بهترین مودم یو اس بی فعلا کدام است من با گوشی اینترنت همراه اول بدون محدودیت دارم gprs وقتی با اینترنت دانلود منجر فایل دانلود میکنم transfer/rat از 20 kb/s تجاوز نمی کند اگر ازین مود مهای یو اس بی بخرم ایا سرعت بیشتر میشود؟
بهترین مودم یو اس بی فعلا کدام است من با گوشی اینترنت همراه اول بدون محدودیت دارم gprs وقتی با اینترنت دانلود منجر فایل دانلود میکنم transfer/rat از 20 kb/s تجاوز نمی کند اگر ازین مود مهای یو اس بی بخرم ایا سرعت بیشتر میشود؟
با توجه به سرویس نا مناسب و افتضاح اپراتورهای ایران بهتر از این سرعت انتظار نداشته باشی...البته اکثر مودمهای جی اس ام بازار ایران تقلبی هستن و از مرزهای غرب با قیمت اندک وارد وبا چندین برابر بفروش میرسه![]()
گوشیت سیمبینه؟
بهترین مودم EDGE مارک D-LINK هستش که من همین الان دارم استفاده میکنم.
یه سیم کارت ایرانسل گذاشتم داخلش عالیه تازه مموری MICRO هم میشه بهش نصب کرد.
خلیل عالیه و اصلا تقلبی نیست ضمانت معتبر هم داره.من خریدک 85000 تومان حالا اگر تغییری کرده باشه رو نمیدونم.
موفق باشید.
سلام..
بچه ها من ميخوام يه اينترنت پر سرعت بگيرم..ميشه يه توضيح بهم بدين كه سرعت دانلود اين مودم USBها
چقدره..به درد بخور هست..؟از سيستم GPRS استفاده ميكنن..؟ممنون ميشم واسم توضيح بدين..
ممنونم..
با سیم کارت ایرانسل هم چک کردین . ولی فکر نکنم بیشتر از این سرعتتون بالاتر بره چون gprs هست نه edge که بیشتر بشه خودم از ایرانسل استفاده که میکنم سرعت به 30 کیلوبایت میرسه . سرعت ایرانسل بیشتر هست
سلام
خیر
lg kc910 هست و جاوا داره.
ضمن تشکر مجدد میشه مدل دقیق D-LINK را بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)