تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: پاک کردن ویندوز 98

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض پاک کردن ویندوز 98

سلام

سیستم یکی از دوستان یک درایو c با حجم دو یا سه گیگ داره که یک ویندوز 98 روش نصبه. و یک xp هم در درایو d نصبه. میخوام یک ویندوز xp جدید نصب کنم و 98 رو هم پاک کنم. برا نصب xp کافیه رو همون d ویندوز جدید رو نصب کنم. ولی برا پاک کردن 98 باید چکار کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام ؛

1-اگه میخواین ویندوز جدید رو تو همون درایو d بریزید ، از توی ویندوز xp میتونید خیلی راحت روی درایو C ( ویندوز98 ) کلیک رایت کنید و با انتخاب گزینه ی Format... ، اون درایو رو کامل پاک کنید.
    2- همون موقع نصب ویندوز xp هم ، تو مراحل اوّل نصب ، میتونید درایو هایی که میخواین رو فرمت کنید.
    البته درهر صورت فکر کنم بهتره ویندوز98 از سیستم پاک شه ، بعداً ویندوز جدید رو بریزید ( برای بوت! )

موفّق باشید

3. این کاربر از hkhafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اوکی. پس به این صورت درایو c به صورت یک درایو آزاد برای ریختن اطلاعات میاد و بعد xp رو روی d نصب میکنم.
    در این حالت چون اکثرا ویندوز ها روی c نصب میشند این امر اشکالی رو به وجود نمیاره ؟
    اگر میاره هر چند فعلا بلد نیستم اما یک طوری با این برنامه های پارتیشن بندی درایو c و d رو در هم ادغام و به صورت یک درایو c جدید بیارم بهتر نیست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام مجدد ،

نه عزیز مشکلی که پیش نمیاد ، من قبلاً درایو c هاردم خیلی کوچیک بود و مجبور بودم ویندوز xp رو روی درایو d نصب کنم ، مشکلی هم پیش نمی اومد ... ولی معمولاً ویندوز رو روی درایو اوّلی ( اصلی ) میریزن ، واسه همین اگه بتونید کاری که گفتید رو انجاام بدید خب خیلی بهتره

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پس من اول c رو فرمت میکنم تا 98 پاک بشه.

بعد حجم c رو افزایش میدم.

بعد یک xp جدید روی c نصب میکنم.

حالا xp قبلی روی d رو چطور پاک کنم ؟ این رو هم با فرمت کردن پاک کنم یا راه درست دیگه ای برا پاک کردن xp هست ؟

ضمنا حجم c رو حداقل چه اندازه کنم برا نصب xp ؟ با توجه به اینکه برنامه ها رو هم رو همون c میخوام نصب کنم ؟
    Last edited by omid-p30; 09-04-2011 at 23:41.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

پس من اول c رو فرمت میکنم تا 98 پاک بشه.

بعد حجم c رو افزایش میدم.

بعد یک xp جدید روی c نصب میکنم.

حالا xp قبلی روی d رو چطور پاک کنم ؟ این رو هم با فرمت کردن پاک کنم یا راه درست دیگه ای برا پاک کردن xp هست ؟

ضمنا حجم c رو حداقل چه اندازه کنم برا نصب xp ؟ با توجه به اینکه برنامه ها رو هم رو همون c میخوام نصب کنم ؟
    شما بایک سیدی بوت میتونید راحت درایو D را پاک کنیدبهترین راهم همینه فقط اول حجم درایو C راافزایش بدین بعدش درایورD راکه داخلش ویندوزقرارداره را باسیدی بوت فرمت کنید ازآخرم اقدام به نصب اکس پی دردرایو C کنید درمورد حجم مورد نیاز واسه درایو C هم به نظرمن 8 تا10 گیگ کفایت میکنه موفق باشین
    Last edited by jafarian; 11-04-2011 at 07:46.

8. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شما بایک سیدی بوت میتونید راحت درایو C را پاک کنیدبهترین راهم همینه فقط اول حجم درایو C راافزایش بدین بعدش درایورD راکه داخلش ویندوزقرارداره را باسیدی بوت فرمت کنید ازآخرم اقدام به نصب اکس پی دردرایو C کنید درمورد حجم مورد نیاز واسه درایو C هم به نظرمن 8 تا10 گیگ کفایت میکنه موفق باشین
    در مورد سی دی بوت، تا اونجا که من یادم میاد این سوال پرسیده میشه که ویندوز رو میخواهید در چه درایوی نصب کنید که بعد از انتخاب c همیشه اون رو فرمت مبکردم تا ویندوز رو روی اون نصب کنم. در این حالت فرمت کردن d رو در چه مرحله ای از نصب وندوز روی c باید انجام بدم ؟

نمیشه اصلا اول ویندوز رو روی c نصب کنم و بعد در محیط ویندوز به طور عادی درایو d رو فرمت کنم ؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

در مورد سی دی بوت، تا اونجا که من یادم میاد این سوال پرسیده میشه که ویندوز رو میخواهید در چه درایوی نصب کنید که بعد از انتخاب c همیشه اون رو فرمت مبکردم تا ویندوز رو روی اون نصب کنم. در این حالت فرمت کردن d رو در چه مرحله ای از نصب وندوز روی c باید انجام بدم ؟

نمیشه اصلا اول ویندوز رو روی c نصب کنم و بعد در محیط ویندوز به طور عادی درایو d رو فرمت کنم ؟
    توهمون صفحه آبی رنگ اول که پارتیشنهای درایوهای شمارو هم نمایش میده شما اول با کلید D صفحه کلید درایو D پاک کنیدبعدازنوع روهمون درایوDکه حذفش کردین کلیک کنید تا ازنوع ساخته بشه بعدش اقدام به نصب ویندوز رودرایو C خودتون کنیدوقتی هم که وارد ویندوز شدین درایو D رافرمت کنید خیلی ساده موفق باشین فقط یک نکته بگم که داخل درایو D رو که میخواین پاک کنید به غیرازویندوزفایل مهمی نداشته باشین

11. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •