سلام
تقریبا موضوع رو توی تیتر گفتم
دو تا ویندوز دارم اولی ویستا و دومی ویندوز اکس پی
می خوام برم تو اولی اما خود به خود با روشن شدن سیستم میره تو دومی
چی کار باید کرد
لطفا راهنمایی کنید
سپاس
سلام
تقریبا موضوع رو توی تیتر گفتم
دو تا ویندوز دارم اولی ویستا و دومی ویندوز اکس پی
می خوام برم تو اولی اما خود به خود با روشن شدن سیستم میره تو دومی
چی کار باید کرد
لطفا راهنمایی کنید
سپاس
مشکل منم هست . ویندوز 7 داشتم .
به xp نیازمند شدم وقتی ریختم دیگه سون بالا نمی یاد . یعنی اصلا منوی بوت نمی یاد که یکی رو انتخاب کنم . بی زحمت کمک کنید . به 7 هم احتیاج دارم
سلام
دوستان خوبم شما نباید XP رو روی ویندوزهایی که BCD دارن نصب کنید مثه ویستا و هفت! واسه درست کردنش باید CD یا DVD همون ویندوزی که دارید (vista - seven) بذارید و repair کنید. بعدش که فقط ویندوز vista یا seven بالا اومد میتونید با دستورات bcdedit که همه جای اینترنت ریخته به منوی بوتتون xp رو هم اضافه کنید.
این یه فایل doc هستش که reference کامل bcdedit می باشد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویستا:
هفت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته فرق چندانی ندارن!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با توجه به مشکلم با نرم افزار easy bcd میتونم بوت دوگانه درست کنم ؟
یعنی چه جوری ؟
سی دی 7 رو بزارم . دقیقا مثل اینکه می خوام ویندوز بریزم . توی منویی که میگه نصب جدید کنه یا نه . repair رو بزنم .
بعدش با این کار محتویات ویندوز قبلی ( چیزایی که توی درایو ویندوز قبلی داشتم ) پاک نمیشه
اگه سرچ می کردید زودتر به نتیجه میرسیدید...
این تاپیک مربوط به مشکل شما و این قبیل مسائل...
سوالات و مشکلات مربوط به نصب چندین سیستم عامل در کنار یکدیگر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله,نصبش کنید بعد تو قسمت add/remove entries قسمت پایینش add entry تو قسمت type ویندوزتون رو انتخاب کنید و تو قسمت drive هم درایو ویندوزتون رو بزاریدبا توجه به مشکلم با نرم افزار easy bcd میتونم بوت دوگانه درست کنم ؟
بله برید به Repair وتو اون قسمت برید به Startup Repair و ....یعنی چه جوری ؟
سی دی 7 رو بزارم . دقیقا مثل اینکه می خوام ویندوز بریزم . توی منویی که میگه نصب جدید کنه یا نه . repair رو بزنم .
ولی کار با نرم افزار Easy bcd راحتتره.
سلام bcd یعنی چی؟
ممنون
سلام
من یه ویندوز اکس پی روی دیسک دی دارم حالا اومدم پارتیشن سی رو پاک کردم فرمتش هم کردم و یه اکس پی هم نصب کردم روی درایو سی اما حالا فقط این اکس پی که روی سی نصب کردم میاد بالا اون قدیمیه که روی دی بود بالا نمیاد فکر کنم فایل بوتش که روی درایو سی بوده با فرمت کردن نابود شده حالا راهی هست برش گردونم؟ بدجوری به اون ویندوزه نیاز دارم لطفا سریع جواب بدین اگه برنامه اي در اين رابطه هست معرفي كنيد البته به غير از نرم افزار easy bcd چون روي سيستمم اجرا نميشه
Last edited by FOURTH RETURN; 28-05-2011 at 09:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)