من زیاد سفر می رم
می خوام در حین مسافرت موسیقی گو ش کنم - فیلم نگا کنم - کمی هم بازی
اگر فرصت شد کارهام که اکثرا با افیس هست رو انجام بدم
حالا موندم تبلت بگیرم یا نوت بوک
من زیاد سفر می رم
می خوام در حین مسافرت موسیقی گو ش کنم - فیلم نگا کنم - کمی هم بازی
اگر فرصت شد کارهام که اکثرا با افیس هست رو انجام بدم
حالا موندم تبلت بگیرم یا نوت بوک
دوست عزیز تبلت ها هنوز به اون درجه نرسیدن...برای ایجاد محتوا قطعا نوت بوک برای شما بهتره...
پیشنها من به شما :
خرید یه نوت بوک 13 اینچی و سبک ....بر پایه ویندوز 7
البته تبلتی که روش ویندوز سواره هم بد نیست مثل مدل های viewsonic و این :
این Archos تو ایران داره خوب میفروشه تو سایت دیجی کالا هم سری جدیداش گویا اومده (البته اندروید )
Last edited by Mig33; 18-04-2011 at 14:42.
خریدن تبلت تو ایران غیر منطقیه اونم با این وضعیت اینترنت!
همون نوت بوک به نظر من خیلی بهتره به شرط اینکه ویندوز 7 رو به راحتی اجرا کنه!
یکی از مشکلات تبلت ها اینه که با ویندوز 7 سازگاری کامل ندارن!
تو این فروم ها خیلی در این زمینه خیلی مطلب هست کاش اول اونها رو میخوندید و اگر به نتیجه نرسیدید دقیقا بگید مشکل کجاست تا بهتر بشه کمک کرد
مسلما برا سفر اگر میخوای فیلم و اینترنت بازی و موسیقی و یا دیدن چندتا PDF همین اسمارت فون ها یا اصطلاحا تبلت هایی مانند IPAD2 یا xoom یا مثلا اسمارت فون های HTC، اپل و سامسونگ بهترین انتخابتون هستند
اما اگر نیاز بکار با نرم افزار سبک دارید...یا میخواید تایپ کنید...یا نیاز دارید یک برنامه تو رشته خودتون رو نصب کنید و یا... این مدل های مینی لپ تاپ....و یا تبلت هاشون ..بخصوص تو سایز 12 اینچی بهترین انتخابند..بخوام ساده بگم اگر به ویندوز احتیاج دارید تنها انتخابتون همین میشه..مثلا 1215 اسوس یا S10 لنوو یا HP mini و..یا حتی نوکیا که روش سیم کارت هم داره...واگر تبلت میخواید ارزون ترینش همین T10 خانواده اسوس که میتونید...یا برای طراحی ازش استفاده کنید یا نوشتن مطلب تو کلاس محل کار و...
باید نیازتون رو بیشتر ریز کنید همینطور درمورد تفاوت این نوع دستگاه ها از هم بیشتر تحقیق کنید تا اینکه به انتخاب مناسب رسید
Last edited by mad86; 18-04-2011 at 14:29.
تو تبلت ها ویرایش ودیدن فایل های آفیس فارسی منتفیه....حتی تو آیپد که فارسی روپیش فرض فارسی پشتیبانی میکنه![]()
یعنی حتی اونهایی که ویندوز روشون نصبه و افیس دارن امکان ویرایش متن فارسی رو ندارن ؟تو تبلت ها ویرایش ودیدن فایل های آفیس فارسی منتفیه....حتی تو آیپد که فارسی روپیش فرض فارسی پشتیبانی میکنه
اونا که باتریشون 3 الی 4 ساعت دووم داره فکر نکنم به درد بخوره....فعلا تبلت های ویندوزی به درد نمیخورن...باتری تبلت باید 10 ساعت دووم بیاره...وگرنه به چه دردی میخوره؟....10 ساعت پخش فیلم![]()
تفاوت ما و خارجی ها در حین قرار گیری در سر 2 راهی انتخاب بین نت بوک و لپ تاپ ، یکی همین پشتیبانی فارسیه که دوستان گفتند، دومی دسترسی بیشتر ، و ارزون تر به اینترنت در بین اونهاست ، و سومی در نظر گرفتن قیمت نرم افزار ها (مثلا آفیس یا آنتی ویروس) از طرف اونهاست . در حالی که نرم افزار ها برای ما همگی هزار تومن قیمت دارند.
بیشتر تبلتهایی که الان هستند،چه اونهایی که اندرویدین،چه اونهایی که تحت ios اپل هستند،یعنی ipad 1 , 2 هنوز هم سیستم عاملشون ،بیشتر یه سیستم عامل موبایله،منظورم اینه که عملاً یه اسمارت فون هستند با صفحه بزرگتر پس اول ببینید کارهایی رو که با بهترین گوشی های تو بازار می تونید انجام بدید،جوابگوی نیازتون هستند؟اگه اینطوره تبلت گزینه خوبیه،چون کارهای یه اسمارت فون رو،با سرعت بهتر و در صفحه نمایش بزرگتر براتون انجام میده.
اما اگه نیاز به نرم افزارهایی دارید که تولید محتوا می کنند،یا برای ویرایش متن یا تصویر به کار می رن،بهتره برید سراغ لب تاپ،چون تبلت های ویندوزی،نه باتری مناسبی دارند،نه اینکه ویندوزشون بهینه شده برای استفاده تو تبلت ها،چه از لحاظ اینترفیس و استفاده از قابلیتهای تاچ و مولتی تاچ چه از لحاظ بهینه بودن برای اجراء شدن روی سخت افزارهایی که تا الان برای تبلت ها ساخته شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)