تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با این پروژه چقدر موافق هستید

راي دهنده
10. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالی است

5 50.00%
  • خوب است

3 30.00%
  • بود و نبودش فرقی نمیکنه

2 20.00%
  • یک کار بیهوده است

0 0%
  • نظری ندارم

0 0%
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: یک پروژه بزرگ!ویکی پدیای برنامه نویسی فارسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

14 یک پروژه بزرگ!ویکی پدیای برنامه نویسی فارسی

دوستان عزیز میدونید که ما در دنیای نرم افزار مصرف کننده هستیم و به خاطر عدم رعایت کپی رایت تقریبا هیچ کس حاضر به سرمایه گذاری در حیطه خیلی از برنامه های کاربردی شخصی در ایران نیست. به خاطر همین باید مدت ها منتظر بمونیم تا خیلی از نرم افزارها توسط شرکت ها معروف نوشته بشه ،بعد منتظر بمونیم که برادران هندی یا بعضی از دوستای خودمون کرکش بکنن و نهایت هم ما نصبش بکنیم .
    ولی مشکل اصلی اینه که خیلی از این برنامه ها ذاتا فارسی نیستند و از فرمت های فارسی پشتیبانی نمیکنند. مثلا در تولید PDF فارسی و برگرداندنش به فایل اصلی، OCRفارسی، Text to Speech یا Speech to Text فارسی، فریم راست چین نرم افزارها و ... مشکل داریم. هرچند برخی شرکت های داخلی تو این زمینه وارد شده اند اما محصولات آنها به صورت تخصصی و فوق العاده گران هستند. بنابراین برای کشوری مثل ما بهتر اینه که این برنامه و کلا فارسی سازی تولید نرم افزار به صورت کدباز OPEN SOURCE و تحت GNU لیسانس صورت بگیره. مطمئن باشید یک جهش بزرگ در دسترسی به نرم افزارهای فارسی صورت میگیره.
    حالا این همه صغری کبری چیندم که بگم بچه هایی که تو این زمینه مهارت دارند بیان و دانش خودشون رو در یک فضایی مثل ویکی پدیا به اشتراک بذارن و با تولید ACTIVEX و DLL های لازم این مشکلات در طی زمانهای آتی حل بشه.
    ....لطفا نظراتتون رو ثبت کنین....

2. این کاربر از habill بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

از 31 بازدید فقط 3 نفر جواب دادن... همش همین؟ بخدا یک کلیک هزینه ای نداره!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من حاضرم که فضا و دومین به اسم(PSOSP.ir ( Persian Softwares Open Source Project رجیستر کنم .. تا این پروژه شروع بشه... کسی نیست مرا یاری دهد؟
    Last edited by habill; 14-04-2011 at 12:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه IP007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من حاضرم که کمک کنم

6. این کاربر از IP007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به نظر من بود و نبودش هيچ فرقي نميكنه...!؟! (ولي به خاطر اينكه روحيتون تضعيف نشه... "خوب است" رو زدم...!؟! :دي )

كاربراي ايراني چيزي از نرم افزار هاي متن باز و آزاد و... نميدونن...!؟! حالا شما بيا بگو ما فرهنگ سازي مي كنيم... و كاربرا رو با فلسفه متن باز و... آشنا مي كنيم...!؟! هيچ فايده اي نداره...!؟! كاربراي ايراني فقط بلدن با كامپيوتر بازي كنن... و كامپيوتر رو به عنوان يه ابزار واسه سرگرمي ميدونن...!؟! (واقعاً جاي تأسف داره...!؟!)

شما بايد از خداتون باشه كه مي تونيد هر نرم افزاري رو كه دوست داريد رو كرك كنيد و ازش استفاده كنيد... بدون اينكه كسي جلوتون رو بگيره...!؟! (ديديد وقتي كسي رو از چيزي منع مي كنن... بيشتر به دنبالش ميره...؟؟؟!!! حال ابن بر عكسشه...!؟! :دي)

كافيه دو تا نرم افزار ، يكي متن باز و يكي هم متن بسته(!؟!) رو با هم مقايسه كنيد...!؟! اون وقت مي فهميد كيفيت نرم افزار هاي متن بسته(!؟!) كجا و كيفيت نرم افزار هاي متن باز كجا...!؟! (مثلاً Visual Studio رو با IDE هاي متن بازي كه رو اينترنت وجود داره مقايسه كنيد...!؟! :loooooooooool: )

كلاً هيچ فايده اي نداره... شما فقط خودتون رو خسته مي كنيد... و به جز چند نفر... كس ديگه اي نيست كه حمايتتون كنه...!؟!

ولي اميدوارم كه تو پروژه TTS موفق بشيد...!؟! (خيلي بده كه فارسيش وجود نداره... جاي خاليش احساس ميشه...!؟! )

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

به نظر من بود و نبودش هيچ فرقي نميكنه...!؟! (ولي به خاطر اينكه روحيتون تضعيف نشه... "خوب است" رو زدم...!؟! :دي )

كاربراي ايراني چيزي از نرم افزار هاي متن باز و آزاد و... نميدونن...!؟! حالا شما بيا بگو ما فرهنگ سازي مي كنيم... و كاربرا رو با فلسفه متن باز و... آشنا مي كنيم...!؟! هيچ فايده اي نداره...!؟! كاربراي ايراني فقط بلدن با كامپيوتر بازي كنن... و كامپيوتر رو به عنوان يه ابزار واسه سرگرمي ميدونن...!؟! (واقعاً جاي تأسف داره...!؟!)

شما بايد از خداتون باشه كه مي تونيد هر نرم افزاري رو كه دوست داريد رو كرك كنيد و ازش استفاده كنيد... بدون اينكه كسي جلوتون رو بگيره...!؟! (ديديد وقتي كسي رو از چيزي منع مي كنن... بيشتر به دنبالش ميره...؟؟؟!!! حال ابن بر عكسشه...!؟! :دي)

كافيه دو تا نرم افزار ، يكي متن باز و يكي هم متن بسته(!؟!) رو با هم مقايسه كنيد...!؟! اون وقت مي فهميد كيفيت نرم افزار هاي متن بسته(!؟!) كجا و كيفيت نرم افزار هاي متن باز كجا...!؟! (مثلاً Visual Studio رو با IDE هاي متن بازي كه رو اينترنت وجود داره مقايسه كنيد...!؟! :loooooooooool: )

كلاً هيچ فايده اي نداره... شما فقط خودتون رو خسته مي كنيد... و به جز چند نفر... كس ديگه اي نيست كه حمايتتون كنه...!؟!

ولي اميدوارم كه تو پروژه TTS موفق بشيد...!؟! (خيلي بده كه فارسيش وجود نداره... جاي خاليش احساس ميشه...!؟! )
    حرفاتون رو قبول ندارم
    مگه كاربر سطح بالا بايد با متن باز بودن آشنايي داشته باشه؟
    كاربر سطح بالا به دنبال نرم افزاري هست كه كارشو بهتر انجام بده
    وقتي كيفيت نرم افزار متن باز به اندازه خصوصي باشه مشخصا همه به اين طرف كشيده ميشن
    شايد شما از تو گيم نت پست ميزاري ولي ما تا جايي كه ميبينيم همه با اينترنت كار ميكنن به شبكه هاي اجتماعي وصل هستن خريدهاي اينترنتي ميكنن ..... بازي هم ميكنن
    من خودم مخالف متن باز هستم
    مثل جنس چيني ميمونه
    بي كيفيت (البته بعضي هاش خيلي عالي هستن) و بي ارزش ساز
    يعني ارزش كار رو ميارن پايين
    مثل اينكه كل روزو كار كني ولي دستمزدي نگيري واقعا خيلي زوره
    بدتر از همه عدم وجود قانون كپي رايت
    اين پروژه چون در مورد كمك به برنامه نويس و تبادل اطلاعات و بانك اطلاعات برنامه نويسي هست خيلي عاليه
    اما من بازم مخالف هستم
    1- پروژه بايد فراگيرتر باشه
    2- بيشتر روش تحقيق و بررسي بشه
    3- نياز به هزينه مالي زيادي داره
    4- تو اين مملكت سنگ كم نيست
    5- ما ايروني ا چيزي رو هم كشف كنيم به كسي نميگيم
    6-....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ببينيد دوستان....دو فلسفه فرهنگي بد بين ما ايراني ها وجود داره..
    اوليش اينه كه ميگيم هر كاري فوت استادي داره. در صورتي كه به نظر من در عرصه علم و تكنولو‍ي بيمعني است.دانش وقتي توسعه پيدا ميكنه كه جمعي روش كار بشه.شايد شروعش سخت باشه اما راهي ميشه تا خيلي افراد سطح سواد برنامه نويسيشون بالا بره و بعد بتونن خيلي ايده ها و خلاقيت ها رو وارد موضوع كنند
    دوميش اينه كه ميگيم ديگي كه واسه من نمي جوشه كله سگ توش بجوشه..

حرف من اينه كه اين فرهنگ رو بايدعوض كرد.بعدش هم گردش دانش بين افراد هست كه اونو توسعه ميده. بياين به جاي تمسخر كالاي چيني(كه من خودم اينكار رو ميكنم) فلسفه پشت اونو نگاه كنيم.ادم بايد چيز خوب رو ياد بگيره.
    بذارين ايده هامو اينجوري بگم:
    پيش زمينه:
    يك فايل PDF فارسي داريد و ميخواين برگردونيدش. كدوم نرم افزار رو انتخاب ميكنيد كه صحت و دقت بيش از 98% داشته باشه؟
    ميخواين محتواي الكترونيك واسه يه دوره انلاين طراحي كنيد، احتياج به يك موتور TTS داريد، كدوم برنامه اينكار رو براي شما انجام ميده؟
    ميخواين محتوي يك كنفرانس رو به صورت متني به صورت Real time انتشار بدين، كدوم موتور STT اينكار رو براي شما انجام ميده؟
    ميخواين نرم افزارهاي راست چين طراحي كنيد... كد نويسيش چقدر وقت شما را ميگيره؟
    ميخواين يك كتابخانه رو ديجيتال كنين، كدوم برنامه است كه بتونه تبديل OCR‌كتاباي فارسي رو انجام بده؟
    و هزار تا ميخواين ديگه....

مسئله:
    بايد نرم افزارهاي سازگار با فارسي داشته بشيم

راه حل ها:
    1- نرم افزارها رو كرك كنيم: تقريبا هيچنرم افزار انگليسي صحت و دقت كافي رو نداره.
    2- پول بديم تا يه شركتي مثل مايكروسافت براي ما اينكار رو بكنه كه بنا به چند دليل محاله:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

الف) وضعيت بين الملي ايران.
    ب)‌ عدم رعايت قانون كپي رايت در ايران
    ج) آنگولو ساكسون بودن اونا(آنگولو ساكسون ها مبني همه كاراشون فقط و فقط پوله) بعد نرم افزار ها رو جوري طراجي ميكنن كه تا به نسخه نهايي برسه اونقدر پول ميگيرن كه مپرس
    د) فرهنگ ما ايراني ها: پول بده به نرم افزار نيستيم.
    ه) كي ميخواد اين پولو بده؟ شوراي علالي انفورماتيك، مردم؟ و ....
    پس مجبوريم خودمون توليد كنيم...

ياد آوري ميكنم:
    گردش دانش باعث توسعه و تقويت اون ميشود
    متن باز بودن يك نرم افزار منافاتي با كسب درآمد نداره، اين خلاقيت شماست كه تعيين ميكنه چقدر و چطور پول دربياد.

اين پروژه باعث ميشه تا الگوريتم هاي توليد اين نرم افزارها توسعه پيدا كنه و سطح دانش پايه برنامه نويسا بالابره

در آغاز فعالیت Ramincs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

کار بسیار عالی هست ولی خب نیاز به برنامه ریزی و هماهنگی های وسیعی داره.انشا الله که پروژه ی موفقی باشه

در آغاز فعالیت Ramincs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوست عزیز بعضی از حرفاتون مثل عدم حمایت کاملا صحیح هست ولی در مورد مردم باید گفت که این حرف شما تا چند سال پیش صحیح بود ولی الان دیگه همه چیز فرق کرده.اتفاقا الان به اندازه کافی مردم اطلاعات کامپیوتری دارند و از طرفی میشه قشر تحصیل کرده رو با دادن اطلاعات صحیح قانع به استفاده از متن باز کرد.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •