بایوس رو آپ دیت کردم ولی تو ست آپ هنوز مثلا 2009 نوشت همگه منوهای ست آپ و خود ست آپ آپ دیت نمیشن؟ تاریخ بایوس هم جدیده. کلا با آپ دیت کجاش پس آپ دیت میشه؟
بایوس رو آپ دیت کردم ولی تو ست آپ هنوز مثلا 2009 نوشت همگه منوهای ست آپ و خود ست آپ آپ دیت نمیشن؟ تاریخ بایوس هم جدیده. کلا با آپ دیت کجاش پس آپ دیت میشه؟
شما که بایوس سیستم آپدیت کنید به منوهای ستاپ ربطی نداره آپدیت کردن بایوس بیشترجنبه سخت افزاری داره یک مثال دررابطه با مین گیگا میزنم همین سایتی که پایین قرارمیدم برین ورژن آخراین بایوس Fg1 هستش سایزشم که زده 1.22 مگ تاریخشم خورده 2011/04/01 توجدول آخرم گفته این بایوس نسخه Beta هست یعنی درحال آزمایش و هارد 3TB هم این مین میتونه ساپورت کنه
لینک مادربوردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jafarian; 14-04-2011 at 08:15.
بعد از آپدیت بایوس باید با نرم افزار cpu-z نگاه کنید ورژن بایوس رو ببینید اگه ورزنش جدیدتر بود یعنی بایوس آپدیت شده
میخوام وقتی کامپیوتر بوت میشه در صفحه پست هم ورژن رو آپ دیت شده بزنه. البته نسخه ورژن بایوس رو میزنه که بروز شده ولی منوهای ست آپ و تاریخ اون فرقی نمی کنند.
شماازداخل ویندوزمیتونیدمتوجه بشین به وسیله این برنامه وقتی نصبش کردین واجراش کردین ازطریق تپ Motherboard میتونید ورژن تاریخ بایوس ببینید
لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان از وقتی بایوس و آپدیت کردم موسم خیلی گیر میکنه که احتمالا از اشغال بودنه سیپیو هستش چون فرکانسش خیلی بالا رفته و همش هنگ میکنه در صورتی که هیچ برنامه سنگینی باز نیست و سیستم همونیه که قبل از آپدیت بوده دست به چیزیم نزدم
Last edited by esoo; 18-04-2011 at 15:44.
چند حالت داره یا فایل بایوس ایراد داشته
یا باید برید بایوس رو دیقالت کنید یا سیستم ویروسی شده که فرکانس سی پی یو بالا رفته
برید تو ستاپ گزینه های بایوس رو بررسی کنید
تو قسمت بایوس فقط پسوورد گذاری داره گزینه دیگه ای نیست که دیفالتش کنم.آنتی ویروس نود آپدیت شده رو سیستم دارم فکرنمیکنم ویروس گرفته باشه.اگه دوباره فلش بزنم ایراد داره؟
Last edited by esoo; 19-04-2011 at 12:03.
آقا نگفتین من چه خاکی تو سر این کامپیوتر بریزم افتضاح شده.بایوسو دوباره بریزم یا ویندوز و دوباره بریزم؟
ورژن قبلی بایوس رو بریزید ممکنه این ورژن بایوسی که ریختین ایراد داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)