سلام !
سوالی داشتم !
میخواستم ببینم آیا مصرف سیگار روی مغز و هوش و کلا قدرت درک و یاد گیری تاثیری میذاره ؟!
ممنون
سلام !
سوالی داشتم !
میخواستم ببینم آیا مصرف سیگار روی مغز و هوش و کلا قدرت درک و یاد گیری تاثیری میذاره ؟!
ممنون
من كه بعيد ميدونم تاثير بذاره! ، چون اصلا" به هم ربطي نداره
تاثیر منقیش در مصرف طولانی مدرت روی ریه هاست و انسان دچا ربیماری سرطان میکنه.
تاثیر کوتاه مدتش روی مغز ...اگر دیده باشید اونایی که تو جاده رانندگی میکنند وقتی خوابشون می گیره یه نخ سیگار میکشن
یه مقدار سرحال میشن خوابشون میپره. یه احساس لذت هم میاره برای شخصی که میکشه به همراه آرامش این احساس به
قدریه که وقتی طرف عکس روی پاکت سیگار رو میبینه که نوشته عامل مرگ میگه مهم نیست و اونجاست که طرف معتاد اون
لذت شده .
در كل سيگار چيزه مزخرفي هست
اصلا" هر چيزي كه وابستگي بياره مزخرفه ، چه خوب و چه بد
سيگار
عشق
مشروب
قرص
سياست
ورزش
هر چي كه انسان رو وابسته كنه در اصل قدرت انسان رو محدود ميكنه
یا سیگار نکش، یا اگه می کشی به ضرر مررش فکر نکن...
تلقین هم نکن...
اگر دقت کنید کسای که به سیگار اعتیاد دارن ... از نظر درک ف فکر و ... ضعیفتر از آدم های عادی هستند !!
و برای بدن انسان خیلی ضرر داره !!
اینهایی که گفتی همش تلقین هستاگر دیده باشید اونایی که تو جاده رانندگی میکنند وقتی خوابشون می گیره یه نخ سیگار میکشن
یه مقدار سرحال میشن خوابشون میپره. یه احساس لذت هم میاره برای شخصی که میکشه به همراه آرامش
وگرنه هیچ توجیه علمی ای نداره که خواب رو از بین ببره یا لذت بیاره
weed که نیس سرخوشی بیاره سیگاره عزیزم: دی
سلام تو سیگار عنصر خطرناکی هست به نام کامادیوم
که روی خیلی از اعضای بدن تاثیر
می ذاره
کادمیوم یک عنصر شیمیایی است با علامت اختصاری Cd و دارایعدد اتمی۴۸ که جزو فلزات نادر است.کادمیوم بیشتر در سنگهای معدنی روی یافت میشود و استفاده عمده آن در صنایع باطری سازی است.
سیگار کشیدن هم باعث می شود که میزان کادمیوم در بدن انسان افزایش یابد. دود توتون، کادمیوم را وارد ریه می کند. خون این کادمیوم را در بقیه بدن به گردش در می آورد و اثرات آن را در بدن افزایش می دهد.
در سایر موارد افزایش میزان کادمیوم در افرادی رخ می دهد که در نزدیکی محل دفع زباله های خطرناک و یا در نزدیکی کارخانه هایی زندگی می کنند که کادمیوم را وارد هوا می کنند و در افرادی رخ می دهد که در صنعت تصفیه فلز کار می کنند. تنفس کادمیوم به ریه آسیب شدیدی وارد می کند و حتی ممکن است باعث مرگ شود.
کادمیوم در ابتدا توسط خون به کبد می رود. در کبد کادمیوم به پروتئین ها متصل می شود و کمپلکسی را تشکیل می دهد که به کلیه می رود. کادمیوم در کلیه تجمع می یابد و باعث اختلال فرآیند تصفیه می شود. این امر باعث دفع پروتئینهای ضروری و قند از بدن می شود و به کلیه آسیب می رساند. دفع کادمیوم تجمع یافته در کلیه مدتی طولانی طول می کشد.
عوارض دیگری که توسط کادمیوم ایجاد می شود عبارتند از:
-اسهال، شکم درد و استفراغ شدید
-شکستگی استخوان
-عقیم شدن و نازایی
-آسیب سیستم عصبی مرکزی
-آسیب سیستم ایمنی
-ناهنجاریهای روانی
-آسیب احتمالی DNA یا سرطان
.
Last edited by mortezaon; 15-04-2011 at 13:34.
از همه اینا گذشته سیگار دشمن دندوناست.
از چند نفر که سیگار رو ترک کرده بودن پرسیدم چرا سیگار رو ترک کردی گفتن برای دندون خیلی ضرر داره و خیلی زود دندونا رو خراب میکنه
البته نا گفته نماند در معرض دود سیگار بودن هم خیلی مضره چند وقت پیش یه زن آمریکایی که فکرکنم 40 ساله بود تو یه مصاحبه تلویزیونی شرکت کرد گفت من از وقتی بچه بودم خیلی در معرض دود سیگار بودم به خاطر همین الان سرطان گرفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)