تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: درخواست نرم افزار ریکاوری پارتیشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض درخواست نرم افزار ریکاوری پارتیشن

با سلام
    من چند وقتی هست که پارتیشن های ویندوزم بهم ریخته و کلا پارتیشن پرایمری و اکتیو ویندوز بهم ریخته من چند تا نرم افزارو تست کردم در محیط داس که بوت ایبل بودن خودشون اما مشکلم حل نشد چندتا نرم افزار هم به وسیله یک ویندوز پرتابل نصب کردم که اینها هم نتونستن پارتیشنهای سیستمو مثل روز اولش بکنن.
    ضمنا من fdisk هم نکردم و یکی از پارتیشنها سر جاش هست اما سه تای دیگه به یک پارتیشن کلی تبدیل شدن و اطلاعاتشون قابل رویت نیست.
    حالا آیا نرم افزار خوبیو میشناسید که بشه تو فضای داس یا یک ویندوز پرتابل این پارتیشنهارو باز گردوند و اطلاعاتشون آسیبی نبینند؟
    ممنون از راهنمایی شما عزیزان

حـــــرفـه ای ***Spring***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ♠♠♠♠♠♠♠

11

سلام ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Partition Table Doctor is the only real Windows Partition Recovery software for hard disk Data Recovery.
    Partition Table Doctor is the only real Windows Partition Recovery software for hard disk Data Recovery. When you experience a drive error (other than hardware failure), this versatile tool automatically checks and repairs the Master Boot Record, the Partition Table, and the Boot Sector of the partition with an error, to recover the deleted, lost and corrupt FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5, EXT2, EXT3, SWAP partitions on IDE, ATA, SATA, SCSI and removable hard disk drive.
    اين برنامه اطلاعات شما را برميگرداند اگر partition table يا boot sector هارد ديسك شما آسيب ببيند.
    اين برنامه ميتونه پارتيشنها را نجات داده و همه چيز را به عقب برگردوند.
    در ضمن اين برنامه يك floppy يا CD bootable هم ميسازد تا اگر سيستم عامل به هر علت boot نشه به كمك ما بياد.

3. این کاربر از ***Spring*** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •