تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: نصب ویندوز xp در 3 دقیقه

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

6 نصب ویندوز xp در 3 دقیقه

با استفاده از نرم افزار norton ghost میتونید ویندوز xp رو در 3 دقیقه نصب کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahtabesfahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

بابا بيخيال همش 3 دقيقه !!!
    پس لينكشو تا 2 دقيقه ديگه بذار

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز... به همین راحتی ها هم نیست که شما می فرمایین. خودم این کارو با نورتون گست انجام دادم. تنها کاری که این برنامه (در این مورد) می کنه اینه که از ویندوزی که شما نصب کردین (با زمان اصلیش= 39 دقیقه) یه ایمیج می گیره و شما می تونید اگه ویندوزتون خراب شد ،اونو فرمت کنید و اون ایمیج رو که گرفتین در عرض 3 دقیقه دوباره برگردونید.
    خوبیش اینه که شما میتونید ویندوزتون رو با همه ی برنامه هایی که می خواین نصب کنید ، بعد یه ایمیج بگیرید و دفعه ی بعدی در عرض 3 دقیقه همون ویندوز رو با همه ی برنامه هاش داشته باشید.
    اما یه بدی داره ...
    وقتی ویندوز به طور عادی نصب میشه سخت افزار های شما رو چک می کنه و سخت افزار های سیستم شما رو میشناسه.
    به تب اون ایمیج هم از ویندوزی گرفته شده که مطابق سخت افزار های شماست و در کامپیوتر دیگه یی نمی شه اون ایمیج رو دوباره ریخت و ویندوز باید همه ی سخت افزار های اون سیستم رو بشناسه... مگر در صورتی که سخت افزار های اون سیستم هم کاملا مثل شما باشه.

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز... به همین راحتی ها هم نیست که شما می فرمایین. خودم این کارو با نورتون گست انجام دادم. تنها کاری که این برنامه (در این مورد) می کنه اینه که از ویندوزی که شما نصب کردین (با زمان اصلیش= 39 دقیقه) یه ایمیج می گیره و شما می تونید اگه ویندوزتون خراب شد ،اونو فرمت کنید و اون ایمیج رو که گرفتین در عرض 3 دقیقه دوباره برگردونید.
    خوبیش اینه که شما میتونید ویندوزتون رو با همه ی برنامه هایی که می خوای ،ن نصب کنید ، بعد یه ایمیج بگیرید و دفعه ی بعدی در عرض 3 دقیقه همون ویندوز رو با همه ی برنامه هاش داشته باشید.
    اما یه بدی داره ...
    وقتی ویندوز به طور عادی نصب میشه سخت افزار های شما رو چک می کنه و سخت افزار های سیستم شما رو میشناسه.
    به تب اون ایمیج هم از ویندوزی گرفته شده که مطابق سخت افزار های شماست و در کامپیوتر دیگه یی نمی شه اون ایمیج رو دوباره ریخت و ویندوز باید همه ی سخت افزار های اون سیستم رو بشناسه... مگر در صورتی که سخت افزار های اون سیستم هم کاملا مثل شما باشه.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بله کاری که این برنامه می کنه اینه که از ویندوزی که شما نصب کردین (اول یه ویندوز رو نصب کنید با تمام نرم افزار ها ودرایور ها ) یه ایمیج می گیره که مال من 600MB شد دفعه ی بعدی که خاستید ویندوزنصب کنید در عرض 3 دقیقه همون ویندوز رو با همه ی برنامه هاش داشته باشید.خود من از وقتی NORTON GHOST رو گرفتم تا حالا ویندوز رو در 3 دقیقه نصب میکنم رو کامپیوتر دیگه هم ریختم فقط یکم
    طول کشیده تا سخت افزار های جدید رو چک کنه و بشناسه حجمش 47MB است از بازار بخری بهتره
    این لینک TRIAL با 14MB: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال hesam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    kerman

پيش فرض

بیشتر از 3 دقیقه میشه
    ولی این ایمیج فقط برایه کامپیوتر شما کار میکنه اگر مادر بورد رو عوض کنی دکه ویندوز بالا نمی یاد

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شاید در مورد maiboard شما درست بگی ولی نصبش 3و خورده ای طول میکشه

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

با سلام . اين برنامه يه ديسكت بوت با حجم 1.4 مگ ميسازه . اگه ممنكه اين فايل ها رو آپلود كنيد.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

البته تحت dos با حجم 1mb خودم هم با این کار میکنم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •