تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: خود به خود ری استارت میشه

داره خودمونی میشه حجت آقا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض خود به خود ری استارت میشه

سلام
    ویندوزم سونه.کامپیوترم خود به خود ری استارت میشه.مثلا وقتی 9:30 روشنش میکنم ساعت 10:35 ری استارت میشه یااگه 9:36 روشنش کنم ساعت 11:35 ری استارت میشه.خلاصه اگه قبل 35 دقه باشه یه ساعت بعدش راس 35دقه ری استارت میشه و اگه بعد 35 دقه باشه دو ساعت بعد.IDM سی روزه روش نصب بود.وقتی 30روز تموم شد این بلایا شروع شد.قبل از اینکه بخواد ری استارت بشه IDM یه پیغام میداد،تا میخاستم بخونم کامپیوترری استارت میشد.الان IDM رو uninstall کردمواز orbit downloader استفاده میکنم ولی بازم ری استارت میشه ولی دیگه اون پیغامو نمیده.لطفا کمکم کنید.

داره خودمونی میشه حجت آقا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کممممممممممممممک

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

سلام
    ویندوزم سونه.کامپیوترم خود به خود ری استارت میشه.مثلا وقتی 9:30 روشنش میکنم ساعت 10:35 ری استارت میشه یااگه 9:36 روشنش کنم ساعت 11:35 ری استارت میشه.خلاصه اگه قبل 35 دقه باشه یه ساعت بعدش راس 35دقه ری استارت میشه و اگه بعد 35 دقه باشه دو ساعت بعد.IDM سی روزه روش نصب بود.وقتی 30روز تموم شد این بلایا شروع شد.قبل از اینکه بخواد ری استارت بشه IDM یه پیغام میداد،تا میخاستم بخونم کامپیوترری استارت میشد.الان IDM رو uninstall کردمواز orbit downloader استفاده میکنم ولی بازم ری استارت میشه ولی دیگه اون پیغامو نمیده.لطفا کمکم کنید.
    clear cmos کن مشکلت حل میشه.احتمال 100 درصد تو setup قسمت power تغییرات ایجاد شده.
    در نهایت bios باید update شود

4. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه بایاس رو فعلا بزار...
    اولی یه برنامه registery cleaner پیدا کن (احتمالا تنظیمات IDM مونده) با توجه به نوع مشکلی که گفتین (قبل از 35) مشکل به احتمال زیاد نرم افزاری هست چون بایاس رو هم ریست کنی باز تنظیمات نرم افزاریت سرجاش هستند
    بعد به قول دوستم قسمت power option رو هم یه چک کن
    همینطور به قسمت recovery and startup هم یه نگاه بنداز (در واقع پیداش کن) چون ویندوز قسمتی داره که به محض اینکه یه ارور اساسی رو (پائین تر از صفحه ی آبی) پیدا کرد سیستم رو ریستارت کنه

با یه آنتی ویروس هم سیستمت رو چک کن (خیلی هم به نود32 مطمئن نباش)

اگر اینا هم کار نکرد یه بار سیستمت رو تو حالت safe mode بالا بیار ببین باز هم همین مشکل رو داری....
    در نهایت هم اگه مشکل حل نشد یه ریست بایاس هم انجام بده ببین مشکل حل میشه...

6. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سیستم من بعد از اینکه بالا میاد چند دقیقه بعد ری استارت میشه و همینطور مرتب تکرار میشه !!! یه دفعه اینطوری شد برنامه جدیدی نصب نکردم و اصلا نمیدونم چرا اینطوری شده. سیف مود هم اومد بالا اما بعد از چند دقیقه باز ریست شد تنها اتفاق مشکوک اینکه توی کتابخونه ملی وایرلس رو روشن کردم که از اینترنت استفاده کنم اما موفق نشدم و بعدش اصلا وایرلس رو خاموش کردم که مشکلی پیش نیاد شب که اومدم خونه روشن کردم اینطوری شده ً دوستان خواهشا اگه نظری دارند اعلام کنند با سپاس
    ضمنا
    ویندوز ایکس پی و لپ تاپ acer 4720 است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ویروس، پاور (سخت افزار و نرم افزار)، بایوس رو بهترته یه سروگوشی بکیشین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ویروس، پاور (سخت افزار و نرم افزار)، بایوس رو بهترته یه سروگوشی بکیشین
    باطری رو در اوردم اما باز ریست شد چه کاری برای پاور باید انجام بدم؟ و لطفا میشه بگید بایاس رو چطوری ریست کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

باتری بایاس معمولا با در آوردن ریست میشه ولی تو بعضی مدلها EEPROM طوری هست که تا 24 ساعت هم بعداز قطع باتری باز ریست نمیشه (البته چندان معمول نیست) از تو خود بایاس هم میتونید ریستش کنین....این باتری در آوردن بیشتر وقتی انجام میشه که سیستم بالا نیاد....
    راجع به پاور، یه چک کنین ببینین پاور کامپیوترتون(سخت افزار) درست کار میکنه یا نه! اخیرا قطعه ی جدیدی اضافه نکردین؟ یا ممکن هست پاور کامپیوترتون آسیب دیده باشه... مثلا میتونین پاور یه کامپیوتر دیگه رو امتحان کنین ببینین مشکلش حل میشه یا نه...

اما ویروس هم ممکنه مشکل زا باشه، ظاهرا توی چند هفته اخیر یه همچین ویروسی گزارش شده که کامپیوتر رو ریستارت میکنه....(به نود32 خیلی اعتماد نکنین) چند تا آنتی ویروس جدید و به روز رو امتحان کنید مثلا avast آنتی ویروس خوبیه رایگان هم هست کرک هم نمیخواد نسخه ی رایگانش هم ازنود قویتره اونو امتحان کنین آنتی ویروس های avira و AVG رو هم امتحان کنین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

باتری بایاس معمولا با در آوردن ریست میشه ولی تو بعضی مدلها EEPROM طوری هست که تا 24 ساعت هم بعداز قطع باتری باز ریست نمیشه (البته چندان معمول نیست) از تو خود بایاس هم میتونید ریستش کنین....این باتری در آوردن بیشتر وقتی انجام میشه که سیستم بالا نیاد....
    راجع به پاور، یه چک کنین ببینین پاور کامپیوترتون(سخت افزار) درست کار میکنه یا نه! اخیرا قطعه ی جدیدی اضافه نکردین؟ یا ممکن هست پاور کامپیوترتون آسیب دیده باشه... مثلا میتونین پاور یه کامپیوتر دیگه رو امتحان کنین ببینین مشکلش حل میشه یا نه...

اما ویروس هم ممکنه مشکل زا باشه، ظاهرا توی چند هفته اخیر یه همچین ویروسی گزارش شده که کامپیوتر رو ریستارت میکنه....(به نود32 خیلی اعتماد نکنین) چند تا آنتی ویروس جدید و به روز رو امتحان کنید مثلا avast آنتی ویروس خوبیه رایگان هم هست کرک هم نمیخواد نسخه ی رایگانش هم ازنود قویتره اونو امتحان کنین آنتی ویروس های avira و AVG رو هم امتحان کنین.
    دوست عزیز ممنون از پاسختون ولی سیستم من لپ تاپ هست پی سی نیست که بتونم پاور رو عوض کنم . اگه ویروسی باشه در نهایت ناچارا ویندوز رو عوض میکنم اما ترسم از اینه که سخت افزاری مشکل پیدا کرده باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ممنون از پاسختون راستش سیستم لپ تاپ هست و نمیتونم پاور رو عوض کنم میشه بگید چطوری از توی بایوس ریست کنم ؟ کدوم گزینه؟ چند دقیقه بیشتر سیستم بالا نیست و سریع ریست میشه فرصت اسکن با آنتی ویروس حتی از طریق شبکه و یک کامپیوتر دیگه امکان پذیر نیست!!!!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •