تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: نابود شدن نت بوک ایسوس بعد از فقط 5 ماه!! (کمک کنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض نابود شدن نت بوک ایسوس بعد از فقط 5 ماه!! (کمک کنید)

سلام.من نت بوک ایسوس 1015 رو 5 ماه پیش خریدم.قبل از عید متوجه شدم که وقتی کابل باتری رو به نت بوک وصل میکنم چراغ شارزر روشن میشه اما چراغ شارز نت بوک روشن نمیشه و نت بوک شارز نمی شد.تااینکه بعد نت بوک رو بردم پیش نمایندگی گارانتیش .گارانتی الماس خاورمیانه که گفتن دفتر مرکزیش تو خیابون وزرا ست.بهد از 10 روز امروز بالاخره از طرف نمایندگی زنگ زدن که فیش ورودی شارزر شما به لپ تاپ کج و خراب شده و گفتن حتما موقعی که شما نت بوک رو داشتین شارز میکردین پاتون رو گذاشتین روش و خراب شده درصورتیکه اصلا همچین اتفاقی نیفتاده بود!!! بعد حالا میگن اگر بخواین اینو درست کنین باید 350 هزار تومن بدید!!!! این درحالیکه من خود نت بوک رو خریدم 450 تومن 5 ماه پیش.واقعا دارم دیونه میشم !! یعنی چی؟؟؟ اصلا مگه این چیزا شامل گارانتی نباید بشه؟واقعا درست کردن یه فیش شارز 350 تومن میشه؟ خواهشا بگین چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinskandari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

داداش این دفعه اول دزدی گرگی گارانتی ها نیست و دفعه آخر هم نخواهد بود...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب اخه یعنی چی؟یعنی من مجبورم 6 ماه نشده نت بوک رو بندازم دور؟

آخر فروم باز water_lily_2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خرابي يك فيش كه اين قيمت نيست، فيش را خودتون تهيه كنيد و تعمير كنيد. اين نمايندگي ها هم بيشتر بي اعتبار هستند و فقط موقع گرفتن پول قوانين را مي فهمند.

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

غلط كردن دروغ ميگن مثه سگ ببين داداش كوتاه نيا برو تو نمايندگي و بگو اين ... شعري كه داري ميگي اصلا صحت نداره! كي گفته من پامو گذاشتم رو سيم خودش خراب شده وبايددرستش كنيد چون گارانتي خودتونه موظفيد كه درستش كنيد. نهايتا ديدي دارن غلط زيادي ميكنن بزن تو گوش مسئولشون و بيا بيرون هيچ غلطي هم نميكنن. به قرآن كوتاه بياي رفته تو پاچه ت .

6. 2 کاربر از Enter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه جک ورودی شارژر شکسته باشه نهایت هزینه تعویض اش بیین 20-30 هزار تومن باید باشه ، اینها چون اون قطعه رو ندارن برای اینکه شما رو منصرف کنن این قیمت دادن ، شما ببرید مجتمع پاییتخت و از تعمیرکارهای اونجا بخواین براتون عوض کنن

8. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام

همونجور که دوستمون Pami گفتن ، هزینه تعویض DC jack زیاد نیست. اما ممکنه در اثر فشار جک برد ترک برداره یا حتی بشکنه. در این صورت تعویض مادربرد تنها راهه. در ضمن برد نت بوک شما نبایستی این قیمت باشه. البته نمی دونم دستمزد اونجا چقد می گیرند.

متاسفانه هیچ راهی برای اثبات حقانیت شما نیست. پیشنهاد می کنم با شرکت مادر تماس بگیر. یه بار شنیدم نوت بوک یکی که خراب شده بود رو تعویض کردن و براش یه نو فرستادن. ولی فقط شنیدم!!

موفق باشین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

كلا گارانتي همينطوريه
    براي همينه كه پول بيشتر دادن براي گارنتي هيچ فايده اي نداره

داره خودمونی میشه pooladi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سلام.به نظر من ک پاییه شارژ مشکلی نداره(امکان کج شدن وجود نداره.حتی شکستن!با پا ک هیچ با چکش هم نمیشکنه).ایراد از مادربرد بوده.اونا هم میخوان برد رو عوض کنند(ک پولش بازم اینقدر نمیشه) ولی پول رو از شما بگیرند(ب این بهانه ک شما پین شارژ رو خراب کردی)
    راه درست اینه ک برنی نمایندگی و کمی شلوغش کنی(ن اینکه دعوا کنیا)برو داد بیداد کن و 1 کار کن مسوئولشون بیاد بعد مشکل رو بگو و....(باید بدون پول درستش کنند)
    راه دوم.لپ تاپ رو ببری 1 جای معتبر تعمیر کنند.

آخر فروم باز water_lily_2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به قول دوستان اول برو سر و صدا كن و سعي كن درستش كنند، اگر نشد بگو پول گارانتي را پس بدهند حدود 30 هزار تومان هست، گارانتي كه كاري نكنه همون بهتر كه دستگاه گارانتي نباشه.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •