تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: مشکل با ویندوز 7 توی شبکه

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1 مشکل با ویندوز 7 توی شبکه

سلام
    ما تو شرکتمون سرورمون Windows 2003 هست و همه سیستم کارمندها هم XP هستند
    ولی خودمون که تو انفورماتیک هستیم ویندوز 7 نصب کردیم
    الان به دو تا مشکل ساده ولی اعصاب خورد کن خوردیم که حالمون رو گرفته

اولین مشکل اینه که وقتی از ویندوز 7 میخوایم به پوشه های سرور دست پیدا کنیم با دستور: RUN: \\server
    سرعتش خیلی پایینیه اکثر مواقع یعنی وقتی میزنیم حدود 2 دقیقه طول میکشه تا وارد بشه ولی با XP یک ثانیه طول میکشه
    و وقتی هم وارد میشه مثلا روی یه پوشه میزنیم باز همون اندازه طول میکشه و خلاصه اصلا نمیشه باهاش کار کرد
    ولی گاهی هم خوب میشه و مثل XP سریع میشه

این مشکل رو من روی چند تا سیستم تست کردم و برامون ثابت شده هست یعنی توهم نیست
    مشکل از فایروال هم نیست چون تست کردم
    و این مشکل هم تو ویندوزی که تحت domain باشه و هم ویندوزی که به صورت workgroup باشه پیش میاد (تست کردم)

مشکل دوم

این مشکل رو فقط تو workgroup داریم و تو ویندوزی که تحت domain باشه نداریم
    حالا خود مشکل: وقتی از همون دستور RUN: \\server استفاده میکنیم توی یه سری از ویندوزهامون ازمون یوزر و پسوورد میخواد که خوب میزنیم و وارد میشیم و اون دسترسی که برامون تعریف شده رو داریم ولی مشکل اینه که تو یه سری از ویندوز ها اصلا سوال نمیکنه و چیزی نمیخواد و همینطوری وارد سرور میشه پوشه ها رو هم نشون میده ولی به هیچ کدوم از پوشه ها دسترسی نداریم
    خوب من خودم حدس میزنم مشکل از ویندوز هست که اون ویندوزها که یوزر رو میخواند تنظیماتشون با اونی که همینطوری وارد میشوند فرق میکنه و ما باید اون تنظیم رو پیدا کنیم و درستش کنیم و درخواست من از شما پیدا کردن همون تنظیم هستش
    چیزی که من میخوام اینه که وقتی تو run زدیم \\server ازمون یوزر و پسوورد بخواد. همین
    این رو هم بگم ویندوز ها از دیسکهای مختلف نصب شدند و ربطی به هم ندارند
    امیدوارم بتونید مشکل رو حل کنید که خیلی مهم هستش

ممنون
    Last edited by *hamedkhatar*; 10-04-2011 at 15:42.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض عدم شناسایی ویندوز xp در ویندوز 7 در شبکه

آقا ما هم مشکلات شبکه ویندوز 7 داریم ، ویندوز 7 و تو شبکه خیلی ضعیف ساختن
    یکی از مشکلات شبکه ویندوز 7 که باهاش دست و پنجه نرم میکنیم عدم شناسایی سیستم xp در ویندوز 7 هست
    آدرس سیستم xp رو هم تو آدرس بار ویندوز 7 میدم ولی اصلا درایوهای ویندوز Xp و نمایش نمیده
    تو خیلی از فروم ها سر زدم ولی به جواب نرسیدم

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

اتفاقا کاملا برعکس هست ویندوز 7 بیشترین امنیت و کارای شبکه رو داره البته وقتی امنیت باشه باید قید بعضی چیزا رو زد

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood.ashoori789's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آقا بهروز کاملا درست میگن . با عرض شرمندگی ، دوست عزیز ویندوز سون بهترین سیستم عاملی هست که تا الآن ماکروسافت ارائه داده . دوره های MCITP از دوره های فوق تخصصی شبکه ماکروسافت هست که همه با windows 7 آموزش داده میشه .

شبکه کردن ویندوز 7 با ویندوز XP شرایط خاصی رو ایجاد میکنه .
    با کمی کنکاش به اصل مطلب پی خواهید برد . اگه سوالی بود در خدمتم .

در این نوع شبکه ها روی کامپیوتر هایی که از ویندوز 7 استفاده میکنن وارد قسمت network and sharing center شده و در منوی سمت چپ روی گزینه ی change advanced sharing setting کلیک کنید . در این صفحه ابتدا نوع شبکه رو از نظر امنیت محیط شبکه مشخص کرده و وارد تنظیمات بشید . این گزینه ها رو تغییر بدید .

network discovery روشن باشه .
    file and printer sharing روشن باشه .
    file sharing connections روی گزینه ی enable file sharing for devices that unse 40 or 56 bit encryption تنظیم بشه .
    برای رفع گزینه ی پسورد هم password protected sharing غیر فعال بشه .
    Last edited by masood.ashoori789; 08-06-2011 at 03:17.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض مشکلی که ویندوز 7 در شبکه با اکس پی دارد

با سلام خدمت اساتید
    الآن در حدود چند ماه هست که در اتصال به شبکه و اینترنت از طریق کابل مشکل داره لپ تاپم (Dell Studio XPS 1340) و همه کارامو با وایرلس راه اندختم
    سیستم عامل لپ تاپ ویندوز 7 پروفشنال هستش... بعد عیب یابی این پیغام رو میده ویندوز:
    local area connection doesn't have a valid ip configuration
    بعد تو قسمت راهنما میگه که آداپتر رو ریست کن و کابل رو بکش بیرون دویاره بزن
    همه ی این کارها رو کردم حتی کارت شبکه رو آن اینستال و دیزیبل کردم و دوباره با درایور آپدیت شده نصب کرده ام هنوز هم همین مشکل رو دارم... به هیچ صراطی مستقیم نیست :(
    بچه ها مشکل من هم همینه تو یه سیستم ویندوز اکس پی دارم تو یکی دیگه ویندوز 7 ، آقا شبکه چند ماهی سالم بود و با خوشی خوبی کار میکرد تا اینکه یه روز ویندوز 7 درایورهای اکس پی رو نخوند ، حالا اینجا هم که کارگاه هست و من بدجور به شبکه احتیاج دارم ببینید از اکس پی به ویندوز 7 خوب کار میکنه ولی برعکسش اصلا شناسایی نمیکنه
    من مجبورم اطلاعات و از سیستم اکس پی بریزم تو یوزر ویندوز 7 و یک مرحله رو باید توی چندین مرحله انجام بدم
    ( اینترنت بین دو سیستم share هست و آی پی روی اتوماتیک هست )
    خیلی سختمه ، اگر توی خونه بودم غمم نبود

بچه ها و بزرگای شبکه کمکم کنید

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها مشکل من هم همینه تو یه سیستم ویندوز اکس پی دارم تو یکی دیگه ویندوز 7 ، آقا شبکه چند ماهی سالم بود و با خوشی خوبی کار میکرد تا اینکه یه روز ویندوز 7 درایورهای اکس پی رو نخوند ، حالا اینجا هم که کارگاه هست و من بدجور به شبکه احتیاج دارم ببینید از اکس پی به ویندوز 7 خوب کار میکنه ولی برعکسش اصلا شناسایی نمیکنه
    من مجبورم اطلاعات و از سیستم اکس پی بریزم تو یوزر ویندوز 7 و یک مرحله رو باید توی چندین مرحله انجام بدم
    ( اینترنت بین دو سیستم share هست و آی پی روی اتوماتیک هست )
    خیلی سختمه ، اگر توی خونه بودم غمم نبود

بچه ها و بزرگای شبکه کمکم کنید
    سلام.

توی ویندوز 7 کار زیر رو انجام بده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همچنین برو به Advanced Sharing Settings و Password protected sharing رو Off کن.
    Last edited by Amir Varasteh; 11-06-2011 at 11:31.

7. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اگه راهنمایی دوستمون کمک نکرد توضیح بیشتر بدید لطفا . اطلاعات ناقصه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا دو سیستم هست توی یکی ویندوز 7 و یکی دیگه ویندوز اکس پی
    چند ماهی بدون مشکل با این دو تا کار میکردم
    تا اینکه یکی از بچه وی پی ان اومد نصب کرد و شبکه ریخت بهم وی پی ان و تو ویندوز 7 نصب کرده
    حالا اکس پی به هفت میخونه و درایورهاشو اجرا میکنه ولی ویندوز هفت نمیتونه اکس پی رو بخونه و اصلا وارد سیستم اکس پی نمیشه
    امیر آقای گل هم کارایی که گفت انجام دادم ولی مشکل برطرف نشد
    آی پی ها از همون اول اتوماتیک بوده و اینترنت هم شییر هست
    کاملتر اینکه نام سیستم اولی که ویندوز هفت هست system1 گذاشتم و دومی که اکس پی بهش نصبه system2 گذاشتم
    ورک شاپ هم که تو دو تا سیستم afshar هست
    تو system1 اصلا و ابدا system2 رو نشون نمیده
    این شاخه گل هدیه بهتون جان من کمکم کنید

10. این کاربر از gandoulf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

IP رو از حالت اتوماتیک در بیار و آی پی دستی وارد کن . با دستور ping درستی شبکه رو چک کن . توی تنظیمات شبکه ی ویندوز XP باید file and printer sharing فعال باشه . اونو هم چک کن .

داره خودمونی میشه mokhtari58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    من هم یه مشکلی برام پیش اومده که اونم اینکه ما یه سرور 2003 تحت دامین داریم و یه کلاینت ویندوز 7 که تا چند روز پیش مشکلی نداشت از دیروز دیگه شبکه رو نه می بینه و نه میشناسه از سرور ping نمی شه ولی خودش سرور رو ping میکنه .
    هر کاری کردم firewall , antivirus و همه چی رو غیر فعال کردم . بعد workgroup کردمش و حالا دوباره می خوام به دامین join کنم
    پیغام dns error 0x0000251E , ... میده .
    رو همون سیستم win xp هم دارم اونجا تست کردم مشکلی نداشت . دیگه موندم چیکار کنم ؟
    کمکم کنید .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •