مشکل شما با نصب کد 2007 حل میشه ورژن سبکیه دقت کنی رو PC های دانشگاهتون هم 2007 نصبه (پس تمرین دانشگاه رو نپیچون)
.gif)
بزاری خرداد می تونی همین سیستم رو 70 تومان کلا ارزونتر بخری تنوع هم زیاد تره درمورد AMD X6 زیادقوی نیست نسبت به SANDY BRICH به نظر AMD این رو زده تا فاصله بین تولید بولدوزر فقط یچی زده باشه همین
راستی نرم افزار مکس هم هنوز با 6 هستهای سازگار نشده من خودم رندرام رو با SANDY BRICH می گیرم خیلی راضیم معرکه می گیره
درمورد گرافیک هم نه پایین تر نیا چون تو بازی دیگه کم میاره این کارت که دوستمون معرفی کرده تو رده متوسط رو به پایینه حالا شما می خوای مدل رو بیاری پایین تر (؟؟؟؟؟) مکس هم گرافیک می خواد وگرنه نمی تونه تبدیل کنه البته بستگی داره به شما که با چی رندر میگیری (VRAY -MAXWELL -MENTA-RAY ) وری بیشتر CPU استفاده می کنه ولی دوتای دیگه از گرافیک هم کار می کشند پس داشتن کارت گرافیک ضروریه
من خودم بیشتر با VRAY کار می کنم به خاطر همین بیشتر به CPU اهمیت دادم راستی یه چیز دیگه حتما باید رمت بالای 4 باشه وگرنه اگه صحنه شلوغ بشه مکس بسته می شه پس به فکر رم بالا هم باش تا اذیت نشی
در مورد مانیتور هم شما مگه 700 پول نداری پس اگه بخوای یه 23 بگیری که حداقل 300 میریه چیزی نمیمونه
موفق باشی