تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 58

نام تاپيک: خودروهای وارداتی

  1. #1
    اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ
    پست ها
    266

    14 خودروهای وارداتی

    دوستان لطفا در این تابیک فقط راجع به خودروهایی واراداتی که اسمبل (مونتاز) ایران نیستند سوال کنید از قیمت گرفته تا آپشن های مختلف

  2. #2
    اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ
    پست ها
    266

    پيش فرض واردات خودرو در سال 1390

    واردات خودرو در سال 1390
    ییس سازمان توسعه تجارت در حالی از کاهش 95 درصدی ثبت سفارش واردات خودرو در سال جاری نسبت به پارسال خبر داد که وزیر صنایع و معادن چندی پیش برآزاد بودن واردات خودرو با رعایت ضوابط جاری تاکید کرده بود.
    سازمان توسعه تجارت به نقل از روابط عمومی این سازمان هفته گذشته اعلام کرد که در سال جاری بیش از 13 هزار و 500 ثبت سفارش به ارزش حدود 405 میلیون دلار برای واردات خودروهای سبک انجام شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از نظر تعداد 95 درصد و از نظر ارزش 85 درصد کمتر از مدت مشابه پارسال است.
    کاهش ثبت سفارش واردات خودرو طی سال جاری در حالی است که وزارت صنایع و معادن همچنان بر عادی بودن روند ثبت سفارش هم مانند سال های گذشته تاکید دارد، اما آنچه از ابتدای امسال موضوع اختلاف نظر دو وزارتخانه صنایع و بازرگانی است، چگونگی اعلام فهرست خودروهای مجاز از سوی وزارت صنایع و معادن می باشد. هر ساله کمیته بررسی کننده خودروهای مجاز زیر نظر وزارت صنایع و با حضور نمایندگان سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان استاندارد، گمرک و دیگر دستگاه های مربوط تشکیل می شود تا مشخص کنند چه خودروهایی اجازه واردات دارند. بنا به گفته برخی از مسوولان سازمان توسعه تجارت این فهرست تا خرداد هرسال از سوی وزارت صنایع و معادن برای واردات به وزارت بازرگانی برای ثبت سفارش اعلام می شد، اما امسال فهرست خودروهای مجاز وارداتی اعلام نشده است واین کمیته فقط به طور موردی خودروهایی را بررسی و برای آنها مجوز واردات صادر کرده است، اما اظهارنظر مسوولان وزارت سازمان توسعه تجارت نه تنها مورد تایید وزیر صنایع و معادن نیست، بلکه وی بر افزایش واردات خودرو در سال جاری نسبت به 9 ماهه پارسال تاکید دارد. وی چندی پیش عنوان کرد که امسال واردات خودرو نسبت به مدت مشابه سال قبل 20درصد افزایش داشته و این امر به معنای آن است که انواع مختلف خودرو وارد کشور شده است.با توجه به سخنان وزیر صنایع و معادن این سوال مطرح است که با توجه به محدودیت های وسیع این وزارتخانه در ارائه مجوزهای ثبت سفارش به واردکنندگان چرا آمار واردات خودرو رشد صعودی داشته است.حمید صافدل رییس سازمان توسعه تجارت روز گذشته در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران در این زمینه تصریح کرده که واردات خودرو در سال جاری مربوط به ثبت سفارش های سال قبل بوده و بخشی از ثبت سفارش نیز برای یک مدل خاص خودرو در شش ماهه امسال وجود داشت. وی همچنین تاکید کرده که بخشی از واردات خودرو هم بر اساس مجوز قانونی برای جانبازان بوده و بخشی دیگر هم مربوط به خودروسازان است.
    به گفته وی آمارها نشان می دهد که در سال جاری با وجود افزایش میزان واردات خودرو میزان ثبت سفارش واردات خودرو کاهش یافته است. محدودیت در ارائه مجوز ثبت سفارش به واردکنندگان در حالی است که برخی از نمایندگی ها و واردکنندگان هم اکنون سردرگم در رفت و آمد میان دو وزارتخانه بازرگانی و صنایع و معادن می باشند.حال با ثابت ماندن تعرفه 90 درصدی واردات خودرو، چگونگی ثبت سفارش در سال آینده جای سوال است.
    تعرفه، 90 درصد می ماند
    از سوی دیگر، اگرچه طی سال های گذشته، همواره رقم تعرفه واردات خودرو در قالب لایحه بودجه به مجلس ارائه می شد و نمایندگان تصمیم نهایی را در این مورد می گرفتند، اما با اتفاقاتی که اوایل امسال رخ داد، مجلسی ها اختیار تعیین تعرفه را تمام و کمال به دولت واگذار کردند.
    این اتفاق در شرایطی افتاد که مجلس در بررسی لایحه بودجه 89، رای به کاهش 20درصدی تعرفه واردات خودرو داد، اما بعدها تصمیم خود را لغو و با تصویب قانونی به نام «ارتقای کیفیت خودرو»، تعیین تعرفه را به شرط رشد سطح کیفی خودروهای داخلی، به دولت واگذار کرد. با این حساب از سال90 به بعد، دولت بدون آنکه از نهادی دیگر کسب تکلیف کند، رقم تعرفه واردات خودرو را تعیین و در عوض، نمایندگان نیز بر روند ارتقای کیفیت خودروهای تولید داخل نظارت خواهند داشت.
    این در حالی است که رییس سازمان توسعه تجارت ایران، روز گذشته در نشست خبری خود از قطعیت ثبات تعرفه فعلی واردات خودرو خبر داد و تاکید کرد رقم تعرفه برای سال آینده نیز همان 90 درصد خواهد بود. حمید صافدل اگرچه در نشست خبری خود صحبت بیشتری در این مورد به میان نیاورد، اما در گفت و گو با خبرنگار ما به ارائه برخی توضیحات پرداخت.وی در پاسخ به این پرسش که سازمان توسعه تجارت، چه موضعی در قبال تعرفه واردات خودرو دارد، گفت:رقم تعرفه واردات خودرو را شرایط تعیین می کند، بنابراین باید با توجه به مسائل مختلفی که وجود دارد، اقدام به تعیین آن کرد. رییس سازمان توسعه تجارت با تاکید بر اینکه در اوضاع فعلی، تعرفه 90 درصدی برای واردات خودرو مناسب است و اتفاقا دولت هم همین نظر را دارد، افزود:با توجه به قانون «ارتقای کیفیت خودروهای داخلی» که در مجلس به تصویب رسید، تعیین تعرفه واردات خودرو به دولت واگذار شده و دولت می تواند با در نظر گرفتن جمیع شرایط، تعرفه واردات را تغییر دهد.صافدل در پاسخ به این پرسش که اگر دولت علاقه ای به کاهش تعرفه نداشته باشد، تکلیف مشتریان چیست، تاکید کرد:باید توجه داشته باشیم تعیین تعرفه، با شرط ارتقای کیفیت خودروها به دولت واگذار شده و این بدان معناست که خودروسازان باید کیفیت محصولات خود را افزایش داده و محصولاتی همسطح خودروهای خارجی تولید کنند.
    صافدل ادامه داد: در واقع خودروسازان باید در آینده محصولاتی با قابلیت صادرات بالا، به تولید برسانند و با این حساب، مشتریان نیز از اثرات مثبت «قانون ارتقای کیفیت» بی بهره نخواهند بود. گفته های رییس سازمان توسعه تجارت در شرایطی است که با وجود تصویب قانون ارتقای کیفیت خودروها در مجلس، تضمین چندانی برای اجرای تمام و کمال آن وجود ندارد و بعید نیست خودروسازان از زیر بار این قانون شانه خالی کنند.
    شاهد زنده این موضوع، عدم ارسال گزارش روند ارتقای کیفیت خودروهاست که خودروسازان باید طبق یکی از بندهای قانون موردنظر، آن را هر سه ماه یکبار به مجلس شورای اسلامی ارائه می دانند. در حال حاضر با وجود آنکه چند ماه از تصویب قانون ارتقای کیفی خودروها می گذرد، هنوز هیچ گزارشی به دست مجلسی ها نرسیده و این موضوع به نوعی نشان از بی تفاوتی خودروسازان به قانون دارد. در این مورد، رییس سازمان توسعه تجارت با اشاره به نظارت مجلسی ها بر روند کیفی خودروسازان، تاکید کرد:چون قانون توسط مجلس تصویب شده، بنابراین نمایندگان بر روند اجرای آن نظارت می کنند.
    صافدل افزود:الان ممکن است بگویند این همه سال تعرفه ها بالا بوده، اما کیفیت خودروها رشد چندانی نکرده است، در حالی که نباید فراموش کنیم، قانون ارتقای کیفیت خودرو، خودروسازان را ملزم به رشد کیفیت کرده است.به گفته وی، خودروسازان داخلی می توانند کیفیت محصولات خود را به روز کنند، منتها به شرطی که قانون، جدی گرفته شده و به طور کامل اجرا شود.صافدل همچنین درباره ورود ایران به سازمان تجارت جهانی و تاثیر رقم تعرفه ها در این موضوع، تاکید کرد: کشورهایی که هم اکنون عضو سازمان تجارت جهانی هستند نیز در قبال برخی کالاها و صنایع خود، باز هم سیاست های حمایتی از قبیل تعرفه را دنبال می کند.
    صافدل افزود:کشور ما سرمایه گذاری زیادی روی خودروسازی انجام داده و این صنعت، بخش مهمی از اشتغال ما را تشکیل می دهد، که با این حساب، در صورت جهانی شدن نیز باید در شرایط خاص از آن حمایت کنیم.
    وی در ادامه تاکید کرد: البته من به شخصه معتقدم که حمایت ها باید در راستای رقابت پذیری باشد، نه اینکه به واسطه تعرفه اجازه ندهیم هیچ رقیبی وارد عرصه رقابت با خودروسازان داخلی شود.
    این گفته صافدل در شرایطی است که هم اکنون به واسطه تعرفه بالای واردات خودرو، عملا بازار خودرو کشور به دست داخلی ها افتاده و تقریبا هیچ گونه رقابتی در آن به چشم نمی آید.
    منبع: دنیای اقتصاد

  3. 2 کاربر از hitman908 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  4. #3
    اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ
    پست ها
    266

    پيش فرض بخشنامه های خودرویی

    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ ضرورت‌ استعلام‌ از نمایندگی‌ برای‌ ترخیص‌ خودروهای‌سوناتا با موتور G4KS
    شماره:
    89989/113/278/73/170

    29/4/1389

    گمرک‌................با سلام‌ ـ احتراما، به‌ اطلاع‌ می‌ رساند نظر به‌ اینکه‌ در فهرست‌ خودروهای‌ سواری‌ قابل‌ ورود موضوع‌ بخشنامه‌ شماره‌73/73/278/113/61119/62980 مورخ‌ 1388/3/19 سواری‌ سوناتا (NF) با حجم‌ موتور 2400 سی‌ سی‌ و با نوع‌موتور G4KC ابلاغ‌ شده‌ است‌. لذا درخصوص‌ نوع‌ موتور کلیه‌ خودروهای‌ سواری‌ سوناتا ی‌ وارده‌ در هر مورد از شرکت‌آسان‌ موتور نمایندگی‌ و خدمات‌ پس‌ از فروش‌ به‌ آدرس‌: تهران‌ کیلومتر 8 جاده‌ مخصوص‌ کرج‌ بعد از کمربندی‌ آزادگان‌،خیابان‌ 16، رأسا استعلام‌ و در صورتیکه‌ نوع‌ موتور دستگاه‌ وارده‌ G4KC باشد و در مهلت‌ مقرر در ثبت‌ سفارش‌ (شش‌ماه‌) به‌ گمرک‌ وارد شده‌ باشد، نسبت‌ به‌ ترخیص‌ با رعایت‌ کامل‌ مقررات‌ اقدمات‌ لازم‌ معمول‌ دارند.ناصر ابراهیمی‌ ـ مدیرکل‌ دفتر واردات‌




    تصویب‌ نامه‌ هیأت‌ دولت‌ درخصوص‌ واردات‌ خودرو سواری‌ بنام‌ جانبازان‌ 70% با استفاده‌ ازتخفیف‌ در سود بازرگانی‌
    شماره:
    85661/44502

    21/4/1389

    هیأت‌ وزیران‌ در جلسه‌ مورخ‌ 1389/4/6 با توجه‌ به‌ نظر رئیس‌ مجلس‌ شورای‌ اسلامی‌ موضوع‌ نامه‌ شماره‌813/62164هـ مورخ‌ 1388/12/3 موافقت‌ نمود:1 - بند (الف‌) تصویب‌ نامه‌ شماره‌ /204408ت‌41717هـ مورخ‌ 1387/11/7 و جزءهای‌ (1 و 2) به‌ شرح‌ زیر اصلاح‌می‌ شود:الف‌ ـ ورود خودروهای‌ ویژه‌ جانبازان‌ هفتاد درصد (تا سقف‌ 7928 نفر) و قطعات‌ و لوازم‌ مربوط، مشروط به‌ عدم‌ انتقال‌به‌ غیر ظرف‌ پنج‌ سال‌ و عدم‌ امکان‌ برخورداری‌ از سایر مزایا و تسهیلات‌ مربوط به‌ خودرو جانبازان‌ در آینده‌ و بابهره‌مندی‌ از معافیت‌ها و شرایط زیر مجاز است‌:1 - معافیت‌ از پرداخت‌ سود بازرگانی‌ خودرو و تجهیزات‌ مربوط ویژه‌ جانبازان‌ دوپا یا دو دست‌ قطع‌ از مچ‌ و قطع‌ نخاع‌ تاسقف‌ (400/000/000) ریال‌ و در مورد خودرو و تجهیزات‌ مورد نیاز ویژه‌ دیگر جانبازان‌ هفتاد درصد تا سقف‌(300/000/000) ریال‌ به‌ ازای‌ هر دستگاه‌ خودرو و قطعات‌ و تجهیزات‌ مربوطه‌2 ـ معافیت‌ از شرایط مقرر در تصویب‌ نامه‌ شماره‌ /92308ت‌40587ک‌ مورخ‌ 1387/6/7 (با حذف‌ تبصره‌ 2 بند 3 آن‌)و شماره‌ /51215ت‌135ک‌ مورخ‌ 1387/4/93 - به‌ منظور تامین‌ خودروهای‌ جانبازان‌، ورود قطعات‌ و تجهیزات‌ مورد نیاز خودرو سازان‌ داخلی‌ با استفاده‌ از معافیت‌موضوع‌ جزء (1) بند (الف‌) با تشخیص‌ و تأیید بنیاد شهید و امور ایثارگران‌ مجاز است‌.4 ـ این‌ تصمیم‌ نامه‌ از تاریخ‌ 1388/12/10 قابل‌ اجراء است‌.




    بخشنامه گمرک ایران درخصوص‌ ارسال پرایس لیست اتومبیلهای کیا Cerato Cupe سال 2010تیپ EX1
    شماره:
    ١٩١/٤٨٨٢/٢٠٦/٢٤/٢٨

    /1389

    با سلام
    احتراماً ، در اجرای تبصره 6 قانون خودرو و براساس مفاد صورتجلسه شماره 392 مورخ24/1/89 کمیته مشترک گمرک و وزارت صنایع و معادن به پیوست یک برگ تصویر پرایس لیست سی اند اف اتومبیل سواری cerato cupe سال 2010 مربوط به نمایندگی شرکت اطلس خودرو ارسال می گردد. خواهشمند است دستور فرمایید با رعایت سایر مقررات و لحاظ کردن بیمه اقدام لازم معمول فرمایند./


    بخشنامه گمرک ایران درخصوص‌ ابلاغ‌ ارزش‌ خودرو سوناتا 2011
    شماره:
    73448/4902/206/24/134

    8/4/1389

    گمرک‌................با سلام‌ ـ احتراما، در اجرای‌ تبصره‌ 6 قانون‌ خودرو و بر اساس‌ مفاد صورتجلسه‌ شماره‌ 398 مورخ‌ 1389/4/1 ارزش‌اتومبیل‌های‌ SONATA سال‌ 2011 ساخت‌ کره‌ جنوبی‌ به‌ نمایندگی‌ شرکت‌ آسان‌ موتور به‌ شرح‌ جدول‌ زیر ارسال‌می‌گردد. مقتضی‌ است‌ دستور فرمائید ارزشگذاری‌ ماشین‌ آلات‌ راهسازی‌ وارداتی‌ با توجه‌ به‌ ارزشهای‌ اعلام‌ شده‌ با درنظر گرفتن‌ بیمه‌ و با توجه‌ به‌ تیپ‌ آن‌ و رعایت‌ سایر مقررات‌ انجام‌ گیرد.
    دفتر تعیین‌ ارزش‌


    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ ابلاغ‌ پرایس‌ لیست‌ اتومبیل‌ هیوندا سنتنیال‌ 2010
    شماره:
    73464/4902/206/24/133

    8/4/1389

    با سلام‌ ـ احتراما، در اجرای‌ تبصره‌ 6 قانون‌ خودرو و بر اساس‌ مفاد صورتجلسه‌ شماره‌ 392 مورخ‌ 1389/1/14 کمیته‌مشترک‌ گمرک‌ و وزارت‌ صنایع‌ و معادن‌، به‌ پیوست‌ یک‌ برگ‌ تصویر پرایس‌ لیست‌ سی‌ اند اف‌ اتومبیل‌ سواری‌ سنتنیال سال‌ 2010 مربوط به‌ نمایندگی‌ شرکت‌ اطلس‌ خودرو ارسال‌ می‌ گردد. خواهشمند است‌ دستور فرمائید با رعایت‌سایر مقررات‌ و لحاظ کردن‌ بیمه‌ اقدام‌ لازم‌ معمول‌ فرمایند.رسول‌ کوهستانی‌ پزوه‌ ـ مدیرکل‌ دفتر تعیین‌ ارزش‌


    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ ابلاغ‌ ارزش‌ خودرو سورنتو
    شماره:
    71561/4882/206/24/129

    6/4/1389

    گمرک‌................با سلام‌ ـ احتراما، در اجرای‌ تبصره‌ 6 قانون‌ خودرو و بر اساس‌ مفاد صورتجلسه‌ شماره‌ 399 ارزش‌ اتومبیل‌های‌SORENTO سال‌ 2011 ساخت‌ کره‌ جنوبی‌ به‌ نمایندگی‌ اطلس‌ خودرو به‌ شرح‌ جدول‌ زیر ارسال‌ می‌گردد. مقتضی‌ است‌دستور فرمائید ارزشگذاری‌ ماشین‌ آلات‌ راهسازی‌ وارداتی‌ با توجه‌ به‌ ارزشهای‌ اعلام‌ شده‌ با در نظر گرفتن‌ بیمه‌ و کرایه‌حمل‌ انجام‌ گیرد‌.
    ‌رسول‌ کوهستانی‌ پزوه‌ - مدیرکل‌ دفتر تعیین‌ ارزش‌


    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ پرایس‌ لیست‌ اتومبیل‌ سیتروئن‌ 2010 C5
    شماره:
    51497/4010/206/24/96

    10/3/1389

    گمرک‌................
    با سلام‌ ـ احتراما، در اجرای‌ تبصره‌ 6 قانون‌ خودرو و بر اساس‌ مفاد صورتجلسه‌ شماره‌ 395 مورخ‌ 1389/3/4 کمیته‌مشترک‌ گمرک‌ و وزارت‌ صنایع‌ و معادن‌، به‌ پیوست‌ 2 برگ‌ پرایس‌ لیست‌ و تجهیزات‌ خودرو سواری‌ سیتروئن‌ C5سال‌ساخت‌ 2010 ساخت‌ فرانسه‌ به‌ نمایندگی‌ شرکت‌ سایپا، ارسال‌ می‌گردد. مقتضی‌ است‌ دستور فرمائید ارزشگذاری‌خودرو وارداتی‌ مربوطه‌ با توجه‌ به‌ ارزش‌های‌ اعلام‌ شده‌ با در نظر گرفتن‌ کرایه‌ حمل‌ و بیمه‌ انجام‌ گیرد. (لازم‌ به‌ ذکر است‌با اجرای‌ بخشنامه‌ فوق‌، مفاد بخشنامه‌ 340/24/206/4010/278215 مورخ‌ 1388/12/9 کان‌ لم‌ یکن‌ تلقی‌ می‌گردد)


    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ عدم‌ ترخیص‌ خودروهای‌ هیوندا که‌ در محل‌ هایی‌ از آنها
    بر چسب‌ >خلیج‌ عربی‌< الصاق‌ شده‌ است‌
    شماره:
    16855/4427/113/278/73/26

    30/1/1389

    گمرک‌...............
    با سلام‌ ـ احتراما، به‌ پیوست‌ تصویر نامه‌ شماره‌ 973568/360/717450 مورخ‌ 1389/1/14 مدیرکل‌ خلیج‌ فارس‌ وخاور میانه‌ در خصوص‌ اینکه‌ اخیرا خودروهای‌ هیوندای‌ وارداتی‌ با برچسب‌ داخل‌ خودرو جایی‌ که‌ شماره‌ شاسی‌ نوشته‌می‌ شود در قسمت‌ راننده‌ از اصطلاح‌ جعلی‌ >خلیج‌ عربی‌< به‌ جای‌ خلیج‌ فارس‌ استفاده‌ شده‌ است‌ خواهشمند است‌دستور فرمائید هنگام‌ ارزیابی‌ خودروهای‌ وارده‌ دقت‌ لازم‌ معمول‌ و در صورت‌ درج‌ عبارت‌ مجعول‌ >خلیج‌ عربی‌< ازترخیص‌ آن‌ خودداری‌ گردد. مسئوولیت‌ حسن‌ اجرای‌ دستورالعمل‌ فوق‌ الذکر بعهده‌ مدیر محترم‌ گمرکات‌ خواهد بود.
    ناصر ابراهیمی‌ - مدیرکل‌ دفتر واردات‌


    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ ابلاغ‌ پرایس‌ لیست‌ اتومبیل‌ کیا - سراتو کوپه‌ 2010
    شماره:
    19146/4882/206/24/28
    :
    1/2/1389

    گمرک‌..............
    با سلام‌ ـ احتراما، در اجرای‌ تبصره‌ 6 قانون‌ خودرو و بر اساس‌ مفاد صورتجلسه‌ شماره‌ 392 مورخ‌ 1389/1/14 کمیته‌مشترک‌ گمرک‌ و وزارت‌ صنایع‌ و معادن‌، به‌ پیوست‌ یک‌ برگ‌ تصویر پرایس‌ لیست‌ سی‌ اند اف‌ اتومبیل‌ سواری‌ ceratocupe سال‌ 2010 مربوط به‌ نمایندگی‌ شرکت‌ اطلس‌ خودرو ارسال‌ می‌ گردد. خواهشمند است‌ دستور فرمائید با رعایت‌سایر مقررات‌ و لحاظ کردن‌ بیمه‌ اقدام‌ لازم‌ معمول‌ فرمایند.رسول‌ کوهستانی‌ پزوه‌ ـ مدیرکل‌ دفتر تعیین‌ ارزش‌

    متن‌ پرایس‌ لیست‌ به‌ شرح‌ زیر است‌:

    We, KIA Motors Corporation , hereby confirm that the below price list is the current recommended 2010MY export basic standard price of KIA vehicles to iran.
    MODEL DESCRIPTIONFOB KOREAN PORTOCEAN FRIGHTCRF BANDAR ABBAS
    CERATI COUPE 2.0 A/T EX 1109645511551


    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ ترخیص‌ کالاهای‌ وارداتی‌ با ضمانت‌ نامه‌ بانکی‌1389
    شماره:
    12489/10

    25/1/1389

    گمرک‌..............
    با سلام‌ ـ به‌ استناد ماده‌ 1 آئین‌ نامه‌ اجرایی‌ جزء 3 ماده‌ 12 قانون‌ الحاق‌ موادی‌ به‌ قانون‌ تنظیم‌ بخشی‌ از مقررات‌ مالی‌دولت‌ و به‌ منظور تسهیل‌ و تسریع‌ در ترخیص‌ کالاهای‌ وارداتی‌ و جبران‌ کمبود نقدینگی‌ تولید کنندگان‌، تجار و صاحبان‌کالا، اجازه‌ داده‌ می‌ شود ضمن‌ رعایت‌ دقیق‌ قوانین‌ و مقررات‌ مربوطه‌ و بر اساس‌ شرایط ذیل‌، حقوق‌ ورودی‌ کالای‌مربوطه‌ را حسب‌ درخواست‌ صاحب‌ کالا یا نماینده‌ قانونی‌ ایشان‌ با اخذ ضمانت‌ نامه‌ بانکی‌ معتبر و مطابق‌ با فرم‌ موردقبول‌ گمرک‌ ایران‌ اخذ نمایند.
    ماده‌ 1 - صاحب‌ کالا، اظهارکننده‌ و حق‌ العمل‌ کار در زمره‌ بدهکاران‌ موضوع‌ ماده‌ 14 قانون‌ امور گمرکی‌ نباشد.
    ماده‌ 2 - مهلت‌ ضمانت‌ نامه‌های‌ بانکی‌ مأخوذه‌ با توجه‌ به‌ نوع‌ کالاهای‌ وارده‌ بشرح‌ ذیل‌ تعیین‌ می‌ گردد:
    الف‌: مواد اولیه‌ ـ ماشین‌ آلات‌ خط تولید ـ قطعات‌ مفصله‌ (ckd) ـ قطعات‌ یدکی‌ مورد نیاز واحدهای‌ تولیدی‌ طبق‌ پروانه‌بهره‌ برداری‌ معتبر که‌ واحد مربوطه‌ ارائه‌ نماید، 7 ماه‌
    ب‌: لوازم‌ و تجهیزات‌ پزشکی‌ ـ بیمارستانی‌ ـ آزمایشگاهی‌ - توانبخشی‌ ـ انواع‌ دارو و موارد مشابه‌ 6 ماه‌
    ج‌: ماشین‌ آلات‌ راهسازی‌ ـ تجهیزات‌ کارگاهی‌ و معدنی‌ ـ مصالح‌ ساختمانی‌ ـ شیرآلات‌ ساختمانی‌ و لوازم‌ بهداشتی‌ساختمان‌ ـ لواز و ماشین‌ آلات‌ کشاورزی‌ ـ انواع‌ آهن‌ آلات‌ ـ لوازم‌ مهندسی‌ و موارد مشابه‌، 5 ماه‌
    د: کالاهای‌ ساخته‌ شده‌ و آماده‌ مصرف‌ - خودرو - پوشاک‌ - انواع‌ لاستیک‌ خودرو - قطعات‌ یدکی‌ - انواع‌ پارچه‌ ومنسوجات‌ بافته‌ شده‌ - لوازم‌ خانگی‌ - مواد خوراکی‌ و موارد مشابه‌ که‌ توسط واحدهای‌ بازرگانی‌ و اشخاص‌ حقیقی‌اظهار می‌ گردد، 4 ماه‌
    هـ: سایر کالاها نظیر انواع‌ مبلمان‌ - اسباب‌ بازی‌ - انواع‌ لوستر - ظروف‌ کریستال‌ و سرامیکی‌ ـ گل‌ مصنوعی‌ - اشیاءتزئینی‌ - انواع‌ نوشیدنی‌ گاز دار و ماء الشعیر - لوازم‌ آرایشی‌ - سیگار و غیره‌، 2 ماه‌
    تبصره‌ 1: چنانچه‌ واردکننده‌ هر یک‌ از کالاهای‌ مندرج‌ در ماده‌ 2 به‌ استثناء بند هـ، شرکت‌ تعاونی‌ - دولتی‌ - شرکت‌های‌پذیرفته‌ شده‌ در بورس‌ اوراق‌ بهادار یا نماینده‌ انحصاری‌ یا رسمی‌ محصولات‌ مذکور باشد باارائه‌ مدرک‌ معتبر به‌مهلت‌های‌ فوق‌ دو ماه‌ اضافه‌ می‌ گردد.
    تبصره‌ 2: به‌ منظور تنظیم‌ حجم‌ محمولات‌ وارداتی‌ با امکانات‌ موجود و همچنین‌ تشویق‌ صاحبات‌ کالا در استفاده‌ ازسایر گمرکات‌، کلیه‌ مهلت‌های‌ فوق‌ برای‌ گمرک‌ شهید رجایی‌ بندر عباس‌ 2 ماه‌ کمتر تعیین‌ می‌ گردد. (بند هـ ماده‌ 2بایستی‌ نقدا پرداخت‌ شود) ضمنا چنانچه‌ صاحبان‌ کالا از طریق‌ ترانزیت‌ داخلی‌ اقدام‌ به‌ ترخیص‌ کالای‌ خود در سایرگمرکات‌ نمایند از این‌ تبصره‌ مستثنی‌ می‌باشند.
    تبصره‌ 3: به‌ استثنای‌ مواد اولیه‌ واحدهای‌ تولیدی‌، حقوق‌ ورودی‌ کالای‌ وارده‌ کمتر از 400 میلیون‌ ریال‌ در گمرک‌ شهیدرجایی‌ و 200 میلیون‌ ریال‌ در سایر گمرکات‌ می‌ بایستی‌ نقدا تأمین‌ و پرداخت‌ گردد.
    3 ـ گمرکات‌ موظفند جهت‌ اطمینان‌ از صحت‌ اصالت‌ ضمانت‌ نامه‌ بانکی‌ صادره‌ از کلیه‌ بانک‌های‌ کشور، موضوع‌ را ازطریق‌ شعبه‌ صادرکننده‌ ضمانت‌ نامه‌ یا شعبه‌ مرکزی‌ یا سرپرستی‌ بانک‌ مربوطه‌ در استان‌ بصورت‌ کتبی‌ استعلام‌ و پس‌ ازاخذ تأییدیه‌، نسبت‌ به‌ تأمین‌ اظهارنامه‌های‌ وارداتی‌ اقدام‌ نمایند.
    4 - با توجه‌ به‌ اینکه‌ مهلت‌های‌ مذکور بعنوان‌ حداکثر مهلت‌ تعیین‌ گردیده‌ است‌، لذا مدیران‌ محترم‌ گمرکات‌ اجرایی‌ضمن‌ ابلاغ‌ مراتب‌ به‌ کلیه‌ مراجعین‌ محترم‌ با برنامه‌ریزی‌ مناسب‌ بنحوی‌ اقدام‌ نمایند که‌ در پایان‌ هر ماه‌ حقوق‌ ورودی‌به‌ میزان‌ قابل‌ قبولی‌ وصول‌ و سررسید ضمانت‌ نامه‌ها بنحوی‌ تنظیم‌ شود، که‌ حداکثر تا پانزدهم‌ اسفند ماه‌ سالجاری‌وصول‌ گردد. ضمنا چنانچه‌ هر یک‌ از شعب‌ بانکها وجه‌ ضمانت‌ نامه‌ها را در سررسید مقرر پرداخت‌ ننمایند، ضمن‌پیگیری‌ درخصوص‌ وصول‌ اصل‌ وجه‌ و خسارت‌ تاخیر تادیه‌ و اعلام‌ مراتب‌ قصور شعبه‌ به‌ بازرسی‌ بانک‌ مربوطه‌، نتیجه‌را به‌ معاونت‌ محترم‌ اداری‌ و مالی‌ گمرک‌ ایران‌ اعلام‌ تا در خصوص‌ عدم‌ پذیرش‌ ضمانت‌ نامه‌های‌ صادره‌ بانک‌ مذکورتصمیم‌ مقتضی‌ اتخاذ شود.
    5 - گمرکات‌ مربوطه‌ موظفند در پایان‌ هر ماه‌ فهرست‌ ضمانت‌ نامه‌های‌ سررسید شده‌ (اعم‌ از وصول‌ شده‌ یا نشده‌) را به‌دفترمعاونت‌ اداری‌ و مالی‌ گمرک‌ ایران‌ ارسال‌ نمایند.
    6 - مسئولیت‌ حسن‌ اجرای‌ این‌ دستورالعمل‌ بعهده‌ بالاترین‌ مقام‌ گمرکات‌ در استان‌ می‌ باشد. با ابلاغ‌ این‌ دستورالعمل‌بخشنامه‌ شماره‌ 10/15431 مورخ‌ 1388/1/29 و اصلاحیه‌های‌ بعدی‌ آن‌ لغو می‌ شود.اردشیر محمدی‌ ـ رئیس‌ کل‌


    دستورالعمل‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ ترخیص‌ کالا در سال‌ 1389
    شماره:
    295904/292725/112/850/73/367

    125/12/1388

    گمرک‌..................
    باسلام‌ - احتراما، به‌ پیوست‌ تصویر نامه‌ شماره‌ 210/5647 مورخ‌ 1388/12/23 اداره‌ کل‌ مقررات‌ صادرات‌ و واردات‌وزارت‌ بازرگانی‌ ارسال‌ و پیشاپیش‌ ضمن‌ تبریک‌ فرارسیدن‌ سال‌ نو موارد ذیل‌ به‌ اطلاع‌ میرساند:
    1 - جهت‌ تسهیل‌ در امور صادرات‌ و واردات‌ و نیز ارائه‌ خدمات‌ و جلوگیری‌ از توقف‌ در روند ترخیص‌ کالا در ایام‌تعطیلات‌ سال‌ نو ضروری‌ است‌ ترتیبی‌ اتخاذ نمایند که‌ با استقرار پرسنل‌ کشیک‌، وقفه‌ای‌ در امر ترخیص‌ کالاهای‌صادراتی‌ و وارداتی‌ انجام‌ نگیرد و مراتب‌ نیز به‌ بانک‌ مستقر در گمرک‌ و سایر سازمان‌ها و ادارات‌ همچنین‌ استانداری‌ وفرمانداری‌ محترم‌ اعلام‌ گردد
    2 - تا ابلاغ‌ مصوبات‌ و دستورالعمل‌ و بخشنامه‌های‌ جدید در سال‌ 1389، ضمن‌ اخذ تعهد مبنی‌ بر پرداخت‌ احتمالی‌مابه‌ التفاوت‌ حقوق‌ ورودی‌ (بر اساس‌ فرم‌ وتعهد پیوست‌) بر اساس‌ مصوبه‌ مقررات‌ صادرات‌ و واردات‌ سالجاری‌ عمل‌نمایند. در ضمن‌ مصوبات‌ و بخشنامه‌هایی‌ که‌ دارای‌ تاریخ‌ اعتبار می‌باشند از شمول‌ مفاد این‌ بخش‌ نامه‌ مستثنی‌می‌باشند. بدیهی‌ است‌ پس‌ از ابلاغ‌ مأخذ حقوق‌ ورودی‌ در سال‌ 1389 نیاز به‌ اخذ تعهد نخواهد بود.
    3 - پیرو دستورالعمل‌ شماره‌ 73/2351/103/287317 مورخ‌ 1388/12/18 موضوع‌ تخفیف‌ سود بازرگانی‌ کالاهای‌وارده‌ به‌ بنادر استان‌ بوشهر، خرمشهر، آبادان‌، هرمز تا تنفیذ تصویب‌ نامه‌های‌ چوئیبده‌، لنگه‌، بندر امام‌ خمینی‌ (ره‌)جلفا - نوردوز و..... برای‌ اجراء در سال‌ 1389 و ابلاغ‌ آن‌ از سوی‌ هیأت‌ محترم‌ دولت‌، تخفیف‌ سود بازرگانی‌ مذکور ازابتدای‌ سال‌ 1389 قابل‌ اجراء نمی‌باشد.
    4 - به‌ منظور اطلاع‌ از وضعیت‌ استقرار و حضور همکاران‌ در کلیه‌ شیفت‌های‌ کاری‌ مسافری‌ ورودی‌ و خروجی‌، اسامی‌کلیه‌ همکاران‌ که‌ بصورت‌ کشیک‌ انجام‌ وظیفه‌ می‌نمایند و در مبادی‌ ورودی‌ و خروجی‌ مشغول‌ خدمت‌ هستند بصورت‌تفکیک‌ سالن‌های‌ ورودی‌ و خروجی‌ به‌ ایندفتر سریعا ارسال‌ گردد.
    5 - تا ابلاغ‌ قانون‌ بودجه‌ سال‌ 1389 کل‌ کشور اخذ عوارض‌ معادل‌ 20 درصد درخصوص‌ سیگار و توتون‌ قلیان‌ و پیپ‌ وسایر مواد دخانی‌ و همچنین‌ وصول‌ 15 درصد ارزش‌ نوشابه‌های‌ گازدار قندی‌ و واریز آن‌ به‌ حساب‌ ردیف‌ درآمدی‌مربوطه‌ الزامی‌ می‌باشد.
    ناصر ابراهیمی‌ - مدیرکل‌ دفتر واردات‌


    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصصو الزامی‌ شدن‌ نصب‌ کیسه‌ ایمنی‌ هوا روی‌ خودروها از اول‌ سالجاری‌
    شماره:
    288431/791/170/73/356

    19/12/1388

    گمرک‌..............
    با سلام‌ ـ احتراما، پیرو بخشنامه‌ شماره‌ 193/73/170/791/176331 مورخ‌ 1388/8/5 به‌ اطلاع‌ میرساند مصوبه‌شماره‌ 40836/104512 مورخ‌ 1388/5/24 هیأت‌ محترم‌ دولت‌ (اجرای‌ استاندارد نصب‌ کیسه‌ ایمنی‌ هوا بر روی‌خودرو AIR BAG) از ابتدای‌ برنامه‌ پنجم‌ توسعه‌ (سال‌ 1389) اجباری‌ می‌شود. جهت‌ اطلاع‌ و اقدام‌ لازم‌ با رعایت‌ کامل‌مقررات‌ ابلاغ‌ می‌گردد.ناصر ابراهیمی‌ - مدیرکل‌ دفتر واردات‌


    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ چگونگی‌ اخذ مالیات‌ بر ارزش‌ افزوده‌ و عوارض‌ ازکالاهای‌ وارداتی‌ از مناطق‌ آزاد و ویژه‌
    شماره:
    282691/138285/113/144/73/348

    15/12/1388

    گمرک‌...................
    با سلام‌ ـ احتراما، به‌ پیوست‌ تصویر نامه‌ شماره‌ 13770 مورخ‌ 1388/6/18 معاونت‌ مالیات‌ بر ارزش‌ افزوده‌ سازمان‌ امورمالیاتی‌، موضوع‌ چگونگی‌ اخذ مالیات‌ بر ارزش‌ افزوده‌ و عوارض‌ از کالاهای‌ وارداتی‌ از مناطق‌ آزاد و ویژه‌، ارسال‌می‌گردد، خواهشمند است‌ دستور فرمائید با رعایت‌ کامل‌ مقررات‌ اقدام‌ لازم‌ معمول‌ نمایند.
    ناصر ابراهیمی‌ ـ مدیرکل‌ دفتر واردات‌
    * متن‌ نامه‌ شماره‌ 13770 مورخ‌ 1388/6/18 سازمان‌ امور مالیاتی‌ به‌ شرح‌ زیر است‌:
    جناب‌ آقای‌ ابراهیمی‌ ـ مدیرکل‌ محترم‌ دفتر واردات‌ گمرک‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌
    با سلام‌ - احتراما، عطف‌ به‌ نامه‌ شماره‌ 73/414/113/64800/122847 مورخ‌ 1388/6/1 به‌ استحضار می‌رساند:
    نظر به‌ اینکه‌ به‌ صراحت‌ ماده‌ (15) قانون‌ مالیات‌ بر ارزش‌ افزوده‌، مأخذ محاسبه‌ مالیات‌ و عوارض‌ واردات‌ کالا، ارزش‌ گمرکی‌ بعلاوه‌حقوق‌ ورودی‌ مندرج‌ در پروانه‌ گمرکی‌ صادره‌ می‌باشد، کلیه‌ تخفیفات‌ اعمال‌ شده‌ سود بازرگانی‌، موجب‌ کاهش‌ مأخذ اخذ مالیات‌ برارزش‌ افزوده‌ و عوارض‌ مربوطه‌ کالای‌ وارداتی‌ شده‌ و لازم‌ است‌ جهت‌ اخذ صحیح‌ مالیات‌ و عوارض‌ موضوع‌ قانون‌، ارزش‌ واقعی‌حقوق‌ ورودی‌ پرداختی‌ به‌ گمرک‌ در محاسبه‌ مالیات‌ لحاظ گردد. در نتیجه‌ مجموع‌ ارزش‌ سیف‌ کالا بعلاوه‌ سود بازرگانی‌ وصول‌ شده‌،مبنای‌ محاسبه‌ مالیات‌ لحاظ گردد. در نتیجه‌ مجموع‌ ارزش‌ سیف‌ کالا بعلاوه‌ سود بازرگانی‌ وصول‌ شده‌، مبنای‌ محاسبه‌ مالیات‌ بر ارزش‌افزوده‌ و عوارض‌ مربوطه‌ خواهد بود. این‌ موضوع‌ بموجب‌ مقررات‌ بند الف‌ از تبصره‌ ماده‌ 14 قانون‌ نیز تصریح‌ گردیده‌ است‌. ذکر این‌نکته‌ ضروری‌ است‌ که‌ تخفیفات‌ اعطایی‌ باید در پروانه‌های‌ صادره‌ منعکس‌ و مالیات‌ و عوارض‌ محاسبه‌ شده‌ با ارقام‌ کالا بعلاوه‌ حقوق‌ورودی‌ تطابق‌ نماید.


    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ پرایس‌ لیست‌ اتومبیل‌ 2010 C5
    شماره:
    278215/4010/206/24/340

    9/12/1388

    گمرک‌................
    با سلام‌ ـ احتراما، در اجرای‌ تبصره‌ 6 قانون‌ خودرو و بر اساس‌ مفاد صورتجلسه‌ شماره‌ 389 مورخ‌ 1388/12/4 کمیته‌مشترک‌ گمرک‌ و وزارت‌ صنایع‌ و معادن‌، بدینوسیله‌ اعلام‌ می‌ دارد، پرایس‌ لیست‌ و تجهیزات‌ اعلام‌ شده‌ جهت‌اتومبیل‌های‌ C5ساخت‌ کشور فرانسه‌ به‌ نمایندگی‌ شرکت‌ مهندسی‌ بازرگانی‌ خودرو سایپا، سال‌ 2009 موضوع‌ بخشنامه‌شماره‌ 435/24/206/4010/310184 مورخ‌ 1387/11/23 برای‌ تعیین‌ ارزش‌ اتومبیل‌های‌ وارداتی‌ سال‌ 2010 موردتایید کمیته‌ خودرو قرار گرفت‌. مقتضی‌ است‌ دستور فرمائید با در نظر گرفتن‌ بیمه‌ و کرایه‌ حمل‌ انجام‌ گیرد.


    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ اعلام‌ تمدید اعتبار نمایندگی‌ شرکت‌ پرشیا خودرونماینده‌ BMW تا پایان‌ سال‌ 1388
    شماره:
    264977/253042/702/19052/73/324

    19/11/1388

    گمرک‌...................
    با سلام‌ ـ احتراما، بپیوست‌ تصویر نامه‌ شماره‌ 210/4750 مورخ‌ 1388/11/6 اداره‌ کل‌ مقررات‌ صادرات‌ و واردات‌وزارت‌ بازرگانی‌، منضم‌ به‌ بند (9) صورتجلسه‌ مورخ‌ 1388/9/24 کمیته‌ ضوابط فنی‌ واردات‌ خودرو تصویر گواهی‌شماره‌ 22000103507 مورخ‌ 1388/6/18 مرکز اصناف‌ و بازرگانان‌ ایران‌، مبنی‌ بر تمدید مهلت‌ اعتبار نمایندگی‌ شرکت‌پرشیا خودرو و نماینده‌ فروش‌ و خدمات‌ پس‌ از فروش‌ شرکت‌ BMW آلمان‌ در ایران‌، تا پایان‌ سال‌ جاری‌، جهت‌ اطلاع‌ واقدام‌ با رعایت‌ فهرست‌ منضم‌ به‌ بخشنامه‌ شماره‌ 73/73/278/113/961119/63980 مورخ‌ 1388/3/19 ارسال‌ وابلاغ‌ می‌ گردد. لازم‌ به‌ ذکر است‌ ترخیص‌ خودروهای‌ مربوطه‌ منوط به‌ اخذ پرایس‌ لیست‌ ارزش‌ از دفتر تعیین‌ ارزش‌می‌باشد.ناصر ابراهیمی‌ مدیرکل‌ دفتر واردات‌


    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ ابلاغ‌ ارزش‌ اتومبیل‌ نیسان‌ مورانو سال‌ 2010
    شماره:
    258438/5173/206/24/316

    14/11/1388
    گمرک‌................
    با سلام‌ ـ احتراما، در اجرای‌ تبصره‌ 6 قانون‌ خودرو و بر اساس‌ مفاد صورتجلسه‌ شماره‌ 387 مورخ‌ 1388/11/11 کمیته‌مشترک‌ گمرک‌ و وزارت‌ صنایع‌ و معادن‌، ارزش‌ اتومبیل‌ نیسان‌ مورانو، تایپ‌ Z 51سال‌ 2010 به‌ نمایندگی‌ شرکت‌ پارس‌خودرو، ساخت‌ ژاپن‌، معادل‌ 2/800/000 هزار ین‌، سی‌ اند اف‌ تعیین‌ می‌گردد. مقتضی‌ است‌ دستور فرمائیدارزشگذاری‌ اتومبیل‌ وارداتی‌ مربوطه‌ با توجه‌ به‌ ارزش‌ اعلام‌ شده‌ و در نظر گرفتن‌ بیمه‌ انجام‌ گیرد.
    رسول‌ کوهستانی‌ پزوه‌ ـ مدیرکل‌ دفتر تعیین‌ ارزش‌




    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ ابلاغ‌ پرایس‌ لیست‌ اتومبیل‌های‌ TIGGOسال‌ 2010
    شماره:
    260752/6560/206/24/320

    18/11/1388

    گمرک‌................
    با سلام‌ ـ احتراما، در اجرای‌ تبصره‌ 6 قانون‌ خودرو و بر اساس‌ مفاد صورتجلسه‌ شماره‌ 387 مورخ‌ 1388/11/11 کمیته‌مشترک‌ گمرک‌ و وزارت‌ صنایع‌ و معادن‌، به‌ پیوست‌ 4 برگ‌ پرایس‌ لیست‌ و تجهیزات‌ سواری‌ مارک‌ TIGGOساخت‌کارخانه‌ CHERYسال‌ 2010 به‌ نمایندگی‌ شرکت‌ باندی‌ مدیران‌، ارسال‌ می‌گردد. مقتضی‌ است‌ دستور فرماییدارزشگذاری‌ اتومبیل‌های‌ وارداتی‌ مربوطه‌، با توجه‌ به‌ نوع‌ تجهیزات‌ و در نظر گرفتن‌ بیمه‌ و کرایه‌ حمل‌ انجام‌ گیرد.
    رسول‌ کوهستانی‌ پزوه‌ ـ مدیرکل‌ دفتر تعیین‌ ارزش‌



    تصویب‌ نامه‌ درخصوص‌ کارمزد خدمات‌ ترخیص‌ کالای‌ وارداتی‌ بر اساس‌ گواهی‌ بازرسی‌ (COI)
    شماره:
    213282/433050

    29/10/1388

    شورای‌ عالی‌ استاندارد در جلسه‌ مورخ‌ 1388/8/3 کمیسیون‌ امور زیر بنایی‌، صنعت‌ و محیط زیست‌ بنا به‌ پیشنهادموسسه‌ استاندارد و تحقیقات‌ صنعتی‌ ایران‌ و به‌ استناد ماده‌16 و بند (6) ماده‌ (20) قانون‌ اصلاح‌ قوانین‌ و مقررات‌مؤسسه‌ استاندارد و تحقیقات‌ صنعتی‌ ایران‌ ـ مصوب‌ 1371 ـ تصویب‌ نمود:
    در مواردی‌ که‌ ترخیص‌ کالای‌ وارداتی‌ بر اساس‌ گواهی‌ بازرسی‌ (COI) معتبر صادره‌ از سوی‌ مؤسسات‌ و شرکت‌های‌بازرسی‌ دارای‌ مجوز از موسسه‌ استاندارد و تحقیقات‌ صنعتی‌ ایران‌ انجام‌ شود کارمزد خدمات‌ به‌ میزان‌ یک‌ در هزار ازهشت‌ در هزار ارزش‌ فوب‌ کالا کسر می‌گردد.محمد رضا رحیمی‌ ـ معاون‌ اول‌ رئیس‌ جمهور



    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ ابلاغ‌ پرایس‌ لیست‌ اتومبیل‌های‌ BMW 2010
    شماره:
    247031/4372/206/24/302

    3/11/1388

    گمرک‌....................
    با سلام‌ ـ احتراما، در اجرای‌ تبصره‌ 6 قانون‌ خودرو و بر اساس‌ مفاد صورتجلسه‌ شماره‌ 378 مورخ‌ 1388/7/20 کمیته‌مشترک‌ گمرک‌ و وزارت‌ صنایع‌ و معادن‌ به‌ پیوست‌ 3 برگ‌ و یک‌ جلد پرایس‌ لیست‌ ارزش‌های‌ پایه‌ و تجهیزات‌ اتومبیل‌های‌BMW سال‌ 2010 به‌ نمایندگی‌ شرکت‌ پرشیا خودرو ارسال‌ می‌گردد. مقتضی‌ است‌ دستور فرمائید ارزشگذاری‌ فهرست‌تجهیزات‌ نصب‌ شده‌ بر روی‌ هر خودرو وارده‌ از نمایندگی‌ قبل‌ از ترخیص‌ استعلام‌ و با در نظر گرفتن‌ بیمه‌ و کرایه‌ حمل‌ وبا رعایت‌ سایر مقررات‌ انجام‌ گیرد. ضمنا در صورت‌ بروز هرگونه‌ مشکل‌ درخصوص‌ نحوه‌ تشخیص‌ تجهیزات‌ اعلام‌ شده‌با نمایندگی‌ مربوطه‌ هماهنگی‌ لازم‌ بعمل‌ آید و با توجه‌ به‌ اینکه‌ ترخیص‌ خودرو موجب‌ خارج‌ شدن‌ کالا از حیطه‌ نظارت‌گمرک‌ می‌گردد. رسیدگی‌ به‌ اعتراض‌ واردکنندگان‌ درخصوص‌ ارزش‌ تجهیزات‌ و تعداد آن‌ فقط در مرحله‌ ترخیص‌امکان‌پذیر می‌باشد.رسول‌ کوهستانی‌ پزوه‌ ـ مدیرکل‌ دفتر تعیین‌ ارزش‌




    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ اعلام‌ ارزش‌ گمرکی‌ سواری‌ سانتافه‌ 2010
    شماره:
    245499/49028/206/300

    29/10/1388

    گمرک‌....................
    با سلام‌ ـ احتراما، در اجرای‌ تبصره‌ 6 قانون‌ خودرو و بر اساس‌ مفاد صورتجلسه‌ شماره‌ 286 مورخ‌ 1388/10/22 کمیته‌مشترک‌ گمرک‌ و وزارت‌ صنایع‌ و معادن‌، ارزش‌ اتومبیل‌ سانتافه‌ سال‌ 2010 به‌ حجم‌ موتور 2500 سی‌ سی‌ ساخت‌ کره‌جنوبی‌ به‌ نمایندگی‌ شرکت‌ آسان‌ موتور، معادل‌ بیست‌ هزار و پانصد دلار سی‌ اند اف‌ تعیین‌ می‌گردد. مقتضی‌ است‌ دستورفرمائید ارزشگذاری‌ اتومبیل‌ وارداتی‌ مربوطه‌، با توجه‌ به‌ ارزش‌ اعلام‌ شده‌ و در نظر گرفتن‌ بیمه‌ انجام‌ گیرد.




    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ ابلاغ‌ نوع‌ خودرو ون‌ قابل‌ ورود از مارک‌ MPV
    شماره:
    246803/241103/113/656/73/301

    30/10/1388

    گمرک‌....................
    با سلام‌ ـ احتراما، به‌ پیوست‌ تصویر نامه‌ شماره‌ 210/4462 مورخ‌ 1388/10/22 اداره‌ کل‌ مقررات‌ صادرات‌ و واردات‌وزارت‌ بازرگانی‌ به‌ انضمام‌ تصاویر نامه‌های‌ شماره‌ 60/188483 مورخ‌ 1388/10/14 و شماره‌ 60/190759 مورخ‌1388/10/16 وزارت‌ صنایع‌ و معادن‌، درخصوص‌ ماشین‌ آلات‌ راهسازی‌ و خودروی‌ ون‌ قابل‌ ورود جهت‌ اطلاع‌ و اقدام‌با رعایت‌ کامل‌ مقررات‌ ارسال‌ می‌گردد. بدیهی‌ است‌ ترخیص‌ خودروهای‌ فوق‌ الذکر ضمن‌ رعایت‌ کامل‌ مقررات‌ منوط به‌اخذ پرایس‌ لیست‌ ارزش‌ از دفتر تعیین‌ ارزش‌ می‌باشد.
    ناصر ابراهیمی‌ ـ مدیرکل‌ دفتر واردات‌




    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ ابلاغ‌ فهرست‌ خودروهای‌ قابل‌ ورود از مارک‌های‌ ;
    نیسان‌، سواری‌ K.Vو JINBEIو راهسازی‌ TITAN2010
    شماره:
    2437114/229/113/656/73/296


    گمرک‌....................
    با سلام‌ ـ احتراما، به‌ پیوست‌ تصویر نامه‌ شماره‌ 210/4225 مورخ‌ 1388/10/12 اداره‌ کل‌ مقررات‌ صادرات‌ و واردات‌وزارت‌ بازرگانی‌ به‌ انضمام‌ تصویر نامه‌های‌ شماره‌ 60/180866 مورخ‌ 1388/9/30 و شماره‌ 60/181424 مورخ‌1388/10/1 و شماره‌ 60/182922 مورخ‌ 1388/10/2 وزارت‌ صنایع‌ و معادن‌ به‌ همراه‌ ضمائم‌ مربوطه‌ (مجموعا شش‌برگ‌) موضوع‌ ماشین‌های‌ راهسازی‌ و خودروهای‌ قابل‌ ورود جهت‌ اطلاع‌ و اقدام‌ با رعایت‌ کامل‌ مقررات‌ ابلاغ‌ می‌گردد.لازم‌ به‌ ذکر است‌، ترخیص‌ قطعی‌ اقلام‌ مذکور منوط به‌ اعلام‌ نظر دفتر تعیین‌ ارزش‌ می‌باشد.




    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ ابلاغ‌ پرایس‌ لیست‌ تکمیلی‌ اتومبیل‌های‌ تویوتا سال‌ 2010
    شماره:
    234231/3550/24/282

    19/10/1388

    گمرک‌................
    با سلام‌ ـ احتراما، در اجرای‌ تبصره‌ 6 قانون‌ خودرو و پیرو بخشنامه‌ شماره‌ 158/24/206/3550/135114 مورخ‌1388/6/22 به‌ پیوست‌ 1 برگ‌ پرایس‌ لیست‌ تکمیلی‌ انواع‌ اتومبیل‌های‌ TOYOTAسال‌ 2010 ساخت‌ ژاپن‌ به‌ نمایندگی‌شرکت‌ ایرتویا ارسال‌ می‌گردد. مقتضی‌ است‌ دستور فرمایید ارزشگذاری‌ اتومبیل‌های‌ واراتی‌ مربوطه‌، با توجه‌ به‌ لیست‌پیوست‌ انجام‌ گیرد.رسول‌ کوهستانی‌ پزوه‌ ـ مدیرکل‌ دفتر تعیین‌ ارزش‌




    تصویب‌ نامه‌ درخصوص‌ تشکیل‌ کارگروهی‌ به‌ منظور تسهیل‌، تسریع‌ و مساعدت‌ در تأمین‌ خودرو جانبازان‌
    شماره:
    1199967/43905ه

    13/10/1388

    هیأت‌ وزیران‌ درجلسه‌ مورخ‌ 1388/10/9 بنا به‌ پیشنهاد رییس‌ جمهور و به‌ استناد اصل‌ 127 و 138 قانون‌ اساسی‌جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ تصویب‌ نمود:
    1 - به‌ منظور تسهیل‌، تسریع‌ و مساعدت‌ در تأمین‌ خودروی‌ جانبازان‌، موضوع‌ تصویب‌ نامه‌ شماره‌ /20408ت‌41717هـمورخ‌ 1387/11/7، کارگروهی‌ متشکل‌ از وزیران‌ امور اقتصادی‌ و دارایی‌، صنایع‌ و معادن‌ و معاون‌ رئیس‌ جمهور و رئیس‌بنیاد شهید و امور ایثارگران‌ تشکیل‌ می‌ گردد.
    2 - تصمیم‌گیری‌ د رخصوص‌ امور اجرایی‌ موضوع‌ یاد شده‌ به‌ اعضای‌ کارگروه‌ به‌ عنوان‌ نمایندگان‌ ویژه‌ رئیس‌ جمهور وتصویب‌ و اصلاح‌ آئین‌ نامه‌ها و مقررات‌ مربوط به‌ موضوع‌ یاد شده‌ به‌ وزیران‌ عضو کارگروه‌ تفویض‌ می‌ شود.
    3 - تصمیمات‌ و مصوبات‌ اکثریت‌ اعضا ی‌ وزیران‌ عضو کارگروه‌ (حسب‌ مورد) در حکم‌ تصمیمات‌ رئیس‌ جمهور و هیأت‌وزیران‌ بوده‌ و با رعایت‌ ماده‌ (19) آئین‌ نامه‌ داخلی‌ هیأت‌ دولت‌ قابل‌ صدور می‌ باشد.
    محمد رضا رحیمی‌ ـ معاون‌ اول‌ رئیس‌ جمهور
    $
    * مأخذ: روزنامه‌ رسمی‌ 1388/10/16




    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ ابلاغ‌ فهرست‌ برخی‌ از مدل‌های‌ قابل‌ ورود اتومبیل‌های‌ مارک‌ کیا و هیوندایی‌
    شماره:
    224848/216868/113/278/73/270

    08/10/1388

    گمرک‌.....................
    باسلام‌ ـ احتراما، به‌ پیوست‌ تصویر نامه‌ شماره‌ 210/3957 مورخ‌ 1388/9/23 اداره‌ کل‌ مقررات‌ صادرات‌ و واردات‌ وزارت‌بازرگانی‌ به‌ انضمام‌ تصویر نامه‌های‌ شماره‌ 60/175152 و شماره‌ 60/175154 مورخ‌ 1388/9/22 وزارت‌ صنایع‌ و معادن‌جهت‌ اطلاع‌ و اقدام‌ با رعایت‌ کامل‌ مقررات‌ ابلاغ‌ و ارسال‌ می‌گردد، لازم‌ به‌ ذکر است‌ ترخیص‌ خودروهای‌ فهرست‌ پیوستی‌ منوط به‌اعلام‌ ارزش‌ از طرف‌ دفتر تعیین‌ ارزش‌ می‌باشد.ناصر ابراهیمی‌ ـ مدیرکل‌ دفتر واردات‌





    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ ابلاغ‌ فهرست‌ برخی‌ از خودروهای‌ قابل‌ ورود از مارک‌های‌ نیسان‌ و لیبهر
    شماره:
    226132/221090/113/278/73/273

    09/10/1388

    گمرک‌.....................
    باسلام‌ ـ احتراما، به‌ پیوست‌ تصویر نامه‌ شماره‌ 210/4083 مورخ‌ 1388/9/3 اداره‌ کل‌ مقررات‌ صادرات‌ و واردات‌ وزارت‌بازرگانی‌، به‌ انضمام‌ تصویر نامه‌ شماره‌ 60/175518 و شماره‌ 60/175256 مورخ‌ 1388/9/23 وزارت‌ صنایع‌ و معادن‌ وضمائم‌مربوطه‌، موضوع‌ خودروهای‌ سواری‌ قابل‌ ورود، جهت‌ اطلاع‌ و اقدام‌ با رعایت‌ کامل‌ مقررات‌ ارسال‌ و ابلاغ‌ می‌گردد. بدیهی‌ است‌ترخیص‌ قطعی‌ خودروهای‌ موصوف‌، منوط به‌ اعلام‌ نظر دفتر تعیین‌ ارزش‌ می‌باشد.



    تصویب‌ نامه‌ درخصوص‌ تمدید اجرای‌ معافیت‌ دارندگان‌ کارت‌ بازرگانی‌ از پرداخت‌ 10% هزینه‌ کارمزد ثبت‌ سفارش‌
    شماره:
    197277/ت43789ه

    09/10/1388

    هیأت‌ وزیران‌ در جلسه‌ مورخ‌ 1388/9/29 بنا به‌ پیشنهاد شماره‌ 1/25287 مورخ‌ 1388/9/1 وزارت‌ بازرگانی‌ و به‌ استناداصل‌ 138 قانون‌ اساسی‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ تصویب‌ نمود:
    اجرای‌ تصویب‌ نامه‌ شماره‌ /123881ت‌40591ه' مورخ‌ 1387/7/22 از تاریخ‌ انقضای‌ اعتبار به‌ مدت‌ یک‌ سال‌ تمدید می‌ گردد.



    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ ابلاغ‌ فهرست‌ برخی‌ از خودروهای‌ قابل‌ ورود

    شماره:
    205431/148829/113/656/73/231

    10/9/1388

    گمرک‌.....................
    باسلام‌ ـ احتراما، به‌ پیوست‌ تصویر نامه‌ شماره‌ 210/2638 مورخ‌ 1388/7/5 اداره‌ کل‌ مقررات‌ صادرات‌ و واردات‌وزارت‌ بازرگانی‌ منضم‌ به‌ تصاویر نامه‌های‌ شماره‌ 60/121048 و 60/121087 و 60/121238 و 60/121239 و60/121241 و 60/121250 و 60/121266 و 60/121267 و 60/121386 و 60/121392 مورخ‌ 1388/6/25 وشماره‌ 60/121051 مورخ‌ 1388/6/21 و شماره‌ 60/122145 و 60/122153 و 60/122283 مورخ‌ 1388/6/28 وشماره‌ 60/123000 و 60/123196 مورخ‌ 1388/6/30 وزارت‌ صنایع‌ و معادن‌ موضوع‌ ماشین‌ آلات‌ راه‌ سازی‌ و معدنی‌قابل‌ ورود جهت‌ اطلاع‌ و اقدام‌ با رعایت‌ کامل‌ مقررات‌ ارسال‌ و ابلاغ‌ می‌گردد. لازم‌ به‌ ذکر است‌ ترخیص‌ قطعی‌ منوط به‌اعلام‌ ارزش‌ قطعی‌ دفتر تعیین‌ ارزش‌ می‌باشد.ناصر ابراهیمی‌ ـ مدیرکل‌ دفتر واردات‌




    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ ابلاغ‌ فهرست‌ برخی‌ از خودروهای‌ قابل‌ ورود

    شماره:
    2033648/172374/113/656/73/228

    08/9/1388

    گمرک‌.....................
    باسلام‌ ـ احتراما، به‌ پیوست‌ تصویر نامه‌ شماره‌ 210/3080 مورخ‌ 1388/7/29 اداره‌ کل‌ مقررات‌ صادرات‌ و واردات‌وزارت‌ بازرگانی‌ منضم‌ به‌ تصویر نامه‌های‌ شماره‌ 60/129565 مورخ‌ 1388/7/11 و شماره‌ 60/131677 مورخ‌1388/7/13 وشماره‌ 60/137989 مورخ‌ 1388/7/25 و شماره‌ 60/18550 مورخ‌ 1388/7/26 دفتر امور اقتصادی‌وزارت‌ صنایع‌ و معادن‌ به‌ همراه‌ فهرست‌ خودروهای‌ قابل‌ ورود و ماشین‌ آلات‌ راه‌ سازی‌ جهت‌ اطلاع‌ و اقدام‌ با رعایت‌کامل‌ مقررات‌ ارسال‌ و ابلاغ‌ می‌گردد. ضمنا یادآور می‌شود آندسته‌ از خودروهایی‌ که‌ ارزش‌ قطعی‌ (پرایس‌ لیست‌) آنهاتوسط دفتر تعیین‌ ارزش‌ مشخص‌ نگردیده‌ ترخیص‌ قطعی‌ منوط به‌ اخذ پرایس‌ لیست‌ ارزش‌ از دفتر فوق‌ الذکر می‌باشد.
    ناصر ابراهیمی‌ ـ مدیرکل‌ دفتر واردات‌



    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ پرایس‌ لیست‌ اتومبیل‌های‌ بنز

    شماره:
    209041/4885/206/24/24316/9/1388

    گمرک‌..................
    با سلام‌ ـ احتراما، در اجرای‌ تبصره‌ 6 قانون‌ خودرو و بر اساس‌ مفاد صورتجلسه‌ شماره‌ 382 مورخ‌ 1388/9/3 کمیته‌مشترک‌ گمرک‌ و وزارت‌ صنایع‌ و معادن‌ به‌ پیوست‌ 1 جلد پرایس‌ لیست‌ ارزشهای‌ پایه‌ و تجهیزات‌ اتومبیل‌ بنز سال‌ 2010به‌ نمایندگی‌ شرکت‌ ستاره‌ ایران‌ ارسال‌ می‌ گردد. مقتضی‌ است‌ دستور فرمایید ارزشگذاری‌ فهرست‌ تجهیزات‌ نصب‌ شده‌برروی‌ هرخودرو وارده‌ از نمایندگی‌ قبل‌ از ترخیص‌ استعلام‌ و با درنظر گرفتن‌ بیمه‌ و کرایه‌ حمل‌ و با رعایت‌ سایر مقررات‌انجام‌ گیرد. ضمنا در صورت‌ بروز هرگونه‌ مشکل‌ درخصوص‌ نحوه‌ تشخیص‌ تجهیزات‌ اعلام‌ شده‌ بانمایندگی‌ مربوطه‌هماهنگی‌ لازم‌ بعمل‌ آید و باتوجه‌ به‌ اینکه‌ ترخیص‌ خودرو موجب‌ خارج‌ شدن‌ کالااز حیطه‌ نظارت‌ گمرک‌ می‌ گرددرسیدگی‌ به‌ اعتراض‌ وارد کنندگان‌ درخصوص‌ ارزش‌ تجهیزات‌ و تعداد آن‌ فقط در مرحله‌ ترخیص‌ امکان‌پذیر می‌ باشد.
    رسول‌ کوهستانی‌ پزوه‌ ـ مدیرکل‌ دفتر تعیین‌ ارزش‌




    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ ابلاغ‌ پرایس‌ لیست‌ اتومبیل‌های‌ کیا

    شماره:
    211849/4882/206/24/246

    21/9/1388

    گمرک‌.................
    با سلام‌ ـ احتراما، در اجرای‌ تبصره‌ 6 قانون‌ خودرو و پیرو بخشنامه‌ شماره‌ 122/24/206/4882/117134 مورخ‌1388/5/25 ارزش‌ اتومیل‌ cerato تایب‌ موتور CKD4 با استاندارد اتحادیه‌ اروپا ساخت‌ کره‌ جنوبی‌ به‌ نمایندگی‌ شرکت‌اطلس‌ خودرو جهت‌ اتومبیل‌ اتوماتیک‌ معادل‌ پانزده‌ هزارو دویست‌ و پنجاه‌ دلار سی‌ اند اف‌ و اتومبیل‌ دنده‌ معمولی‌معادل‌ ده‌ هزار و چهارصد و هفتاد دلار سی‌ اند اف‌ اعلام‌ می‌ گردد. مقتضی‌ است‌ دستور فرمایید ارزشگذاری‌ اتومبیل‌های‌وارداتی‌ مربوطه‌ با توجه‌ به‌ تغییر شاسی‌ و ارزش‌های‌ اعلام‌ شده‌ انجام‌ گیرد.
    رسول‌ کوهستانی‌ پزوه‌ ـ مدیرکل‌ دفتر تعیین‌ ارزش‌





    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ ابلاغ مصوبه لغو تخفیف سود بازرگانی اتومبیل های وارداتی جانبازان

    شماره:
    43700/42473/103/3197/23
    29/2/1388

    گمرک‌.................
    با سلام‌ ـ احتراما، پیرو بخشنامه‌ شماره‌ 73/3197/103/12033/20300 مورخ‌ 1388/2/2 به‌ پیوست‌ تصویر نامه‌شماره‌ 210/561 مورخ‌ 188/2/27 اداره‌ کل‌ مقررات‌ صادرات‌ و واردات‌ وزارت‌ بازرگانی‌ منضم‌ به‌ تصویب‌ نامه‌ شماره‌/38278ت‌42623هـ مورخ‌ 1388/2/23 هیأت‌ محترم‌ وزیران‌ درخصوص‌ لغو تصویب‌ نامه‌ شماره‌ 42093/238394ه'مورخ‌ 1387/12/18 پیرامون‌ واردات‌ خودرو توسط جانبازان‌ تا سقف‌ 69 درصد ارسال‌ و به‌ اطلاع‌ میرساند بخشنامه‌شماره‌ 73/3197/103/12032/20300 مورخ‌ 1388/2/2 ایندفتر درخصوص‌ خودروی‌ وارده‌ توسط جانبازان‌، کان‌ لم‌یکن‌ اعلام‌ می‌گردد.ناصر ابراهیمی‌ ـ مدیرکل‌ دفتر واردات‌



    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ اجرای‌ مصوبه‌ تخفیف‌ سود بازرگانی‌ اتومبیل‌های‌ وارداتی‌ جانبازان‌

    شماره:
    20330/12033/103/3197/73

    13/2/1388

    گمرک‌............
    با سلام‌ ـ احتراما، به‌ پیوست‌ تصویر نامه‌ شماره‌ 210/115 مورخ‌ 1388/1/23 اداره‌ کل‌ مقررات‌ صادرات‌ و واردات‌وزارت‌ بازرگانی‌ منضم‌ به‌ تصویب‌ نامه‌ شماره‌ /238394ت‌42093هـ مورخ‌ 1387/12/18 به‌ همراه‌ تصویب‌ نامه‌ شماره‌/204408ت‌41717هـ مورخ‌ 1387/11/7 هیأت‌ محترم‌ وزیران‌ درخصوص‌ خودروی‌ وارده‌ توسط جانبازان‌ عزیر تاسقف‌ شصت‌ و نه‌ درصد ارسال‌ می‌گردد. خواهشمند است‌ دستور فرمائید با رعایت‌ موارد ذیل‌ اقدامات‌ لازم‌ معمول‌دارند.
    1 - خودروهای‌ وارده‌ منوط به‌ داشتن‌ نمایندگی‌ رسمی‌ خدمات‌ پس‌ از فروش‌ موضوع‌ تصویب‌ نامه‌ شماره‌/18758ت‌28817 هـ مورخ‌ 1382/4/10 هیأت‌ محترم‌ وزیران‌ می‌باشد.
    2 - اخذ مجوز ثبت‌ سفارش‌ بازرگانی‌ به‌ استناد ماده‌ 8 قانون‌ مقررات‌ صادرات‌ و واردات‌ و حواله‌ بانکی‌ الزامی‌ است‌.
    3 - خودروهای‌ وارده‌ بایستی‌ ساخت‌ سال‌ 2008 و بعد بوده‌ و رعایت‌ استانداردهای‌ مصرف‌ سوخت‌ و آلایندگی‌ الزامی‌می‌باشد.
    4 - بر روی‌ اظهارنامه‌ و پروانه‌ گمرکی‌ با قلم‌ قرمز عبارت‌ >قابل‌ توجه‌ پلیس‌ راهور ناجا - مرکز شماره‌ گذاری‌ خودروی‌وارده‌ از محل‌ تصویب‌ نامه‌ شماره‌ /238394ت‌42093هـ مورخ‌ 1387/12/18 هیأت‌ محترم‌ وزیران‌ بوده‌ و به‌ مدت‌پنجسال‌ قابل‌ انتقال‌ و واگذاری‌ به‌ غیر نمی‌باشد< درج‌ گردد.
    5 - خودروهای‌ مذکور مشمول‌ معافیت‌ از شرایط مقرر در تصویب‌ نامه‌ شماره‌ /92308ت‌40587ک‌ مورخ‌ 1387/6/7می‌باشد و لذا نیازی‌ به‌ اعلام‌ میزان‌ ده‌ درصد ارزش‌ گمرکی‌ خودرو به‌ پلیس‌ راهور ناجا ـ مرکز شماره‌ گذاری‌ نمی‌باشد.
    6 - خودروهای‌ فوق‌ مشمول‌ معافیت‌ مقرر در تصویب‌ نامه‌ شماره‌ /51215ت‌115ک‌ مورخ‌ 1387/4/9هیأت‌ محترم‌وزیران‌ که‌ مقرر می‌دارد: گمرک‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ موظف‌ است‌ از تمامی‌ واردکنندگان‌ خودروهای‌ وارداتی‌ بنزین‌سوز با مصرف‌ بیش‌ از شش‌ لیتر در یکصد کیلومتر مسافت‌، در چرخه‌ ترکیبی‌ به‌ استثناء خودروهای‌ با موتور پایه‌ گازسوز،خودروهای‌ امدادی‌ و........ پنج‌ درصد مجموع‌ ارزش‌ گمرکی‌ و حقوق‌ ورودی‌ اخذ و به‌ حساب‌ درآمد عمومی‌ مربوطه‌واریز نماید می‌گردد. لذا نیازی‌ به‌ اخذ عوارض‌ فوق‌ الذکر نمی‌باشد.
    7 - ترخیص‌ خودروهای‌ وارده‌ توسط برادران‌ جانباز ضمن‌ رعایت‌ کامل‌ مقررت‌ منوط به‌ ابلاغ‌ موردی‌ آن‌ توسط ایندفترمی‌باشد. لذا از ترخیص‌ خودروهای‌ مذکور بدون‌ گواهی‌ ایندفتر جدا خودداری‌ گردد.
    ناصر ابراهیمی‌ ـ مدیرکل‌ دفتر واردات‌





    تصویب نامه هیات وزیران در خصوص میزان تخفیف سود بازرگانی اتومبیل های وارداتی جانبازان

    شماره:
    238394/ت42093ه

    18/12/1387

    هیأت‌ وزیران‌ در جلسه‌ مورخ‌ 1387/12/11 بنا به‌ پیشنهاد شماره‌ 400/820/2626 مورخ‌ 1387/11/26 بنیادشهید و امور ایثارگران‌ و به‌ استناد اصل‌ 138 قانون‌ اساسی‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ تصویب‌ نمود:
    1 - جانبازان‌ 50 الی‌ 69 درصد، تا سقف‌ دویست‌ و پنجاه‌ میلیون‌ ریال‌، جانبازان‌ 35 الی‌ 49 درصد، تا سقف‌ دویست‌میلیون‌ ریال‌ و جانبازان‌ 25 الی‌ 34 درصد، تا سقف‌ یکصدو پنجاه‌ میلیون‌ ریال‌ و جانبازان‌ دارای‌ درصد از کارافتادگی‌کمتر از 25 درصد، تا سقف‌ یکصد میلیون‌ ریال‌ از پرداخت‌ سود بازرگانی‌، به‌ ازای‌ ورود فقط یک‌ دستگاه‌ خودرو و قطعات‌آن‌ و تجهیزات‌ مورد نیاز برای‌ مناسب‌ سازی‌ آن‌، معاف‌ می‌باشند.
    2 - جانبازان‌ موضوع‌ بند (1)، مشمول‌ بهره‌ مندی‌ از سایر معافیت‌ها و شرایط مندرج‌ در تصویب‌ نامه‌ شماره‌/204408ت‌41797هـ مورخ‌ 1387/11/7 می‌باشند.
    پرویز داودی‌ ـ معاون‌ اول‌ رئیس‌ جمهور




    بخشنامه‌ گمرک ایران درخصوص‌ ابلاغ پرایس لیست خودروهای SEAT
    شماره:
    19988/5743/206/24/27

    2/2/1388

    گمرک‌.................
    با سلام‌ - احتراما، در اجرای‌ تبصره‌ 6 قانون‌ خودرو و بر اساس‌ مفاد صورتجلسه‌ شماره‌ 361 مورخ‌ 1388/1/23ارزش‌های‌ اتومبیل‌های‌ سواری‌ سئات‌ ساخت‌ اسپانیا، سال‌ 2009 به‌ نمایندگی‌ شرکت‌ توسعه‌ صنعت‌ دستان‌، تعیین‌می‌گردد. مقتضی‌ است‌ دستور فرمایند ارزشگذاری‌ اتومبیل‌های‌ وارداتی‌ مربوطه‌، با توجه‌ به‌ ارزش‌های‌ اعلام‌ شده‌ و با درنظر گرفتن‌ کرایه‌ حمل‌ و بیمه‌ انجام‌ گیرد.





    بخشنامه‌ دولت درخصوص‌ کاهش سود بازرگانی خودروهای کم مصرف


    دولت با هدف مدیریت مصرف سوخت ، درصد سود بازرگانی واردات خودرو و قطعات خودروهای ساخت داخل با مصرف سوخت کمتر را یک درصد کاهش داد.

    به گزارش ایرنا ؛ وزیران عضو کارگروه توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت با کاهش یک درصد سود بازرگانی واردات خودرو و قطعات خودروهای ساخت داخل با مصرف سوخت کمتر از شش لیتر درصد کیلومتر مسافت موافقت کردند.
    بنابر تبصره این مصوبه ، مرجع تشخیص میزان مصرف سوخت ، موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران است که باید به تایید ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت برسد.
    این مصوبه در راستای اجرای قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت صورت می گیرد و معاون اجرایی رئیس جمهور ، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری ، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و وزیران کشور ، صنایع و معادن ، راه و ترابری و نفت و رئیس راهنمایی و رانندگی اعضای کارگروه توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت را تشکیل می دهند.

    معاون اول رئیس جمهور این مصوبه را اول اردیبهشت به وزارتخانه های بازرگانی و صنایع و معادن برای اجرا ابلاغ کرد.





    بخشنامه‌ وزارت بازرگانی درخصوص‌ مجاز بودن ورود خودروی جنسیس

    شماره:
    4445/210

    7/11/1387

    گمرک‌..................
    سلام‌ علیکم‌ ـ احتراما، پیرو نامه‌ شماره‌ 210/4019 مورخ‌ 1387/10/11 به‌ پیوست‌ تصویر نامه‌ شماره‌ 60/191756مورخ‌ 1387/10/29 وزارت‌ صنایع‌ و معادن‌، درخصوص‌ ورود خودروی‌ سواری‌ GENESIS ممهور به‌ مهر اداره‌ کل‌مقررات‌ صادرات‌ و واردات‌ جهت‌ اطلاع‌ و ابلاغ‌ به‌ گمرکات‌ اجرایی‌ کشور ارسال‌ می‌گردد.
    حمید صافدل‌ - مدیرکل‌ مقررات‌ صادرات‌ و واردات‌





    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ ابلاغ‌ پرایس‌ لیست‌ ارزشهای پایه تجهیزات اتومبیل بنز2009

    شماره:
    334641/4885/206/24/482

    24/12/1387

    گمرک‌...............
    با سلام‌ ـ احتراما، در اجرای‌ تبصره‌ 6 قانون‌ خودرو و بر اساس‌ مفاد صورتجلسه‌ شماره‌ 359 مورخ‌ 1387/12/13 کمیته‌مشترک‌ گمرک‌ و وزارت‌ صنایع‌ و معادن‌، بپیوست‌ یک‌ جلد پرایس‌ لیست‌ ارزش‌های‌ پایه‌ و تجهیزات‌ اتومبیل‌ بنز سال‌2009 به‌ نمایندگی‌ شرکت‌ ستاره‌ ایران‌ ارسال‌ می‌گردد. مقتضی‌ است‌ دستور فرمایید ارزشگذاری‌ پایه‌ اتومبیل‌های‌وارداتی‌ مربوطه‌ با توجه‌ به‌ لیست‌ پیوست‌ و استعلام‌ فهرست‌ تجهیزات‌ نصب‌ شده‌ بر روی‌ هر خودروی‌ وارده‌ از نمایندگی‌مربوطه‌ قبل‌ از ترخیص‌ و با در نظر گرفتن‌ کرایه‌ حمل‌ و بیمه‌ و با رعایت‌ سایر مقررات‌ انجام‌ گیرد.
    ضمنا در صورت‌ بروز هرگونه‌ مشکل‌ درخصوص‌ نحوه‌ تشخیص‌ تجهیزات‌ اعلام‌ شده‌ با نمایندگی‌ مربوطه‌ هماهنگی‌ لازم‌بعمل‌ آید و با توجه‌ به‌ اینکه‌ ترخیص‌ خودرو موجب‌ خارج‌ شدن‌ کالا از حیطه‌ نظارت‌ گمرک‌ می‌گردد رسیدگی‌ به‌ اعتراض‌واردکنندگان‌ درخصوص‌ ارزش‌ تجهیزات‌ و تعداد آن‌ فقط در مرحله‌ ترخیص‌ امکان‌پذیر می‌باشد.



    بخشنامه‌ گمرک‌ ایران‌ درخصوص‌ ابلاغ‌ پرایس‌ لیست‌ اتومبیل‌های‌ پژو 407

    شماره:
    324299/5822/206/24/454

    12/12/1387

    گمرک‌............
    با سلام‌ - در اجرای‌ تبصره‌ 6 قانون‌ خودرو بر اساس‌ مفاد صورتجلسه‌ شماره‌ 358 مورخ‌ 1387/12/4 کمیته‌ مشترک‌گمرک‌ و وزارت‌ صنایع‌ بپیوست‌ دو برگ‌ پرایس‌ لیست‌ اتومبیل‌های‌ پژو 407 سال‌ 2009 ساخت‌ فرانسه‌ با تجهیزات‌ به‌نمایندگی‌ ایران‌ خودرو ارسال‌ می‌گردد. مقتضی‌ است‌ دستور فرمائید ارزشگذاری‌ اتومبیل‌های‌ وارداتی‌ با توجه‌ به‌ ارزش‌فوب‌ IZMITکشور ترکیه‌ و با در نظر گرفتن‌ هفتصد و پنجاه‌ یورو کرایه‌ حمل‌ تا تهران‌ و بیمه‌ و با رعایت‌ سایر مقررات‌ انجام‌گیرد.رسول‌ کوهستانی‌ پزوه‌ - مدیرکل‌ دفتر تعیین‌ ارزش‌



    بخشنامه‌ گمرک ایران در خصوص ابلاغ پرایس لیست اتومبیلهای هیوندای

    شماره:
    328895/4902/206/24/471

    18/12/1387

    گمرک‌.................
    با سلام‌ ـ احتراما، در اجرای‌ تبصره‌ 6 قانون‌ خودرو بر اساس‌ مفاد صورتجلسه‌ شماره‌ 359 مورخ‌ 1387/12/13 کمیته‌مشترک‌ گمرک‌ و وزارت‌ صنایع‌، بپیوست‌ 1 برگ‌ پرایس‌ لیست‌ اتومبیل‌های‌ هیوندایی‌ سال‌ 2009 ساخت‌ کره‌ جنوبی‌مربوط به‌ نمایندگی‌ آسان‌ موتور، ارسال‌ می‌گردد. خواهشمند است‌ دستور فرمائید ارزشگذاری‌ اتومبیل‌های‌ وارداتی‌مربوطه‌، با توجه‌ به‌ ارزشهای‌ اعلام‌ شده‌ و با در نظر گرفتن‌ کرایه‌ حمل‌ و بیمه‌ انجام‌ گیرد.
    رسول‌ کوهستانی‌ پزوه‌ ـ مدیرکل‌ دفتر تعیین‌ ارزش‌



    بخشنامه‌ گمرک ایران در خصوص ابلاغ پرایس لیست اتومبیلهای BMW

    شماره:
    328229/4372/206/24/469

    17/12/1387

    گمرک‌.................
    با سلام‌ ـ احتراما، در اجرای‌ تبصره‌ 6 قانون‌ خودرو بر اساس‌ مفاد صورتجلسه‌ شماره‌ 357 مورخ‌ 1387/12/4 کمیته‌مشترک‌ گمرک‌ و وزارت‌ صنایع‌، بپیوست‌ 3 برگ‌ ارزش‌های‌ پایه‌ اتومبیل‌ و یک‌ جلد ارزش‌ تجهیزات‌ اتومبیل‌های‌ BMWسال‌ 2009 ساخت‌ آلمان‌، به‌ نمایندگی‌ شرکت‌ پرشیا خودرو ارسال‌ می‌گردد. مقتضی‌ است‌ دستور فرمائید ارزشگذاری‌پایه‌ اتومبیل‌های‌ وارداتی‌، با توجه‌ به‌ لیست‌ پیوست‌ و با استعلام‌ فهرست‌ تجهیزات‌ نصب‌ شده‌ بر روی‌ هر خودروی‌ وارده‌از نمایندگی‌ مربوطه‌ و قبل‌ از ترخیص‌ و با در نظر گرفتن‌ کرایه‌ حمل‌ و بیمه‌ و با رعایت‌ سایر مقررات‌، اقدام‌ لازم‌ بعمل‌آورند. ضمنا در صورت‌ بروز هرگونه‌ مشکل‌ درخصوص‌ نحوه‌ تشخیص‌ تجهیزات‌ اعلام‌ شده‌ با نمایندگی‌ مربوطه‌هماهنگی‌ لازم‌ بعمل‌ آید و باتوجه‌ به‌ اینکه‌ ترخیص‌ خودرو موجب‌ خارج‌ شدن‌ کالا از حیطه‌ نظارت‌ گمرک‌ می‌گردد،رسیدگی‌ به‌ اعتراض‌ واردکنندگان‌ درخصوص‌ ارزش‌ تجهیزات‌ و تعداد آن‌ فقط در مرحله‌ ترخیص‌ امکان‌پذیر می‌باشد.
    رسول‌ کوهستانی‌ پزوه‌ ـ مدیرکل‌ دفتر تعیین‌ ارزش‌



    بخشنامه‌ گمرک ایران در خصوص ابلاغ پرایس لیست اتومبیل سیتروئن 2009 C-5

    شماره:
    310184/4010/206/24/435

    23/11/1387

    گمرک‌..............
    با سلام‌ - احتراما، در اجرای‌ تبصره‌ 6 قانون‌ خودرو و بر اساس‌ مفاد صورتجلسه‌ شماره‌ 356 مورخ‌ 1387/11/15 کمیته‌مشترک‌ گمرک‌ و وزارت‌ صنایع‌ و معادن‌، بپیوست‌ 3 برگ‌ ارزش‌ و تجهیزات‌ اتومبیل‌های‌ C5 سیتروئن‌ ساخت‌ فرانسه‌ سال‌2009 مربوط به‌ نمایندگی‌ شرکت‌ مهندسی‌ بازرگانی‌ خودرو سایپا ارسال‌ می‌گردد. خواهشمند است‌ دستور فرمایندارزشگذاری‌ اتومبیل‌های‌ وارداتی‌ مربوطه‌، با توجه‌ به‌ لیست‌ پیوست‌ و با در نظر گرفتن‌ نوع‌ ارز و بیمه‌ و کرایه‌ حمل‌ انجام‌گیرد.
    رسول‌ کوهستانی‌ پزوه‌ ـ مدیرکل‌ دفتر تعیین‌ ارزش‌

  5. 3 کاربر از hitman908 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  6. #4
    اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ
    پست ها
    266

    پيش فرض

    دوستان امیدوارم برای امروز کافی باشه و برای دوستان محتوا!!!! داشته باشه

  7. #5
    اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ
    پست ها
    266

    پيش فرض

    دوستان گلم در دو پست قبلی سعی بر این بود که قوانین ورورد خودرو به کشور به صورت مفصل اطلاع رسانی شود اعم از خودروهای مجاز برای ورود به داخل (البته هر خودرویی میتونه وارد بشه اما نه برای دادو ستد و یا مدت طولانی) و گمرک آنها

  8. #6
    اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ
    پست ها
    266

    پيش فرض انواع خودروهای هیوندای (سنتنیال)

    انواع خودروهای مجاز شرکت هیوندای برای واردات به شرح زیر میباشد:


    سنتنیال

    مدل


    مدل 2010 - فول آپشن امارات


    مشخصات موتور و دنده

    هشت سیلندر، 4600 سی سی، 366 اسب بخار، شش دنده اتوماتیک


    امکانات

    ایربگ های جلو، جانبی و پرده ای برای سر نشینان جلو - رینگ آلیاژی 18 اینچی - فرمان الکترو هیدرولیک - سیستم کنترل پایداری - درب صندوق عقب برقی - سانروف برقی -شیشه های عایق در برابر صدا و اشعه خورشید - آینه الکتروکرومیک با قطب نما - پوشش چرم دسته دنده و فرمان - پرده برقی برای شیشه عقب و شیشه های جانبی عقب - تزیینات کروم سپرها - آینه های جانبی الکتروکرومیک، تاشو برقی، با حافظه، چراغ کمکی - آینه آرایشی عقب - لامپ زنون - تنظیم ارتفاع خودکار چراغ های جلو - سیستم شستشوی چراغ های جلو - راهنمای LED چراغ های جلو و عقب - - سیستم کنترل فشار باد لاستیک ها - کروز کنترل هوشمند با کنترل از روی فرمان - سنسور باران - کول باکس - سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه

    امکانات ویژه

    ایربگ های جانبی و پرده ای برای سرنشینان عقب - سیستم نویگیشن - ترمز پارک برقی - سیستم کمکی بستن برقی درب ها - کلید هوشمند + دکمه استارت - تزیینات چوب طبیعی، آلومینیوم و جیر - صندلی برقی راننده با حافظه، افزایش سطح نشیمنگاه، گرمکن و سردکن - صندلی برقی سرنشین جلو، دارای گرمکن و سردکن و چراغ زیرپا - مه شکن جلو - صندلی عقب تاشو با تنظیم برقی، دارای گرمکن و سردکن، تنظیم برقی گودی کمر، زیرپایی برقی، میز، ماساژور، پشت سری های برقی و دریچه سیستم تهویه - سیستم اطلاع رسانی به راننده DIS (ماوس) - سیستم چند رسانه ای Lexicon مجهز به 17 اسپیکر ، سیستم پخش صدای هفت کاناله 7.1 و قابلیت پخش DVD با صفحه نمایش LCD و کنترل از روی فرمان - دوربین عقب - صفحه نشانده های سوپرویژن به همراه LCD - سنسور پارک عقب + سیستم راهنمای پارک

    آنالیز قیمت تمام شده





    قیمت خودرو









    721,000,000 ریال
    ترخیص خودرو از گمرک








    444,000,000 ریال
    شماره گذاری








    46,500,000 ریال
    خودروی فرسوده








    45,000,000 ریال
    سایر هزینه ها شامل ....








    15,100,000 ریال
    جمع کل قیمت تمام شده




    1,271,600,000 ریال
    Last edited by hitman908; 08-04-2011 at 16:07.

  9. 3 کاربر از hitman908 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  10. #7
    ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    پست ها
    3,911

    پيش فرض

    بگید این هزینه های اضافی واسه چیه؟
    ترخیص خودرو از گمرک


    444,000,000 ریال
    شماره گذاری


    46,500,000 ریال
    خودروی فرسوده


    45,000,000 ریال
    سایر هزینه ها شامل ....


    15,100,000 ریال
    یا بهتر بگم چرا انقد گرون حساب میکنن؟

  11. #8
    اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ
    پست ها
    266

    پيش فرض

    چرا عکسها نمیاد لطفا مدیران فروم کمک کنند

  12. #9
    اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ
    پست ها
    266

    پيش فرض

    بگید این هزینه های اضافی واسه چیه؟


    یا بهتر بگم چرا انقد گرون حساب میکنن؟
    شاید بخشیش به خاطر حمایت از تولید کننده داخل اما به طور کلی برای تامین بخشی از هزینه های دولته که وابستگیش از نفت کمتر کنه

  13. 2 کاربر از hitman908 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  14. #10
    ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City
    پست ها
    11,533

    پيش فرض

    واردات خودروهای آمریکایی واسه گذر موقت رو جدیدا گیر میدن.
    ما میخواستیم یه فورد موستانگ رو از کویت بیاریم گمرگ آبادان کلی الاف شدیم

  15. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •