دوستان خیلی سره این موضوع لنگم
هر چی برنامه ftp هم تست کردم هیچکدوم این کار رو نمیکنن
چیزی سراغ ندارید شما؟
میخوام لیست کل فایل های موجود رو از یه اف تی پی بگیرم و بدم idm دانلود کنه چون خوده ftp ]م محدودیت داره هم سرعته خودش جالب نیست![]()
دوستان خیلی سره این موضوع لنگم
هر چی برنامه ftp هم تست کردم هیچکدوم این کار رو نمیکنن
چیزی سراغ ندارید شما؟
میخوام لیست کل فایل های موجود رو از یه اف تی پی بگیرم و بدم idm دانلود کنه چون خوده ftp ]م محدودیت داره هم سرعته خودش جالب نیست![]()
فکر نمی کنم پرتکل ftp رو دانلودمنیجر ها پشتیبانی کنند ولی می تونی با یه کد سادهاین امکان رو با http انجام بدی
برادر می خوای از پروتکل اف تی پی دانلود کنی؟
کلا منظور چیست؟
آدرس ftp رو توی مرورگر به اینصورت وارد کن:
اینطوری لیست فایلها رو میاره و در صورتی که روی هر لینک کلیک کنی ، آدرسش با همین فرمت به idm اضافه میشه و نیازی به وارد کردن یوزر و پسورد برای هر فایل نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ساپورت می کنن
Last edited by Mahdi.p30; 21-04-2011 at 01:05.
مهدی جان متوجه منظور بنده نشدید
منم میخوام این سایت رو کله لیست فایل هاش رو در بیارم
چون فولدر بندی هست اینطوری باید دونه دونه برم تو هر کدوم که کلی زمان بره اونم با سرعت لاگ این ftp که کمه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید حرفمو پس میگیرم
چون من از دانلود منیجر استفاده نمی کنم نمیدونسم میشه با دانلود منیجر از ftp هم دانلود کرد.
اگه حالشو داشته باشی خیلی راحت میتونی این کارو بکنی ولی باید یکمی از php سر در بیاری
با همین سه کد میتونی در مدت 15 دقیقه یه برنامه بنویسی که کل فایل رو به راحتی استخراج کنه فقط باید فایل رو در ریشه قرار بدی تا هر وقت به یه پوشه برسه اونو بگرده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی خود دانلود منیجر اینکارو میکنه تو منوی file گزینه برگر .
ولی قبلش باید در قسمت تنظیمات تب سایتهای پسورد دار مشخصات عبوری رو وارد کنی.
موفق باشی.
Last edited by sobhdami; 21-04-2011 at 19:32.
برگر یا گربر برادر؟
IDM گربرش FTP رو ساپورت نمیکنه
من همه ی اینارو تست کردم
کد php رو هم متوجه نشدم، اگر بتونید بنویسید که ممنون میشم اگر نه هم بازم ممنون
خواهش می کنم معذور من الان دارم lamp رو به صورت حرفه ای یاد می گیرم وقت ندارم ولی انقدری بگم که باید این کد رو یکم دستکاری بکنیاگه php می دونی که باید بتونی، اگرم نمیدونی بیخیال کد بالا شو، و تو انجمنها انگلیسی و فارسی بده برات می نویسن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب شما وقت نداری بی زحمت آدرسه جایی که اینو گرفتی رو بده که من توضیحاتش رو ببینم
بعد این گمونم از رو هاست خودش میگیره
من میخوام از یه هاست دیگه بگیره
Last edited by DaRiOuShJh; 21-04-2011 at 22:36.
پس پیچیده شد نه من اون کدی که دادم باید رو همون هاست اجرا بشه php.net
مرسی
منکه از اول گفتم آدرس سایته هم دادم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)