هتل با تور باشه به نظر من خیلی بهتره . البته ما چون 11 روز موندیم و دفعه اولمون بود ترجیح دادیم خودمون بریم .
ولی تقریبا برای یک هفته با تور + هتل خوب 5 ستاره همون حوالی تقسیم ( هتل خوب جاهای دیگه هم هست ولی چون بیشتر توریست ها اونجا هستند و اونجا تا ساعات های 2-3 شب باز هست ولی جاهای دیگه نهایتا 12 می بندند) که 100 مدل صبحانه و .. داشته باشه از تهران فکر نکنم بیشتر از 800 تومن بشه ، من دایی ام با تور رفته بود راضی بود . هتلشون هم استخر و .. ( چیزهایی خوب توی استخر) داشت .
حوالی میدون تقسیم اکثرا هتل هاشون لوکس هست و قیمتهاشون از 100 یورو شروع میشه ( تا جایی که ما پرسیدیم و آمار گرفتیم ، شاید ارزونترش هم بود ولی ما پیدا نکردیم )
ما چون هدفومون خرید پوشاک بود واسه همین جایی دیگه ای هتل گرفتیم . اگه هدفتون رو بگید شاید بهتر بتونم کمکتون کنم .
یه هتل معمولی برای 2 نفر شبی 60 دلار می دادیم ( اول می گفت 80 ولی تخفیف رفتیم ) ، توی "لال علی" ( یه قسمت عمده فروش های پوشاک) هتل بدی نبود . صندوق امانات داشت + صبحانه ( تقریبا 10 مدل چیز، میز بود ) حموم و دستشویی داخل اتاق بود ، دستشویی هم اکثر هتل ها فرنگی بود . اینترنت وایرلس هم داشت ، فکر کنم 5 مگابیت بود پهنای باندش ، شبها سرعت دانلودم بین 400-500 بود .
تختهاش هم خوب بود .
اتاقش هم تقریبا 20 متری بود شاید یه نموره کوچیکتر .
بعد رفتیم یه جای دیگه تقریبا مهمانخانه بود ، نزدیک "آکسارای" خوبیا اینجا این بود که نزدیک ایستگاه مترو بود که می رفت مت فرودگاه . و هم ایستگاه اتوبوس داشت برای میدون تقسیم . شبی 80 لیر می گفت که بهش 60 لیر میدادیم . برای 2 نفر ، ولی صندوق امانات شخصی نداشت . ولی آدمهای خوبی بودند . اینترنت هم داشت ولی فقط طبقه اول درست بود طبقه های بالا خوب جواب نمی داد و سرعتش هم خیلی خوب نبود فکر کنم 1مگ بود .
اتاق تمیزی بود ، تختهای متوسطی داشت .
صبحانه که البته یه مدل بشتر نبود که اون رو هم خودشون توی یه بشقاب آماده بود . نون + پنیر + کره ، مربا ، زیتون و چایی و ...
حموم دسشتویی هم توی اتاق بود ، تازه سازتر بود به نسبت قبلی .
آها یه نکته حتما قبلش سیستم تهویه و گرمایشی هتل ( ستاره هتل اصلا مهم نیست ) چک کن معمولا هیچ کدوم درست کار نمی کنند ، شب ممکنه اذیت بشی .
جای خوب هم برای خرید، برای اسپرت مردانه برو "مرتر" سوار مترو که بشی ایستگاه داره ، البته منظورم مترو که از آکساری میره به سمت فرودگاه . بیلیت مترو هم 1.5 یا 1.75 لیر بود . اتوبوس هاش هم پولی هست و قیمت توی همین حوالی هست . 1.65 یا 1.75 لیر .
برای مجلسی مردانه و زنانه هم می تونی بری "عثمان بی" که از میدون تقسیم می تونی سوار اتوبوس بشی 4-5 ایستگاه بعد می رسی ، سوار شدی هم به راننده بگی، خودش بهت می گه .
البته اینا بیشتر عمده فروشی هستند ولی بعضا کارهای تک سایز دارند که از قیمت عوده هم کمتر می دهند .
یه پاساژی هم هست به اسم جواهیر که ما وقت نشد بریم ، ولی اکثر بندهای معروف اونجا فروشگاه دارند ، نمی دونم هم کجاست اونجا رو حتما برو .
راستی از فرودگاه هم خواستی بری توی شهر طبقه پایین فرودگاه مترو هست ، احتیاجی به تاکسی و .. نیست راحت سوار مترو شو و آخرین ایستگاه که "آکساری هست پیاده شو ، اون دست خیابان هم اتوبوس می برتت به میدون تقسیم "
تاکسی هم اونجا گرونه ، حتما اگه خواستی سوار شی قبلش قیمت رو باهاش طی کن ، حداقل 15 لیر هست .
آب معدنی هم قیمتش متاوفت هست بسته به اینکه از کجا می خری ، از 0.5 لیر هست تا3 لیر ، اکثر جاها1 لیر هست .
این برند هم قیمتهاش نسبت به بقیه برندها مناسبتر هست lcwaikiki توی میدون تقسیم هم فروشگاه داره .
COns هم اگه حراج داشته باشه قیمتهاش بد نیست ، توی مرتر و چند جای دیگه فروشگاه داره .
بازم سولی بود در خدمتم .