تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: از کارافتادن USB ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

12 از کارافتادن USB ها

باسلام
    USB های جلو وعقب کامپیوتر یکی از دوستام چندماهیه که از کار افتادن, آیا راهی واسه درست کردنشون هست؟؟؟
    به نظر شما مشکل از کجاست و علتش چی میتونه باشه؟؟
    کلآ قابل تعمیر یا تعویض هستند یا باید مادربوردو عوض کرد؟؟
    به نقل از دوستم :(( گفتن وقتی که این اتفاق افتاده بود اول صدای یه انفجار کوچیک از پشت کیس اومده و سپس یه مقدار دودم ازش زده بود بیرون))

متشکرم.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

باسلام
    USB های جلو وعقب کامپیوتر یکی از دوستام چندماهیه که از کار افتادن, آیا راهی واسه درست کردنشون هست؟؟؟
    به نظر شما مشکل از کجاست و علتش چی میتونه باشه؟؟
    کلآ قابل تعمیر یا تعویض هستند یا باید مادربوردو عوض کرد؟؟
    به نقل از دوستم :(( گفتن وقتی که این اتفاق افتاده بود اول صدای یه انفجار کوچیک از پشت کیس اومده و سپس یه مقدار دودم ازش زده بود بیرون))

متشکرم.
    ویندوزعوض کردین؟ درایورچیپست و USB مین آپدیت کنید سیستم اسکن کنید بعدش بایوس آپدیت کنید ازطریق جامپیرمین خالی کنیدبعدش ازداخل ستاپ دیفالت کنید اگربا این توضیحی که دادم درست نشدباید ببرین نمایندگی مربوطه

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دادا مینت چیه؟مدل و برندش رو بگو؟؟؟؟

5. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

12

ویندوزعوض کردین؟ درایورچیپست و USB مین آپدیت کنید سیستم اسکن کنید بعدش بایوس آپدیت کنید ازطریق جامپیرمین خالی کنیدبعدش ازداخل ستاپ دیفالت کنید اگربا این توضیحی که دادم درست نشدباید ببرین نمایندگی مربوطه
    ممنونم
    والا گفتم که کامپیوتر مال خودم نیست ولی مطمئنم با عوض کردن ویندوز درست نمیشه؛ احتمالآ یه چیزی ازش سوخته,
    حالا چطوری میشه مین و درایور و USB مین رو آپدیت کرد؟ تا حالا این کارو انجام ندادم از کجا آموزشش رو میشه پیدا کرد؟؟
    متشکرم

---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------

دادا مینت چیه؟مدل و برندش رو بگو؟؟؟؟
    داداش کامپیوتر خودم نیست اطلاعی ندارم ولی فکر کنم از این gigabayete های قدیمی باشه؟ حالا برندش چیه خدا میدونه؟ سعی میکنم ازش بپرسم

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنونم
    والا گفتم که کامپیوتر مال خودم نیست ولی مطمئنم با عوض کردن ویندوز درست نمیشه؛ احتمالآ یه چیزی ازش سوخته,
    حالا چطوری میشه مین و درایور و USB مین رو آپدیت کرد؟ تا حالا این کارو انجام ندادم از کجا آموزشش رو میشه پیدا کرد؟؟
    متشکرم

---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------

داداش کامپیوتر خودم نیست اطلاعی ندارم ولی فکر کنم از این gigabayete های قدیمی باشه؟ حالا برندش چیه خدا میدونه؟ سعی میکنم ازش بپرسم
    کارنداره دوست عزیزیک کارنرم افزاری میری تو سایت سازنده مین آخرین ورژن درایورچیپست و usb رودانلود میکنی نصب میکنی دیدی با این کارا کلا کارتون راه نیفتادمیتونی یک کارت تبدیل Pci به usb بگیری چند پورتم داره رو خودش قیمتشم حول و حوش 8000 تا 9000 تومن البته اگرمین گارانتی داره استفاده کنید بهتره
    Last edited by jafarian; 14-04-2011 at 21:46.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

میتونی یک کارت تبدیل Pci به usb بگیری چند پورتم داره رو خودش قیمتشم حول و حوش 8000 تا 9000 تومن البته اگرمین گارانتی داره استفاده کنید بهتره
    تایید میشه.بهترین گزینه در صورت عدم رفع مشکل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •