سلام دوستان
کدومش بهتره من بخرم؟
سلام دوستان
کدومش بهتره من بخرم؟
به نظر من ایسوس بهره ، از لحاظ کیفیت حرف اول رو میزنه.
با پرس و جوهایی که من هم انجام دادم به این نتیجه رسیدم که ایسوس بخرم و اگه قسمت باشه شنبه خرید می کنم
البته تحقیقات من بین سامسونگ و ایسوس بودش
درموردLG W2486Lتحقیق کنی وبهم بگی لطفا بنظرم چیزه خوبی باشه
آقاي حامد
1- قيمت asus خيلي زياده. اين دوستمون اينجا تبليغات asus رو داره زياد بهش توجه نكن
2- توي همه بررسي ها به مدل 2486 نمره خوبي داده و نشون مي ده كيفيت مانيتور عاليه... ولي تو ايران موجود نيست. يعني تو ليست مانيتور هاي lg نيست من هر چي نگاه مي كنم
به نظرم از برند هاي ديگه مثل ساموسنگ كه مانيتور هاي قوي داره و LG انتخاب كن و سئوال بپرسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي اگر از بين اين دو تا مي پرسي من ميگه 2486 بهتره ولي چون موجود نيست همون asus بگير. اونم مانيتور خوبيه ولي قيمتش يكم بالاست
خیلی زشته که ندونسته و این قدر راحت به مردم برچسب می زنید و این کار نشان دهنده شخصیت موجود هر شخص هستش
من طبق پرس و جو هایی که داشتم این نتایج رو گرفتم و بر اساس نتایج به دست اومده خرید خودم رو انجام دادم و دوست دارم که دوستان هم بر اساس تحقیقاتشون و تجربه هایی که دیگران از خریدشون گرفتن بهترین انتخاب رو بکنن
نه اینکه ندونسته بیام یه جایی یه حرفی بزنم و اونم از روی خامی و بی تجربه گی .
والا نه از ایسوس چیزی به کسی میرسه و نه کسی سودی میبره . اگه دقت هم بکنید هفته پیش من تپیکی برای انتخاب مانتیور و خرید برای خودم تو انجمن باز کردم که نظر دوستان رو جویا بشم و بهترین انتخاب رو بکنم که هنوز تاپیک موجوده و می تونید برید ببینید
من صرفا مطالبی رو که دیدم و با پرس و جو به دست آوردم اینجا گفتم
حالا این صحبت شما چه معنی میده من نمی دونم![]()
Last edited by happyfeat; 17-04-2011 at 14:48.
به نظر من هم کیفیت مانیتورهای Asus بهتر از برندهای دیگه موجود هست و فکر میکنم این رو اکثر کاربرانی که در این بخش صاحب نظر هستند قبول دارند .
من واسه رفیقمون متاسفم که شاید ندانسته تهمت میزنند
من به شخصه ایسوس رو پیشنهاد می کنم شرکتش هم واسه من نیست که تبلیغش رو بکنم
به چه دلیل میگم
- مدل lg هنوز تو ایران موجود نیست
چند تا از قابلیت های مانیتور ایسوس
1-کنتراست بالا(1.10000000)
2-پاسخگویی 2m
3- ضخامت کم
4-1080
چرخش مانیتور در راستاس افق و عمود
البته مدل lg هم این ها رو داره ولی خوب دیگه ............
من خودم ml238h رو دارم قیمتش هم شده 350
یه نکته هم داره که خروجی صدا هم داره
تو تصاویر مشکی هم مشکلی نداره خیلی خوب جواب میده
به نظرم مدل ایسوس رو بگیر
با سلام اساتید
از بین مدل های ایسوس مدل 22 اینچ full -hd که hdmi دار باشه و ترجیحا خروجی صدا هم داشته باشه چه مدلی وبا چه قیمتی تو بازار موجود هست ------------اگه مدل LED هم موجود داره ممنون میشم معرفی کنید
راستی من مانیتور فقط برای فیلم میخام بگیرم یعنی خروجیه hd رسیورمو وصل کنم به مایتور ایا مانیتور به صورت مستقیم تصویر میده واصولا مشکل خاصی برای مچ شدن با ----- یا هر دستگاه پخش hd دیگه ای نداره
دوستان من این تاپیک رو نزدم که ازهم دیگه انتقاد کنید
نظرهمه شماواسم ارزش داره بیشتر تحقیق میکنم تاگزینه درست روانتخاب کنم
باز هم اگه نظری دارید بفرمایید تامن ازنظرات شما بهترین روانتخاب کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)