تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: p67 OR H67

داره خودمونی میشه 8801863's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض p67 OR H67

ســلام
    آیا برای اینکه سیستم از GPU سی پی یو های سندی بریج استفاده کنه حتما باید یه مادربردی خرید که گرافیک آنبرد داشته باشه؟
    یکی از دوستان می گفت برای استفاده از گرافیک Cpu های سندی بریج باید مادربرد H67 خرید؟
    آیا مادربردای سری P67 نمیتونن از گرافیک Cpu استفاده کنن؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله باید حتماً از چیپ‌ست h67 استفاده کنید. به طور کلی p67 نمی‌تونه از گرافیک cpu استفاده کنه در عوض اجازه‌ی اورکلاک رو می‌ده. h67 برعکس کار می‌کنه یعنی اجازه‌ی اورکلاک نمی‌ده و اجازه می‌ده که از گرافیک cpu استفاده کنید. اینم بگم که اگه تو خط تبدیل فرمت‌های ویدئو هستین باید بگم که گرافیک cpu سندی بریج تو این کار خیلی قوی‌تر ار تکنولوژی NVidia و AMD هست (تو گوگل Quick Sync رو جستجو کنید). اگه مشکل زمانی ندارید صبر کنید تا چیپ‌ست z68 بیاد که هم بشه اور کرد و هم از گرافیک cpu استفاده کرد.

3. 2 کاربر از fpess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

همون طور که دوستمون گفتم برای استفاده از گرافیک مجتمع پردازنده باید از مادربردهای h استفاده کنید
    اما طوری که من شنیدم و پرس و جو کردم بعضی مدل های سری h هم یه سری قابلیت های اور برای کاربر دارن

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

من اصلا اهل اور نیستم ، تنها مشکلم با سری H67 ساپورت نشدن باس 2000 برای رم هست
    Last edited by 8801863; 15-04-2011 at 20:19.

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

داداش p67 هم پشفرض 1333 رم رو می شناسه شما می تونید با یه گریز ( عجب اصطلاحی گفتما) کوچولو به بایوس باس رمتون رو بکشید بالا ولی درکل زیاد به باس رم گیر نده بچسب به تایمینگش یعنی سرعت جواب دادن به سی پی یو که با حرف CL نشون داده می شه رم های باس 2000 خیلی گرونند 1600 بسه برات به خدا من که کارم 3dmax هست باس 2000 نگرفتم

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

داداش p67 هم پشفرض 1333 رم رو می شناسه شما می تونید با یه گریز ( عجب اصطلاحی گفتما) کوچولو به بایوس باس رمتون رو بکشید بالا ولی درکل زیاد به باس رم گیر نده بچسب به تایمینگش یعنی سرعت جواب دادن به سی پی یو که با حرف CL نشون داده می شه رم های باس 2000 خیلی گرونند 1600 بسه برات به خدا من که کارم 3dmax هست باس 2000 نگرفتم
    یعنی با دستکاری بایوس میشه رو سری H67 هم رم باس 1600 انداخت!!!؟

یه سوال دیگه اگه رو H67 یه کارت گرافیک بندازیم بازم از گرافیک Cpu استفاده می کنه؟
    Last edited by 8801863; 15-04-2011 at 21:04.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بله می شه تا 2000 من مطمئنم درضمن پیشفرض مادربرد رو حالت اتوماتیک هست که خودش نسبت به کارایی فرکانس رو از پایی سط ح که 1333 هست تا بالاترین سطح که بستگی به رمتون داره افزایش میده
    درمورد سوال دومتون هم : بله میشه هم مارت ببندی هم گرافیک می تونی پورت مانیتور رو از خروجی گرافیک سی پی یو دربیاری بزنی به خروجی خود کارت گرافیکت

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه اگه رو H67 یه کارت گرافیک بندازیم بازم از گرافیک Cpu استفاده می کنه؟
    وقتی شما کارت گرافیک جدا بخرید و رو سیستم قرار بدین گرافیک مجتمع پردازنده disable میشه و میتونید از گرافیک مستقل استفاده کنید

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بله می شه تا 2000 من مطمئنم درضمن پیشفرض مادربرد رو حالت اتوماتیک هست که خودش نسبت به کارایی فرکانس رو از پایی سط ح که 1333 هست تا بالاترین سطح که بستگی به رمتون داره افزایش میده
    در مادربرد های H67 این امکان وجود نداره!

11. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نمی دونستم ؟!!!!‌شرمنده

13. 2 کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •