دوستان من یک هارد به سیستم اضافه کردم حالا میخوام اون رو به 2 درایو تبدیل کنم لطفا به صورت کامل راهنمایی کنید و اگر نرم افزاری رو معرفی میکنید اموزش کار رو هم بگید
دوستان من یک هارد به سیستم اضافه کردم حالا میخوام اون رو به 2 درایو تبدیل کنم لطفا به صورت کامل راهنمایی کنید و اگر نرم افزاری رو معرفی میکنید اموزش کار رو هم بگید
کسی نمیدونه؟
سلام
ساده ترین و راحتترین کار برای پارتیشن بندی به شکل زیر هست
سیستمتون فقط یک هارد داره و ویندوز هم قراره داخل همون هارد ریخته بشه پس با استفاده از DVD بوتیبل ویندوز سون میتونین پارتیشن بندی کنین
اما اگر هارد دوم هست و ویندوز در هارد اول نصب شده پس با استفاده از disk management موجود در ویندوز سون خیلی راحت میتونین هارد دوم رو پارتیشن بندی کنین
سیستم عامل من xp
دوستا عزیز منم تا همین چند روز پیش همین مشکله شمارو داشتم !! و 1 روز وقتمو گذاشتم تا مشکل حل شه
.
شما 1 ویندوز جدید تو درایوی از هارد جدیدتون نصب کنید (قبلش موقع نصب ویندوز درایو اون هارد قبلیتونو که توش ویندوزتون نصب بود رو فرمت کنید)
.
و بعد هم با نرم افزار های موجودی مثه نرم افزاری که تو پست زیر معرفی شده :
هارد قبلی رو همه ی درایو هاشونو به هم بچسبونید که (منظورم اینه که به 2 درایو تبدیلشون کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
.
کار با اون نرم افزار هم بسیار راحت و اسونه !! و حتی اگه زبانتون خوب نباشه از رو ایکون هاش همه چی مشخصه
.
موفق باشید![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 11-04-2011 at 23:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)