دوست عزیز شما حرفاتون خیلی مبهمه معلومه خودتون هم کامل گیج شدین !
اولش می گین من می خوام برنامه نویسی ویندوز یاد بگیرم بعد می گید می خوام OpenGL , DirectX یاد بگیرم (من نمی فهمم مگه یاد گرفتن اینا کشکه که شما می خواین جفتش و باهم یاد بگیرین؟!) از اونور هم می گین می خوام WinApi رو یاد بگیرم که بعدش نفهمیدم با این می خواین OpengGL کار کنید یا برنامه گرافیکی بنویسید؟!خوب این چه ربطی دارن به هم؟
ببین عزیز من فکر می کنم شما اون بحث ما رو با جناب hoax3r خوندین و منظورتون از "ولی بیشتر گمراه کننده بودند و از رو علایق شخصی بودند" همون بحث ما بود دیگه ؟!
عرض کنم که اونجا من واقعیت و گفتم و از روی علایق شخی حرف نزدم (دقیقا با کجای بحثم مشکل داشتین؟)یکبار گفتم دوباره می گم پیشنهاد می کنم که دور WinAPI,MFC رو کلهم یه خط قرمز بکش و از تو زندگی برنامه نویسیت بندازش دور و بیا تو این خطی که دارم بهت می گم مطمئن باش که اینقدر چیز واسه برای یاد گرفتن هست که همین جوری دور خودت بچرخی!فکرش و بکن مایکروسافت هر سال داره یه چیز جدید می ده بیرون همین کار با دیتابیسش و نگاه کن ADO.NET نیومده دوسال دیگه LINQ میاد هنوز اینا جا نیافتاده Entity Framework اومده یعنی همین جوریش هم عقبی بعد مثلا بشینی تو این شلوغی و پیشرفت هر روزه دو سال WinApiکار کنی که در واقع برنامه نویسان Win3.1 تقریبا 20 سال پیش انجام میدادند کار عاقلانه ای بنظر نمیاد!
راستی دور DirectX و OpenGL و هم فعلا خط بکش بعدا برو توش اینا مباحثشون خیلی پیچیده تره!
الان عاقلانه این هست که یا وارد تکنولوژی دات نت بشی یا جاوا (QT هم خوبه ولی من حقیقتش کار نکردم) البته در دنیای امروز باید وارد هر دو تاش بشی منتها فقط دیر و زورد داره و بستگی به خودت داره که کدوم و اول وارد بشی!
خوب تا اینجا که مسیرت مشخص شده برای برنامه نویسی گرافیکی یا میری تو دات نت یا جاوا الان فقط مونده منابع! برای منابع هم که میری توش سایت آمازون کتابهات و سرچ می کنی رویوها رو کامل می خونی که از چه چیزیش بدی گفتن و از چه جیزیش خوشت اومده بعد که کتاب مورد علاقت و پیداش کردی میری این سایتهایی که برات پایین می زارم پیداشون می کنی و می خونی زیاد هم به کتابهای زیر 2005 فکر نکن مخصوصا برای دات نت چون از نسخه 1 به 2 کلی تغییر کرده!
اگرم باز شک داری و فکر می کنی برای برنامه نویسی ویندوز باید بری API یاد بگیری کاری نداره توی اول کتابهایی که تو سایت آمازون پیدا می کنی اون قسمتی که نوشته Who should read this book? رو ببین حرفی از سابقه تجربه داشتن در WinApi برای پیشنیاز این کتابها زده شده یا نه؟!
اینم سایتهایی برای دانلود کتاب چند تا از بهترینهاش و برات می ذارم-مخصوصا اولیش و نگاه کن که تازه پیدا کردم و دقت کن که لینکهاش در موتورهای جستجو لینک نمی شن پس نمی تونی لینکاش و پیدا کنی موضوع دیگه اینکه تقریبا همه کتابهاش و توی ifile.it هم گذاشته که قابلیت ریزوم داره!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
کد:
کد:
موفق باشی