تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: به نظر شما دنبال چه برنامه ای بروم که برنامه نویسی آینده باشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه جواد كاظميان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يزد

پيش فرض به نظر شما دنبال چه برنامه ای بروم که برنامه نویسی آینده باشد

سلام
    به نظر شما دنبال چه برنامه ای بروم که برنامه نویسی آینده باشد و بسیار خوب و پر کاربرد و پر درآمد.
    (vc#.net ,vj#.net , vb.net , java , SQL , ..…. )
    ضمنا من زیاد برنامه نویسی را بلد نیستم , فقط کمی با ویژوال بیسیک 6 کار کردم که خیلی خوشم آمد, بخاطر همین میخواهم به کلاس برنامه نویسی بروم و بصورت کامل و پیشرفته یکی از برنامه ها را یاد بگیرم.
    همان طور که میدانید کلاس های برنامه نویسی بسیار گران است , نمیخواهم در انتخاب برنامه اشتباه کنم.
    با تشکر

داره خودمونی میشه siavash_ahmadpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

منم موندم
    مثل شما یکم vb بلدم ++C هم یه چیزایی بلدم
    امروز دوستم گفت php یاد بگیر
    لطفا یکی کمک کنه

پروفشنال Bayazee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

سلام
    یه سری به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید
    اولین سایت تخصصی آموزش پایتون هستش . با این زبان هم آشنا بشید . مطمنم که انتهب اولتون خواهد بود . فقط ببینید چقدر گسترده و همه کاره هستش و چقدر راحت !!

داره خودمونی میشه Aria it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    ببين مهم نيست كه چه زباني رو ياد بگيري در مرحله اول مهم بيس كار هستش كه بايد خوب منطق برنامه رو ياد بگيري حالا از هر كي سوال كني كه كدوم زبان بهتر ه هركس چون با يه زبان كار كرده يه چيزي بهت مي گه اگه اصول رو خوب ياد بگيري ديگه كاري نداره و به راحتي مي توني به زبان هاي ديگه سوييچ كني رو يكي از انون زبونا كليك كني

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام
    ببين مهم نيست كه چه زباني رو ياد بگيري در مرحله اول مهم بيس كار هستش كه بايد خوب منطق برنامه رو ياد بگيري حالا از هر كي سوال كني كه كدوم زبان بهتر ه هركس چون با يه زبان كار كرده يه چيزي بهت مي گه اگه اصول رو خوب ياد بگيري ديگه كاري نداره و به راحتي مي توني به زبان هاي ديگه سوييچ كني رو يكي از انون زبونا كليك كني
    تاييد ميشه.شما اگه اصول كار با يك زبان رو بلد باشين خيلي راحت بقيه زبان ها رو هم مي تونين ياد بگيريد.
    و در حال حاظر اين رو بگم كه C#.net و Delphi زبان هاي خيلي قوي و خوبي هستند و بيشتر مورد توجه هستن.
    هرچند كه خيلي ها هم زبان visual c++ رو ميگن قوي و خوبه من نميگم كه ضعيفه ولي زياد جالب نيست (مثلا وقتي باهاش كار كنين متوجه ميشين بعضي دستورات قبل از اين كه به ترتيب اجرا بشن قبل از همه دستورات اجرا ميشن.يعني بعضي جا ها ترتيب خط رعايت نميشه)
    من خودم با vb , delphi,pascal,c,visual c++6 تا حدي كار كردم ولي بين همه اين ها delphi مي پسندم(هرچند كه شايد به زودي c#.net رو هم شروع كنم آخه خيلي ازش تعريف شنيدم)
    ويرايش:
    راستي از من اگه ميشنوي يك يا نهايتا 2 تا زبان رو شروع كن و كامل(البته امكان نداره كه برنامه نويسي رو كامل ياد گرفت ولي تا حدي كه واقعا بتوني هر چيزي بخواي باهاش بنويسي) ياد بگير تا مثل من يكم سر در گم نباشي كه چندين زبان رو بلدم ولي در حد حرفه اي بلد نيستم.
    Last edited by R£ɀД; 04-06-2006 at 12:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه جواد كاظميان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يزد

پيش فرض

تشكر فراوان از كمكتان.

پروفشنال shahabmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض

دوست من فقط وب (حالا مي خواد هر برنامه اي باشه) فقط دات نت (وب)

داره خودمونی میشه mohsennowruzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    به نظر من بين #C و Java يكيش رو انتخاب كن
    در ضمن براي وب هم php خوبه
    تو اين سايت مي توني توضيحات مختصري در مورد هر يك از زبان هاي برنامه نويسي پيدا كني
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه mohsennowruzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پروفشنال Bayazee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

من باز حرف خودمو میگم !!
    پایتون !!
    خوب یاد گیری چند تا زبان مار درستی نیست ولی شاید بگید خوب لازمه !!! مثلا واسه وب PHP واسه پایگاه داده Delphi و ...
    پایتون همه اینارو یک جا داره !! لازم نیست زبان دیگه ای یاد بگیرید در ثانی اینهایی که می گید یه جورایی داره تو ایران غیر قانونی استفاده می شه دوست عزیز mohsennowruzi می دونی قیمت #C که گفتی چنده ؟؟!! دیگه الان دنیا داره به طرف اپن سورس می ره ... اونوقت درست نیست ما برگردیم و در خلاف جهت اونا حرکت کنیم !!!!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •