سلام
1- یه هارد قدیمی IDE مکستور80 گیگ داشتم 5 سال عین تراکتور کارکرد بدون ناز وادا.
تا اینکه یه دفعه دچار مشکل شد وداخل ویندوز سایز یکی از پارتیشن ها رو خیلی کم نشون میداد بعد از چند بار فرمت و اسکن دیسک درست نشد حتی Low level format رو امتحان کردم مجبور شدم دوباره پارتیشن بندی کنم که اینبار متوجه شدم فقط 40 گیگ اول قابل پارتیشن بندیه و 40 گیگ آخر( که خوشبختانه حداقل نرم افزار های پارتیشن بندی اون رو پیدا میکردن ) قابل پارتیشن بندی فرمت و هرگونه استفاده ای نبود و من حالا دارم از نصف هاردم استفاده میکنم.

2-یه هارد جدید SATA II مکستور 320 گیگ گرفتم که این از روز اول با من سرناسازگاری گذاشت
اول از همه تو نرم افزار های بررسی هارد مثل HDD Health , HDDlife و Hard Drive Inspector Professional
میزان سلامتی هارد رو 70 الی 80 درصد نشون میدادند در حالیکه هارد قبلی با اینکه نصفش پریده بود هنوز سلامتیش 100 در صد بود
بعد از چند ماه موقع نصب ویندوز روی هارد قدیمی دو تا از پارتیشن های هارد جدید بدون دلیل فرمت شد
یک سال بعدش موقع روشن کردن سیستم یکی از پارتیشن ها رو شروع کرد به اسکن کردن و بعد از اتمام کار و ورود به ویندوز دیگه اون پارتیشن قابل باز کردن و یا استفاده نبود فقط وقتی با نرم افزار ریکاوری اسکن میکردم متوجه شدم تمام اطلاعات داخلش سالم هستند چند روز بعد پارتیشن بعدی هم از کار افتاد

با ریکاوری بخشی از اطلاعات ضروری رو برگردوندم ولی چند تا از فولدر ها مشکل عجیبی داشت و باز نمیشد وقتی خواستم پاکشون کنم حذف نمیشدند بعد از ریست کردن این بار سیستم پارتیشن سوم رو هم اسکن کرد ولی بر اساس تجربه های قبلی اجازه ندادم اسکن کامل بشه و لغوش کردم
حالا دو پارتیشن غیر قابل استفاده دارم و یک پارتیشن که در ابتدای بالا اومدن ویندوز میخواد اسکنش کنه و اگه متوقفش نکنم سومی هم از دست میره
:: این چه جور اشکالیه که با کپی کردن و انتقال دیتا از یک پارتیشن به پارتیشن دیگه سرایت میکنه

ببخشید طولانی شد این مشکلات رو حدود دو ساله که دارم وچون روی هم تلمبار شده اینقدر زیاده لطفا اگه میتونید کمکم کنید