تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: تفاوت دزدگیر معمولی و تصویری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض تفاوت دزدگیر معمولی و تصویری

سلام
    میدونم که درذگیر تصویری وضعیت دربهای ماشین را روی lcd نشون میده، غیر از این چه مزیتی نسبت به درذگیرهای معمولی دارن؟ آیا درذگیرهای معمولی با باز شدن دربهای ماشین (شامل درب موتور و صندوق عقب) آژیر میزنند؟
    میخوام یه درذگیر ساده اما با کیفیت نصب کنم (برای تندر 90 فول). شما چه پیشنهادی دارین؟

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    میدونم که درذگیر تصویری وضعیت دربهای ماشین را روی lcd نشون میده، غیر از این چه مزیتی نسبت به درذگیرهای معمولی دارن؟ آیا درذگیرهای معمولی با باز شدن دربهای ماشین (شامل درب موتور و صندوق عقب) آژیر میزنند؟
    میخوام یه درذگیر ساده اما با کیفیت نصب کنم (برای تندر 90 فول). شما چه پیشنهادی دارین؟
    نظر شخصیم این هست که اگه ماشینتون ریموت داره و با ریموت قفل مرکزیش باز و بسته میشه و ایمبولایزر هم داره نیازی به دزدگیر ندارین!
    دزدگیر تصویری هم فقط نشون میده یه دری داره باز و بسته میشه همین!
    بعضی از مدل ها استارتر هم دارن که فکرکنم مدل های ساده هم دارن بعضی هاشون
    خلاصه من دزدگیر معمولی رو پیشنهاد میدم و به نظرم پول پایه این تصویری ها دادن پول حروم کردنه(تجربه شخصی)
    من 3 ساله رو پرشیا تصویری دارم ریموتش گوشه خونست و با قفل مرکزی خودش کار میکنم
    پراید هم 2 ساله از این استیل میت 60 تومنی ها دارم که واقعا ازش راضی هستم و برد خوبی هم داره و قابلیت نصب پاور ویندوز هم داره و....

3. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نظر شخصیم این هست که اگه ماشینتون ریموت داره و با ریموت قفل مرکزیش باز و بسته میشه و ایمبولایزر هم داره نیازی به دزدگیر ندارین!
    خلاصه من دزدگیر معمولی رو پیشنهاد میدم و به نظرم پول پایه این تصویری ها دادن پول حروم کردنه(تجربه شخصی)
    پراید هم 2 ساله از این استیل میت 60 تومنی ها دارم که واقعا ازش راضی هستم و برد خوبی هم داره و قابلیت نصب پاور ویندوز هم داره و....
    ماشینم ریموت و ایمبولایزر داره، با ایمبولایزر ماشین رو نمیشه دزدید، ولی امکان دزدیده شدن وسایل داخل ماشین، رینگها، رینگ زاپاس در صندوق عقب یا حتی ecu ماشین وجود داره. البته با دزدگیر هم امنیت صد در صد نداری، ولی از هیچی بهتره.
    حالا میخوام یه دزدگیر ساده اما با کیفیت نصب کنم، فقط سوالم اینجاست آیا دزدگیرهای معمولی هم با بازشدن درب صندوق عقب یا درب موتور به صدا درمیان؟( شاید سوالم خیلی ابتدایی باشه، ببخشین.)
    دیگه اینکه لطفا یه دزدگیر معمولی و ساده اما با کیفیت و ایمن هم معرفی کنین.
    Last edited by Hamid4777; 15-04-2011 at 19:44.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ماشینم ریموت و ایمبولایزر داره، با ایمبولایزر ماشین رو نمیشه دزدید، ولی امکان دزدیده شدن وسایل داخل ماشین، رینگها، رینگ زاپاس در صندوق عقب یا حتی ecu ماشین وجود داره. البته با دزدگیر هم امنیت صد در صد نداری، ولی از هیچی بهتره.
    حالا میخوام یه دزدگیر ساده اما با کیفیت نصب کنم، فقط سوالم اینجاست آیا دزدگیرهای معمولی هم با بازشدن درب صندوق عقب یا درب موتور به صدا درمیان؟( شاید سوالم خیلی ابتدایی باشه، ببخشین.)
    دیگه اینکه لطفا یه دزدگیر معمولی و ساده اما با کیفیت و ایمن هم معرفی کنین.
    درسته
    شما میتونید از مدل های مختلفی که توی بازار هست استفاده کنین
    ماچیکار
    استیل میت و...
    من گفتم 2 ساله یه نمونه معمولی استیل میت رو دارم
    توضیحاشتم بالا گفتم
    در مورد درب کاپوت و صندوق
    اگه ماشین خودش داشته باشه و هشدار بده مثلا هنگام باز بودن دره صندوق فلاشر بزنه ی نشون بده توی آمپر کیلومتر که یکی از درها بازه
    مشکلی نیست و با باز شدن اونها دزدگیر به صدا میاد
    اگه هم نداشته باشه
    خودشون براتون یه اهرم فشاری میذارن که با باز شدنش اخطار بده و آژیر شروع به صدا کردن کنه
    گول تبلیغات هم نخورین و یه دزدگیر خیلی ساده و معمولی انتخاب کنین

6. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دوست عزیز کدوم مدلشو برای 132 توصیه میکنید؟
    منم تو همین رنج میخوام هزینه کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •