تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: سیستم برای max و cad؟؟؟؟

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

12 سیستم برای max و cad؟؟؟؟

سلام دوستان
    من میخام ی سیستم ببندم واسه مکس و اتوکد و درکنارش برای تفریح nfs و fifa رو بتونم هرسال دنبال کنم با کیفیت عالی()ک حداقل 3تا4 سال واسم کافی باشه(مخصوصا واس رندر گیری)و میخاستم ازتون بپرسم ک چه آلترناتیوهایی پیشنهاد میکنید؟قیمت حدودی سیستم با مانیتور حدود 700 تا 750 بشه خیلی عالیه.(حالا یکم بالا پایین بشه عیب نداره ولی بیارزه ب این که با یه مقدار هزینه یه قطعه خیلی بهتر بشه خرید.متوجهید؟)
    میخاستم ببینم درمورد مانیتور چ پیشنهادی دارین؟بنظرم برای کارهای گرافیکی ک من دارم هر چی بزرگتر باشه بهتره.نمیدونم هم نظریم یا نه؟
    راستی،
    شنیدم ک واسه خرید بهتره تو ماههای خرداد و در فواصل امتحانات اقدام کرد.نظرتون چیه؟
    لطفا کامل راهمایی کنین.
    چ کنیم دیگه دانشجوییه و بی پولیش دیگه

ممنونم

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر میخواین صبر کنین پس نمیشه الا نظر داد چون تو خرداد میتونین اینتل و 1155 بندین با همین بودجه.ولی الان amd.البته بودجتون کمه چون سیستمه شما حداقل یک گرافیک 5770 با قیمت 180 تومان میخواد.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اگر میخواین صبر کنین پس نمیشه الا نظر داد چون تو خرداد میتونین اینتل و 1155 بندین با همین بودجه.ولی الان amd.البته بودجتون کمه چون سیستمه شما حداقل یک گرافیک 5770 با قیمت 180 تومان میخواد.
    بنظرتون ثبرکنم بهتره؟واسم فرقی نداره و میتونم صبر کنم.
    ولی مگه اینتلی ک فرمودید بهتر از amd x6 هستش؟× آخه شنیده بودم که x6 واسه رندرگیری خیلی مناسبه به خاطر هسته های زیادش!!
    چرا گرافیک اینقدر گرون؟با این هزینه کارت خوبیه؟واسه کارهای نرم افزاری و کم و بیش بازی کافیه؟
    در آخر،
    گفتین بودجه پایینه.چقدر روش بذارم میشه اون چیزی که مدنظر شماست؟(اگه خیلی زیاد نشه بنظرم ارزش داره هزینه کرد و ایده آل خرید کرد.)

ممنونم

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظرتون ثبرکنم بهتره؟واسم فرقی نداره و میتونم صبر کنم.
    بله ارزش صبر مردن داره.
    ولی مگه اینتلی ک فرمودید بهتر از amd x6 هستش؟× آخه شنیده بودم که x6 واسه رندرگیری خیلی مناسبه به خاطر هسته های زیادش
    1155 قویتر از x6 است
    چرا گرافیک اینقدر گرون؟با این هزینه کارت خوبیه؟واسه کارهای نرم افزاری و کم و بیش بازی کافیه؟
    در آخر،
    این گرافیک فققط برای بازیه و برای کارهای دیگه گرافیک انبرد کفایت میکنه.
    گفتین بودجه پایینه.چقدر روش بذارم میشه اون چیزی که مدنظر شماست؟(اگه خیلی زیاد نشه بنظرم ارزش داره هزینه کرد و ایده آل خرید کرد.)
    دقیق نمیشه گفت.شما صبر کنین تنوع مادربردهای 1155 زیاد بشه اونوقت بهتر میشه نظر داد.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان دیگه نظرشون چیه درباره همه چیز؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008

12

بله ارزش صبر مردن داره.

1155 قویتر از x6 است

این گرافیک فققط برای بازیه و برای کارهای دیگه گرافیک انبرد کفایت میکنه.

دقیق نمیشه گفت.شما صبر کنین تنوع مادربردهای 1155 زیاد بشه اونوقت بهتر میشه نظر داد.
    ببخشید دوست من،
    از امروز کلاس اتوکد دانشگاه شروع شده و منم که سیستمم کد نصب نمیشه روش و میخاستم بدونم که اگه الان بخام برم واسه خرید اون 1155 که فرمودید نمیشه بست؟مین هاش زیاد نشده؟
    ببینید چون بچه پولدار نیستم و ارزون گرون شدن واسم مهمه ممکنه الان یه سیستم با 1155 پیشنهاد بدین با حدود قیمت و پیش بینی میکنید که تا کی صبر کنم بهتر میشه؟چقدر فکر میکنید ارزون میشه؟
    اگه فاصله زمانی انتظارم کم باشه خوب میشه به خاطر یه سیستم خوب داشتن با قیمت خوب یه مدت تمرین های کلاس رو بیخیال شد ولی خیالم از سیستم واسه 4 5 سال راحت باشه.
    اگ ممکنه کامل توضیح بفرمایید.
    (راستی این گرافیکه هم اگه ارزونتر ببندم که کل سیستم بشه حدود 700 800 تومن خیلی از مدلی که فرمودید ضعیفتر میشه؟کلا گرافیک واسه بازیه فقط؟واس مکس و.. لازم نیست؟!)
    اگه قرار به خرید در شرایط کنونی هست یه مانیتور هم پیشنهاد بدین لطفا(led بگیرم یا lcd ؟چرا؟)
    ممنونم

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ببخشید دوست من،
    از امروز کلاس اتوکد دانشگاه شروع شده و منم که سیستمم کد نصب نمیشه روش و میخاستم بدونم که اگه الان بخام برم واسه خرید اون 1155 که فرمودید نمیشه بست؟مین هاش زیاد نشده؟
    ببینید چون بچه پولدار نیستم و ارزون گرون شدن واسم مهمه ممکنه الان یه سیستم با 1155 پیشنهاد بدین با حدود قیمت و پیش بینی میکنید که تا کی صبر کنم بهتر میشه؟چقدر فکر میکنید ارزون میشه؟
    اگه فاصله زمانی انتظارم کم باشه خوب میشه به خاطر یه سیستم خوب داشتن با قیمت خوب یه مدت تمرین های کلاس رو بیخیال شد ولی خیالم از سیستم واسه 4 5 سال راحت باشه.
    (راستی این گرافیکه هم اگه ارزونتر ببندم که کل سیستم بشه حدود 700 800 تومن خیلی از مدلی که فرمودید ضعیفتر میشه؟کلا گرافیک واسه بازیه فقط؟واس مکس و.. لازم نیست؟!)
    اگه قرار به خرید در شرایط کنونی هست یه مانیتور هم پیشنهاد بدین لطفا(led بگیرم یا lcd ؟چرا؟)
    ممنونم
    مشکل شما با نصب کد 2007 حل میشه ورژن سبکیه دقت کنی رو PC های دانشگاهتون هم 2007 نصبه (پس تمرین دانشگاه رو نپیچون)

بزاری خرداد می تونی همین سیستم رو 70 تومان کلا ارزونتر بخری تنوع هم زیاد تره درمورد AMD X6 زیادقوی نیست نسبت به SANDY BRICH به نظر AMD این رو زده تا فاصله بین تولید بولدوزر فقط یچی زده باشه همین
    راستی نرم افزار مکس هم هنوز با 6 هستهای سازگار نشده من خودم رندرام رو با SANDY BRICH می گیرم خیلی راضیم معرکه می گیره
    درمورد گرافیک هم نه پایین تر نیا چون تو بازی دیگه کم میاره این کارت که دوستمون معرفی کرده تو رده متوسط رو به پایینه حالا شما می خوای مدل رو بیاری پایین تر (؟؟؟؟؟) مکس هم گرافیک می خواد وگرنه نمی تونه تبدیل کنه البته بستگی داره به شما که با چی رندر میگیری (VRAY -MAXWELL -MENTA-RAY ) وری بیشتر CPU استفاده می کنه ولی دوتای دیگه از گرافیک هم کار می کشند پس داشتن کارت گرافیک ضروریه
    من خودم بیشتر با VRAY کار می کنم به خاطر همین بیشتر به CPU اهمیت دادم راستی یه چیز دیگه حتما باید رمت بالای 4 باشه وگرنه اگه صحنه شلوغ بشه مکس بسته می شه پس به فکر رم بالا هم باش تا اذیت نشی
    در مورد مانیتور هم شما مگه 700 پول نداری پس اگه بخوای یه 23 بگیری که حداقل 300 میریه چیزی نمیمونه
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Oct 2008

12

مشکل شما با نصب کد 2007 حل میشه ورژن سبکیه دقت کنی رو PC های دانشگاهتون هم 2007 نصبه (پس تمرین دانشگاه رو نپیچون)

بزاری خرداد می تونی همین سیستم رو 70 تومان کلا ارزونتر بخری تنوع هم زیاد تره درمورد AMD X6 زیادقوی نیست نسبت به SANDY BRICH به نظر AMD این رو زده تا فاصله بین تولید بولدوزر فقط یچی زده باشه همین
    راستی نرم افزار مکس هم هنوز با 6 هستهای سازگار نشده من خودم رندرام رو با SANDY BRICH می گیرم خیلی راضیم معرکه می گیره
    درمورد گرافیک هم نه پایین تر نیا چون تو بازی دیگه کم میاره این کارت که دوستمون معرفی کرده تو رده متوسط رو به پایینه حالا شما می خوای مدل رو بیاری پایین تر (؟؟؟؟؟) مکس هم گرافیک می خواد وگرنه نمی تونه تبدیل کنه البته بستگی داره به شما که با چی رندر میگیری (VRAY -MAXWELL -MENTA-RAY ) وری بیشتر CPU استفاده می کنه ولی دوتای دیگه از گرافیک هم کار می کشند پس داشتن کارت گرافیک ضروریه
    من خودم بیشتر با VRAY کار می کنم به خاطر همین بیشتر به CPU اهمیت دادم راستی یه چیز دیگه حتما باید رمت بالای 4 باشه وگرنه اگه صحنه شلوغ بشه مکس بسته می شه پس به فکر رم بالا هم باش تا اذیت نشی
    در مورد مانیتور هم شما مگه 700 پول نداری پس اگه بخوای یه 23 بگیری که حداقل 300 میریه چیزی نمیمونه
    موفق باشی
    ممنون از توضیحات کاملت
    اگه دانشگاه مارو ببینی چه شیر تو شیریه نمیگی برو کارگاه کامپیوتر!!
    ولی رو سیستمم فکر نمیکنم کد7 نصب شه ها!! مطمئنی شما؟
    سیستم با 1155 رو70 ارزونتر میگیرم؟
    هنوز شروع نکردم ولی مثه اینکه قراره با vray بگیرم.
    چقدر کارت گرافیک گرونه!! این کارت واسه مکس و fifa و NFS () تا چندسال کافیه؟(آخه فرمودید متوسط رو به پایینه!!)
    اگه مثلا با 70 تومن تمومه که الان میبندم دیگه ولی اگ مسئله تنوع مهمه که وامیستم همون خرداد.نظرت چیه؟
    میشه الان با 800 تومن یه سیستم پیشنهاد بدی؟(من یه مانیتور بهم پیشنهاد شده بود ال جی22" 200 تومن بود. با 600 نمیشه کیس رو بست؟!)

ممنون از راهنماییات

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید دوست من،
    ممنونم
    میتونین هفته دوم اردیبهشت بگیرین؟الان مادربردها تنوع ندارند وگرون در میاد.
    در ضمن اگر بازی نمیکنین گرافیک نگیرین.

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

145 core i3 3.06
    corsair : 2*2 dual chanel 1333 4 gb 67
    segate 500 tb 45
    intel dh55hc 133
    pioner :26
    case : magnum 42
    مادربرد رو چون همه امکانت رو داشت با این قیمت intel انتخاب کردم وگرنه دوستان مارک بهتری شاید بهت پیشنهاد کنند

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •