من چندتا سوال داشتم:
1-چطوری حروف (z تا َa) هم بزرگ و هم کوچک را بشماریم؟
2-وی بی در دانشگاه ها تدریس می شود؟
3-کد دریافت فایل در وی بی چی هست؟
4-کد چک کردن علامت ها چی هست؟
من چندتا سوال داشتم:
1-چطوری حروف (z تا َa) هم بزرگ و هم کوچک را بشماریم؟
2-وی بی در دانشگاه ها تدریس می شود؟
3-کد دریافت فایل در وی بی چی هست؟
4-کد چک کردن علامت ها چی هست؟
من جواب سوال 1و 2 رو نمی دونم ولی 3 و 4 رو فکر کنم بدونم
3. این سورس کد یک دانلودر هست:
4. منظورتون از علامت علامت + و - اعداد هست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه اینطوره از تابع Sgn استفاده کنید.
عملکردش به این صورت هست:
برای اعداد مثبت عدد 1
برای صفر عدد صفر
و برای اعداد منفی عدد -1 رو نمایش میده
دوست عزیز در پنجره کد نویسی کد زیر رو بذار
Private Sub Form_KeyPress(KeyAscii As Integer)
Print KeyAscii
End Sub
حالا keyascii مربوط به کاراکتر مشخص میشه
حالا میتونی با یه if مثل زیر چکش کنی
63 KeyAscii مربوط به علامت سواله
if KeyAscii =63 then
سلام
طرز نمایش دادن اعداد و حوروف و علامت ها بصورت اتفاقی (راندوم)
رو میخواستم
Last edited by sososos; 21-04-2011 at 10:17.
واسه سوال اولت دومین پست لینک پایینو بخون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایلو بگیر ببین به دردت می خوره یا نه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم فایل : 3.12 KB
نوع لینک : مستقیم
اینطوری نه یعنی 3 عدد مختلف +حروف بزرگ+ حروف کوچک +علامت ها + فاصله
نکته:بعداز حرف بزرگ حرف کوچک بعد حرف بزرگ بعد علامت بعد عدد بعد فاصله
مثال:
فاصله90@#AsEf
منظورت اینه که تموم این کاراکترایی که به صورت رندوم می ده پشت سر هم باشه نه اینکه تک تک نمایش بده؟
یا منظورت اینه که اینا رو غیر از پشت سر هم قرار دادن حتما طبق یه نظم خاص قرار بده ؟
یعنی پشت سر هم قرار دادن کاراکترا باید دقیقا همون جوری باشه که تو نکته گفتی؟ ( یعنی حتما اولیش حرف بزرگ باشه و دومیش حرف کوچیک و بعدش علامت و ... ) یا این قسمتشم رندوم باشه؟ ( مثلا می شه اولیش فاصله باشه بعدش حرف کوچیک بعدش حرف بزرگ بعدش دوباره حرف کوچیک بعد عدد و ... ؟ )![]()
اره پشت سر هم باشهمنظورت اینه که تموم این کاراکترایی که به صورت رندوم می ده پشت سر هم باشه نه اینکه تک تک نمایش بده؟
نه طبق نظم خاصی نبباشهیا منظورت اینه که اینا رو غیر از پشت سر هم قرار دادن حتما طبق یه نظم خاص قرار بده ؟
یعنی پشت سر هم قرار دادن کاراکترا باید دقیقا همون جوری باشه که تو نکته گفتی؟ ( یعنی حتما اولیش حرف بزرگ باشه و دومیش حرف کوچیک و بعدش علامت و ... ) یا این قسمتشم رندوم باشه؟ ( مثلا می شه اولیش فاصله باشه بعدش حرف کوچیک بعدش حرف بزرگ بعدش دوباره حرف کوچیک بعد عدد و ... ؟ )
Last edited by sososos; 21-04-2011 at 20:08.
اره پشت سر هم باشهمنظورت اینه که تموم این کاراکترایی که به صورت رندوم می ده پشت سر هم باشه نه اینکه تک تک نمایش بده؟
نه طبق نظم خاصی نبباشهیا منظورت اینه که اینا رو غیر از پشت سر هم قرار دادن حتما طبق یه نظم خاص قرار بده ؟
یعنی پشت سر هم قرار دادن کاراکترا باید دقیقا همون جوری باشه که تو نکته گفتی؟ ( یعنی حتما اولیش حرف بزرگ باشه و دومیش حرف کوچیک و بعدش علامت و ... ) یا این قسمتشم رندوم باشه؟ ( مثلا می شه اولیش فاصله باشه بعدش حرف کوچیک بعدش حرف بزرگ بعدش دوباره حرف کوچیک بعد عدد و ... ؟ )
Last edited by sososos; 21-04-2011 at 20:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)