تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل صدا در فایل خروجی کانورت

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشکل صدا در فایل خروجی کانورت

سلام .

من با نرم افزار Any Video Convertor فیلم هام رو تبدیل میکنم به Avi Xvid. مشکلی که بعد از کانورت پیش میاد اینه که صدا با تصویر هماهنگ نیس و از چند میلی ثانیه تا یکی دوثانیه جلوتر یا عقب تر از تصویر هست .
    میخواستم ببینم مشکل از چی هست ؟ اول فکر کردم شاید موقع کانورت کردن نباید کار سنگینی با کام انجام بدیم . ولی صبح گذوشتم برا کانورت و هیچ کاری هم با کامپیوتر نداشتم اما الآن که میبینم باز همون مشکل رو دارن !!!
    اگر نرم افزار کار درستی سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید

پ.ن : خوب میشه اگه برای مباحث مربوط به کانورت کردن و نرم افزارهای مربوطش هم یه تاپیک مرجع ایجاد بشه و استیکی بشه . فکر میکنم کار راه انداز باشه (البته اگه نباشه . چون الآن از سرچ که جوابی نگرفتم).

حـــــرفـه ای Alastoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

اول اینکه توصیه اکید میشه اگه برای منظور خاصی کانورت نمی کنید و صرف آرشیو هست اصلا کانورت نکنید و همیشه سورس اصلی فیلم ها رو حفظ کنید حتما. بعد اینکه برنامه خوبی انتخاب نکردید . قبلا با ورژن های قدیمی این برنامه کار کرده بوودم که همین مشکل عدم هماهنگی صدا و تصویر رو داشت -که ظاهرا هنوز اصلاح نشده .

تعدادی از برنامه هایی که بیشتر توصیه میشه :

• TMPGEnc XPress
    • MediaCoder
    • Avidemux
    • AllToAVI
    • MeGUI
    • AutoMKV
    • ImTOO MPEG Encoder
    • WinAvi Video Converter
    • VirtualDub
    • ...

* البته یک تاپیک داریم با عنوان "برنامه های مبدل و ویرایشگرهای ویدیویی" . به شکل پراکنده هم برای انواع کانورت تاپیک زیاد زده شده .

3. این کاربر از Alastoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون Alastoor جان .
    من الآن فیلمی که از TV کپچر شده رو میخوام تبدیل کنم . یا بعضی مواقع هم برای استفاده روی موبایل .

حالا راستی فرمتی که همه ی دستگاه ها (دستگاه دی وی دی ، سیستم بدون کدک و ...) بتونه پخش کنه چیه ؟ همون Avi Xvid رو همه ی سیستم ها و دستگاه ها میتونن پخش کنن ؟

.

حـــــرفـه ای Alastoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون Alastoor جان .
    من الآن فیلمی که از TV کپچر شده رو میخوام تبدیل کنم . یا بعضی مواقع هم برای استفاده روی موبایل .

حالا راستی فرمتی که همه ی دستگاه ها (دستگاه دی وی دی ، سیستم بدون کدک و ...) بتونه پخش کنه چیه ؟ همون Avi Xvid رو همه ی سیستم ها و دستگاه ها میتونن پخش کنن ؟

.
    بله غالب دی وی دی پلیرها Xvid/DivX رو پشتیبانی میکنن و شاید معمول ترین فرمت در حال حاضر همین باشه . توجه کنید که دی وی دی پلیرهای معمولی محدودیت سایز تصویر دارن که طول تصویر نباید بیشتر از 720 باشه .
    در سیستم هم کدک xvid باید نصب باشه که الان تقریبا روی اکثر سیستم ها نصب میشه .

6. این کاربر از Alastoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •