تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: شبیه ساز لینوکس معرفی کنید....جایی برای مبتدی ها

داره خودمونی میشه PASREZAN17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض شبیه ساز لینوکس معرفی کنید....جایی برای مبتدی ها

سلام
    اقا من فقط یه بار لینوکس دیدم اون هم روی لپ تاپ یکی از اساتیدمون بود....میخوام یاد بگیرم.....یه شبیه ساز میخوام که رو ویندوز نصب کنم و با اون کارکنم تا راه بیافتم.....راستی همه برنامه ها برای لینوکس پیدا میشن؟؟؟بازی پطور...اونجا هم باید کرک کرد و از این جور کارا انجام داد یا یه بعد جدید رو از نرم افزار درک میکنم؟؟؟؟

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز شما می تونی از live cd یا اصطلاحا سی دی زنده استفاده کنی

داره خودمونی میشه PASREZAN17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز شما می تونی از live cd یا اصطلاحا سی دی زنده استفاده کنی
    این چی هست؟؟؟؟؟
    بیشتر توضیح میدین در مورد لینوکس؟؟؟مقاله معرفی کنید که در مورد برنامه های قابل نصب و غیره در لینوکس توضیح بدن....
    ممنون

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

توضیح نیاز نداره، اکثر توزیع های لینوکس قابلیت بوت به صورت زنده را دارند، یعنی کافی هست سی دی و یا دی وی دی را در درایو قرار بدید و بوت کنید، هنگام بوت از شما سوال میشه که می خواهید به صورت زنده استفاده کنید و یا نصب کنید، که شما با انتخاب حالت زنده می تونید توزیع رو بدون نصب استفاده کنید، بدیهی هست که با توجه به اجرا شدن بر روی رم سیستم، هر تغییری با یکبار ریستارت شدن از بین خواهد رفت. کلا راه خوبی هست اگر می خواهید فقط یک توزیع را ببینید و با امکاناتش آشنا بشید، در غیر اینصورت هیچ راهی جز نصب امکان استفاده ی کامل از امکانات لینوکس رو به شما نمی ده.

در مورد نرم افزار شبیه ساز هم به نظرم virtualBox که رایگان هم هست خیلی خوب کار می کنه.

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11

سلام
    اقا من فقط یه بار لینوکس دیدم اون هم روی لپ تاپ یکی از اساتیدمون بود....میخوام یاد بگیرم.....یه شبیه ساز میخوام که رو ویندوز نصب کنم و با اون کارکنم تا راه بیافتم.....
    سلام
    همونطور که دوستان گفتن می تونید از Live CD یا برنامه Virtual Box یکی از توزیع های لینوکس رو بدون نصب روی هارد، اجرا کنید...

راستی همه برنامه ها برای لینوکس پیدا میشن؟؟؟
    - بعضی از برنامه ها مشترک هستن یعنی هم برای لینوکس نسخه دارن و هم برای ویندوز...مثل VLC Media Player
    - بقیه برنامه ها هم جایگزین دارن...مثلا به جای فتوشاپ میتونید از Gimp استفاده کنید...
    - بعضی از برنامه هایی که جایگزینی ندارن رو می تونید از طریق برنامه های شبیه ساز ویندوز (مثل برنامه Wine) روی لینوکس نصب کنید...(البته این روش دردسر های خودش رو داره...)

بازی های سنگین گرافیکی مثل ویندوز نداره...ولی تا اونجایی که من دیدم بازی های خوبی داره...
    (با Wine هم میشه بعضی از بازی های ویندوز رو نصب کرد (مثل کانتر) ولی یکم دردسر داره...یا شاید هم نشه!)

اونجا هم باید کرک کرد و از این جور کارا انجام داد یا یه بعد جدید رو از نرم افزار درک میکنم؟؟؟؟
    توی لینوکس تمام نرم افزار ها رایگان هست و هیچ کرکی وجود نداره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •