سلام
من می خوام یک دیکشنری مثل نارسیس بنویسم البته فعلا نمی خوام صدا بهش اضافه کنم و فقط یک دیکشنری دوزبانه می خوام
اگر میشه بگید دیتابیسش با چی باشه؟ برنامه نویسیش با چی باشه بهتره؟
سلام
من می خوام یک دیکشنری مثل نارسیس بنویسم البته فعلا نمی خوام صدا بهش اضافه کنم و فقط یک دیکشنری دوزبانه می خوام
اگر میشه بگید دیتابیسش با چی باشه؟ برنامه نویسیش با چی باشه بهتره؟
سلام
من اگه بودم از اکسس استفاده میکردم و با Vb مینوشتم
مي توانيد براي babylon یک glossary درست کنید تازه جایزه هم میده
ممنون كه اينقدر سريع جواب دادين![]()
فكر مي كنيد بانك اكسس جوابگو باشه؟!! ميشه كمي در مورد برنامه نويسيش هم توضيح بديننوشته شده توسط BioHazard
ميشه بيشتر توضيح بدينسلام
مي توانيد براي babylon یک glossary درست کنید تازه جایزه هم میده
ما هم قصد داریم یه دیکشنری بنویسیم . جامع تر و کاملتر هم واسه لینوکس کار کنه هم ویندوز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا؟!
خب پس خيلي مي تونم از شما كمك بگيرم البته اونجوري كه من متوجه شدم شما با پايتون مي خوايد بنويسيد كه من نه. ولي ممنون ميشم اگه روال كلي كار رو بهم بگين اينكه اينترفيسش چه جوري باشه و ...
راستي ميشه بگين توي كدوم فروم از سايت پايتون برم؟
Last edited by roonak2006; 30-05-2006 at 14:06.
دوستان دیتابیسهای آماده برای دیکشنری هست بعضیهاشون خیلی کامل هستن تخصصی هم هست ولی تو اینترنت پیدا کردنش راحت نیست ولی سی دی هاش همراه با کمپاننتهای صدا و ... تو بازار هست.
البته جسارت نشه میدونم خیلی حرفه ای تر از این حرفها میخواین کار کنید.
به نظر من با دلفی بنویسین و دیتابیسش هم Sql باشه امنیت کارتون بیشتره...
بای بای...
Last edited by Aminzikzak; 31-05-2006 at 01:18.
خب البته توي بيرون اين ديكشنري ها هستن ولي فكر كنيد كه من مي خوام به عنوان يك پروژه دانشجويي كار كنم ممنون ميشم اگر بيشتر در مورد اينكه چطوري يك اينترفيس درست كنم كه مثل نارسيس باشه و همينطوري از روي سي دي اجرا نميشه . بايد اول اين فايلها اينستال بشن بعد و اينكه چطوري يك سي دي اتوران درست كنم و ....نوشته شده توسط Aminzikzak
در واقع من بيشتر مراحل بعد برنامه نويسيش رو لازم دارم كه بدونم. اگر دوستان كسي راهنمايي كنند ممنون ميشم
برنامه babylon builder يك نرم افزار از شركت بابيلون است كه مي تونيد با اون ديكشنري بسازيد و كار با اون هم خيلي ساده است و فورمت خروجي اون هم bgl هست.براي دانلود به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برويد.
موفق باشيد.
دوستان منم مثل اين دوستمون مي خوام يه ديكشنري بنويسم ولي نمي دونم ديتا بيس شو از كجا بيارم. خواستم ديتا بيس نارسيس و باز كنم كه نشد. حالا مي گيد از كجا يه ديتا بيس بيارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)