تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 30

نام تاپيک: خرید لپ تاپ از آمریکا؟ آیا مقرون به صرفه است؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض خرید لپ تاپ از آمریکا؟ آیا مقرون به صرفه است؟

سلام خدمت دوستان.
    یکی از همکارانم چند روز پیش برای یک سفر یک ماهه به آمریکا رفت و من هم 1200 بهش دادم برای خرید لپ تاپ. البته قرار شد قبلش اطلاعات و مشخصات و همچنین قیمت رو از طریق ایمیل برای همدیگه بفرستیم، هروقت که اوکی دادم برام بگیره.
    میخواستم از دوستانی که تو این زمینه تجربه یا اطلاعات کافی دارن سؤال کنم با توجه به اینکه نظر من روی لپ تاپ های IBM و Apple هست، اما آیا اصلا خرید لپ تاپ از اونجا به صرفه هست؟ اگر نه، چی از همه بهتره که برام بیاره؟
    در زمینه استفادم باید بگم که اصلا کار سنگینی از لپ تاپ نمیکشم (کارهای گرافیکی که اصلا) بیشتر اینترنت، تماشای فیلم و استفاده از نرم افزارهای معمولی تحت ویندوز.
    با تشکر

2. این کاربر از cinemaresearch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

اگه ازون طرف بگیری باید قید گارانتی را بزنی.هر چند که گارانتی تو اینجا کشکه.مزیتش هم اینه که هزینه حمل و گمرگ و مالیات ایران بهش نمیخوره ارزونتره و بحرحال جنس امریکایی.
    من یکی از رفقام از امریکا یه تینکپد گرفت منتها دو ماه بعدش صفحش خراب شد حالا هم که گارانتیش تموم شده و یه جورایی سر دستش موند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگه ازون طرف بگیری باید قید گارانتی را بزنی.هر چند که گارانتی تو اینجا کشکه
    اینو قبول دارم، و برایم مسئله‌ای نیست چون خودم با یکی از بهترین تعمیرکارهای لپ تاپ آشنا هستم.
    مزیتش هم اینه که هزینه حمل و گمرگ و مالیات ایران بهش نمیخوره ارزونتره و بحرحال جنس امریکایی
    خوب اولش خودم همین فکر رو میکردم که خیلی باید تفاوت قیمت داشته باشه. اما مسئله اینه که چیزی که ساخت خود آمریکا باشه (البته تا جایی که من میدونم) الان فقط apple هست و حتی IBM‌هم دیگه در چین (با عنوان lenovo) تولید میشه. با این حساب شما تصور کن جنسی در آسیا تولید بشه بره آمریکا و بعد از اونجا بیاد ایران... چقدر میاد روش؟

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگر اپل می خوای بهتر تو تاپیک اپل در خواست بدی ان جا بهتر می تونند کمک کنند روی لپ تپ خای اپل ویندوز هم کنار مک سوار میشه . اپل با کلاس هست . ولی برای این کار ها که کفتی یه لپ تاپ معمولی هم مثل asus یا sony هم بدردت می خوره . بهتر تو تاپیک لپ تاپ های بین ۱.۵ تا ۲ صفحات اخرش یه نگاه بندازی یا به تاپیک اپل هم سر بزنی در ضمن اگر رفیقت فقط یک لپ تاپ بیاره به عنوان وسیله مسافر حساب میشه و گمرک روش نمیره . بعضی کشورها هم موقع خرید ازت ملیات می گیرند ولی اگر مسافر باشی زمان برگشت تو فرودگاه با دادن قبض خرید پول مالیات را پس می دن . باید بپرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگر اپل می خوای بهتر تو تاپیک اپل در خواست بدی ان جا بهتر می تونند کمک کنند روی لپ تپ خای اپل ویندوز هم کنار مک سوار میشه . اپل با کلاس هست . ولی برای این کار ها که کفتی یه لپ تاپ معمولی هم مثل asus یا sony هم بدردت می خوره . بهتر تو تاپیک لپ تاپ های بین ۱.۵ تا ۲ صفحات اخرش یه نگاه بندازی یا به تاپیک اپل هم سر بزنی در ضمن اگر رفیقت فقط یک لپ تاپ بیاره به عنوان وسیله مسافر حساب میشه و گمرک روش نمیره . بعضی کشورها هم موقع خرید ازت ملیات می گیرند ولی اگر مسافر باشی زمان برگشت تو فرودگاه با دادن قبض خرید پول مالیات را پس می دن . باید بپرسی
    ممنون از توضیحاتت. دلیلی که میخوام لپ تاپ رو از ایران نخرم، اینه که کیفیت خیلی برام مهمه و البته خوب وقتی جنس با کیفیت رو بشه با قیمت کمتری نسبت به ایران خرید، چرا نخرم؟
    لزوما روی apple‌ فکر نمیکنم. اما حتما به تایپیکش یه سری میزنم.

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خرید از آمریکا ، کانادا و یا استرلیا نسبت به ایران و دبی تقریبا میشه گفت مقرون به صرفه هست !!

لپ تاپ های مثل : hp و apple اگه از غرب بیارید حدودا 200-300 و شایدم بیشتر از ایران پایین تر باشن !! ( برای من hp اوردن )

اما یه مسئله ی هست بنام " گارانتی" + " سالم بودن جنس" که : گارانتی رو با خرید برگه ( بیمه ) و سالم بودن رو با تست انجام میدید !!

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

به لپتاب که وارد ایران میشند 4 درصد حق گمرک و 4 درصد ارزش افزوده + هزینه حمل+هزینه گارانتی و حق دلال می خوره که سرجمع یه چیزی حدود 20 درصد از قیمت اصلی بالاتره.البته ما قیمت اصلیه که تو سایتهای خارجی می بینیم قیمتیه که مالیات ناحیه بهش اضافه نشده و گرنه اونجا هم همین حدودا در میاد براشون.برا شما فقط یه فاکتور به صرفه است اونم اینه که حتی اگه اونجا لپ تاپ ساخت چین هم بگیری می دونی جنس درجه یک و مورد تایید کمپانی سازندست اینجوری که شما میگی گارانتی لازم نداری نظر من اینه که از همونجا بگیر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با اطلاعات من فقط اپل به صرفه است که از آمریکا بیاری
    بگو tax free بیاره یعنی پول مالیات رو تو فرودگاه بهش پس میدن اگر جنس باز نشده باشه وگرنه چیزی از قیمت ایران کمتر نمیشه وقتی tax و shipping میخوره فرودگاه ایران رو نمیدونم

10. 3 کاربر از fa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

لپ تاپ های مثل : hp و apple اگه از غرب بیارید حدودا 200-300 و شایدم بیشتر از ایران پایین تر باشن !! ( برای من hp اوردن )
    میشه بگید تفاوت دستگاهی که براتون آوردند با دستگاههای ایران از لحاظ کیفیت و قیمت دقیقا چقدره؟ یعنی دقیقا همون قیمتی که سایت فروشنده گذاشته رو پرداخت کردن یا اینکه مواردی مانند مالیات و ... اضافه شده؟ از اونجا آنلاین خرید کردن یا از فروشگاه؟
    برا شما فقط یه فاکتور به صرفه است اونم اینه که حتی اگه اونجا لپ تاپ ساخت چین هم بگیری می دونی جنس درجه یک و مورد تایید کمپانی سازندست اینجوری که شما میگی گارانتی لازم نداری نظر من اینه که از همونجا بگیر.
    کاملا این مسئله مورد تأکید منه و برام مهمه که حداقل اگه پول میدم، جنس بی کیفیت نمیگیرم
    با اطلاعات من فقط اپل به صرفه است که از آمریکا بیاری
    بگو tax free بیاره یعنی پول مالیات رو تو فرودگاه بهش پس میدن اگر جنس باز نشده باشه وگرنه چیزی از قیمت ایران کمتر نمیشه وقتی tax و shipping میخوره فرودگاه ایران رو نمیدونم
    ممنون دوست عزیز اما میشه اطلاعات جزئی‌تر از این مسئله بدی؟ یعنی این روالی که پول اضافه بر قیمت اصل کالا رو بتونه تو فرودگاه پس بگیره چطور هست؟ کارهای خاصی تو مرحله خرید و تحویل تو فرودگاه باید انجام بده؟

اگر ممکنه در مورد اینکه چه مارکی رو انتخاب کنم هم نظر بدید؟ فعلا به خاطر گرونی محصلات apple و اینکه بیشتر از نیاز منه، به مارکهای hp، lenovo و sony فکر می‌کنم. hp که به نظرم قیمتاش خیلی خوبه، در مورد کیفیتش تجربه خاصی ندارم.

12. این کاربر از cinemaresearch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز اما میشه اطلاعات جزئی‌تر از این مسئله بدی؟ یعنی این روالی که پول اضافه بر قیمت اصل کالا رو بتونه تو فرودگاه پس بگیره چطور هست؟ کارهای خاصی تو مرحله خرید و تحویل تو فرودگاه باید انجام بده؟

اگر ممکنه در مورد اینکه چه مارکی رو انتخاب کنم هم نظر بدید؟ فعلا به خاطر گرونی محصلات apple و اینکه بیشتر از نیاز منه، به مارکهای hp، lenovo و sony فکر می‌کنم. hp که به نظرم قیمتاش خیلی خوبه، در مورد کیفیتش تجربه خاصی ندارم.
    من آمریکا رو نمیدونم به چه صورت هست ولی خودم که اروپا هستم وقتی شما به عنوان مسافر میای اینجا اگر جنسی رو بخری بعد بگی tax free میخوام اون رو برات بسته بندی میکنه که نمیتونی تو این کشور ازش استفاده کنی ولی پول رو با tax ازت میگیره بعد میری تو فرودگاه فاکتورت رو میدی و tax رو بهت بر میگردونن الان قیمتی هم که شما تو اپل استور us بدون tax , shipping هست که شما وقتی سفارش میدی بر اساس ایالتی که توش زندگی میکنی قیمت تفاوت داره پس گول قیمت اپل استور رو نخور موضوعی که خیلی از کاربرای ایرانی بهش توجه نمیکنن و میگن تو امریکا همه چیز ارزون تره
    یه مورد دیگه مثکه میشه بازش کنه و بگه مثلا لپ تاپ خودمه میگم از فردوگاه ایران چیزی نمیدونم ولی اینور رو برات گفتم
    ببین کلا کیفیت جنسی که میاد تو اروپا و امریکا با ایران تفاوت داره حتی اگر از چین بیاد ولی بیشتر برا کسی که اینجا زندگی میکنه خوبه چون میتونه از گارانتیش هم استفاده کنه ولی نمیدنم گارنتی بین المللی که اینجا میدن تو ایران هم قابل استفاده هست یا نه ؟ ولی باز هم برای بعضی برندها اونقدر زیاد نیست که شما بخوای اینهمه خودت رو به زحمت بندازی خصوصا برای مارکهایی مثل sony یا lenovo چون شرکتهای خوبی تو ایران اینها رو پشتیبانی میکنن و کیفیت جنسی که ایران هم میاد خوبه در مورد hp چیزی نمیدونم پس نظری نمیدم
    به نظر من یا بهتر بگم اگر جای شما بودم و اشنایی با سیستم عامل مک داشتم و یا حداقل حوصله یادگیریش رو داشتم بازم سراغ همون اپل میرفتم حالا که قراره از امریکا برات چیزی بیارن برند امریکایی بیارن این رو هم در نظر داشته باش که کانفیگ اپل رو میکینتاش اصلا قابل مقایسه با کانفیگ مشابه تو ویندوز نیست چون سیستم عامل و لپ تاپ هر دو یه شرکت میزنه به خوبی با هم مچ هستن
    موفق باشی
    Last edited by fa13; 21-04-2011 at 11:04.

14. 2 کاربر از fa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •