشرفت می کنند (از 3DGS رفتن تو UDK گرافیک بیشتر شده فکر کردن خودشون پیشرفت کردند!). در واقع تو ایران صنعت بازی سازی نداریم، یه جورایی صنعت UDK داریم.
البته خیال نکنید که من از UDK بد میگم یا هنوز باورم نشده که UDK رایگان شده و .... من روز اولی که رایگان شد دانلودش کردم و نصب کردم و هنوز هم نصب دارم و هنوز هم استفاده می کنم و هنوز هم ازش یاد میگیرم، چرا که واقعا موتور غولی هست. ولی بازی سازی، UDK نیست!