تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: پنهاان کردن Taskbar و یک سئوال دیگر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض پنهاان کردن Taskbar و یک سئوال دیگر

من برای پنهان کردن تسک بار تا یه مدتی از نرم افزار Taskbar Eliminator استفاده می کردم ولی چند وقت بعد دیگه درست و حسابی کار نمی کرد.راهی از Registry نیست که بشه تا هر وقت دلمون خواست پنهان باشه؟چون با اون نرم افزار هر نیم ساعت یکبار 2 باره میومد.
    سئوال دیگه هم این که چرا آیکون درایو G ه من این شکلی شده؟

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

درایو شما آیکونش عوض شده چون داخلش یک فایل Autorun.ini داره که باید حذف بشه.

اگر میخواین اصلا TaskBar نمایش داده نشه همون نرم افزار که گفتید بهترینه و من راه خاص رجیستری برای این کار ندیدم.
    البته نرم افزارهایی هست که میتونه ارتفاع TaskBar رو تنظیم کنه و کافیه در اون نرم افزارها ارتفاع رو منفی قرار بدین یا صفر کنید تا دیگه نمایش داده نشه.

3. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من برای پنهان کردن تسک بار تا یه مدتی از نرم افزار Taskbar Eliminator استفاده می کردم ولی چند وقت بعد دیگه درست و حسابی کار نمی کرد.راهی از Registry نیست که بشه تا هر وقت دلمون خواست پنهان باشه؟چون با اون نرم افزار هر نیم ساعت یکبار 2 باره میومد.
    این فایل رو دانلود و اجرا کنید,taskbar رو با Hide taskbar می تونید مخفی کنید,البته یه فایل show هم داره که با اون هم می‏تونید برش گردونید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن
    البته این نکته رو هم فراموش نکنید که معمولاً دستکاری ها تو ویندوز بعضی وقتها غیرقابل برگشته و به هیج عنوان توصیه نمی‏شه.
    Last edited by Dew Drop; 12-04-2011 at 10:53.

5. 2 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درایو شما آیکونش عوض شده چون داخلش یک فایل Autorun.ini داره که باید حذف بشه.

اگر میخواین اصلا TaskBar نمایش داده نشه همون نرم افزار که گفتید بهترینه و من راه خاص رجیستری برای این کار ندیدم.
    البته نرم افزارهایی هست که میتونه ارتفاع TaskBar رو تنظیم کنه و کافیه در اون نرم افزارها ارتفاع رو منفی قرار بدین یا صفر کنید تا دیگه نمایش داده نشه.
    من این فایل رو نتونستم پیدا کنم.میشه راهنمایی کنین باید چه طوری پاکش کنم؟
    ویرایش:پیدا کردم و مشکلم حل شد.با تشکر.
    Last edited by Zalamen; 12-04-2011 at 14:40.

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوست عزیز فایل Autorun.ini که معمولا کنارشون یک فایل اجرایی مثل EXE یا COM و یا BAT موجود هست معمولا برای ویروس هاست که در اینجا فایل اجرایی از درایو شما حالا با آنتی ویروس یا دستی پاک شده که فقط این فایل مونده دقت کنید که این فایل بصورت Hidden هستش و موقع سرچ تیک Search Hidden رو باید بزنید در مورد TaskBar چرا تو خود ویندوز تیک AutoHidde رو نمیزنید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز فایل Autorun.ini که معمولا کنارشون یک فایل اجرایی مثل EXE یا COM و یا BAT موجود هست معمولا برای ویروس هاست که در اینجا فایل اجرایی از درایو شما حالا با آنتی ویروس یا دستی پاک شده که فقط این فایل مونده دقت کنید که این فایل بصورت Hidden هستش و موقع سرچ تیک Search Hidden رو باید بزنید در مورد TaskBar چرا تو خود ویندوز تیک AutoHidde رو نمیزنید ؟
    من از Dock استفاده میکنم وقتی موس رو میرم پایین هی تسک بار ظاهر میشه.(میشد)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •