سلام دوستان.
من از اون موقع که لپ تاپ رو خریدم.درایو ریکاوری رو پاک نکردم.چند دفعه ای برای ریختن ریکاوری بر روی دی وی دی به بن بست خوردم.که دیگه نتونستم با نرم افزار خود cyber link خود hp که برای ریختن ریکاوری بر روی دی وی دی هست این کارو انجام بدم.بعد دست به دامن نرم افزار نورتون گاست شدم.که اون نرم افزار هم اصلا فایلی که داخل درایور ریکاوری رو نمیشناسه که بریزه روی dvd .میشه.با استفاده از همون درایو ریکاوری ویندوز رو ریکاوری کرد و به حالت اول در آورد؟یا اگه اینکار شدنی نیست . من چه جوری ویندوزم ریکاور کنم به حالت اولش.اون نرم افزار ریکاوری خودش که ارور میده؟
لپ تاپم hp dv6 2020
سلام
چرا نتونستید با hp recovery ریکاوری دیسک درست کنید؟ آیا ارور خاصی داد؟
نحوه کلی ساخت Recovery Disks به این شکله:
بری به :
Start>>All Programs>>Recovery Manager>>Recovery Manager . نرم افزار که باز شد طبق عکس :

اگر پارتیشن بندی کردید که بهتره بکنید ، توی قسمتی که نوع ریکاوری مورد نظر رو میپرسه گزینه System Recovery رو انتخاب کنید. اینجوری فقط درایو ویندوز اصلاح میشه و اطلاعاتتون رو پاک نمی کنه. گزینه های Factory Reset و Minimize Image Recovery تمام پارتیشن ها رو در موقع استفاده از ریکاوری پاک خواهند کرد.
نکته مهم: سایز درایو ویندوز رو کم نزارید . حدود 40 گیگ برای سون بزارید. چون اگه حین ریکاوری فضا کم بیاره تمام پارتیشن ها رو پاک می کنه تا بتونه ویندوز رو برگردونه. حجم نهایی ویندوز رو در نظر نگیرید چون موقع ریکاورری تمام کارهای اون مثل Temp هایی که میسازه و ... در درایو ویندوز انجام میگیره.
برای استفاده از ریکاوری دیسک هم اگه ویندوز بالا میومد برید به :
Start>>All Programs>>Recovery Manager>>Recovery Manager
طبق عکس:

اگه ویندوز بالا نمیاد هم با استفاده از F11 می تونید وارد بخش ریکاوری بشین.
اما در خصوص نرم افزارهایی که استفاده کردین غیر از HP Recovery :
نورتون گاست خیلی سازگاری با ویندوز سون نداره. نرم افزارهای بهتری وجود دارند. ازجمله:
EASUS :
لینک دانلود از سافت گذر:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با استفاده از امکان Partition Recovery .
با استفاده از درایو ریکاوری توی هارد هم میشه. اما داشتن ریکاوری دیسک هم لازمه. چون اگه هاردتون خراب بشه و تعویضش کنید ، دیگه نمیتونید از ریکاوری استفاده کنید.
موفق باشین.