تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: كمكم كنين (سوال در مورد ميل دارم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض كمكم كنين (سوال در مورد ميل دارم)

من يه مشكلي دارم اونم اينه كه:
    براي دوست دوست پسر من با يه آدي به جز اي دي من يه ايميلي زده شده كه حرفهاي بدي توش بوده و اون طرف به دوست من گفته كه كار من بوده در صورتي كه من از همه چيز بي خبرم و حتي نمي دونم متن اون ايميل چي بوده و هر چي بهش مي گم كار من نبوده باور نمي كنه مي گه با مدرك بايد بهم ثابت كني كه اون حرفها رو نزدي و كار تو نبوده مي گه اگه ثابت نكني نه من نه تو ديگه بايد دور منو خط بكشي

خيلي بد گير افتادم واقعا نمي دونم بايد چي كار كنم خيلي وقته يعني چند ماهي ميشه كه دارم دنبال راه چاره مي گردم ولي پيدا نمي كنم

مي خوام بپرسم آيا كسي هست كه بتونه راهي جلو پام بذاره كه من با يه دليل منطقي كه نشه روش حرفي آورد به قول خودش مدرك بتونم بهش ثابت كنم اون ميلو من نزدم ؟؟

خواهش مي كنم كمكم كنين

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

راهش اینه که فکر کنی ایا پسوردت را به کسی گفتی یا نه
    در ایمیل ادرس فرستنده معلومه
    اگه ادرس فرستنده ادرس شما باشه حتما هک شدی

آخر فروم باز Monica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من آخرش نفهمیدم مشکلت چی بود نیاز جون؟ انگار یه چیزی بود تو مایه های تو دوست داری با دوست من که دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشی!
    می شه یه کم بیشتر توضیح بدی؟ یعنی فکر می کنی که هک شدی؟
    اون Email که به دوست دوست شما زده شده با id تو بوده یا به یه id دیگه؟

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

baraye inke be esme yek nafar email beferesti aslan niyazi nist ke ono ---- koni shoma ham mitoni rahesho yad begiri va be esme dost pesaret baraye khodesh mail bezani ta bavar kone

آخر فروم باز Monica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط MAXXX
    baraye inke be esme yek nafar email beferesti aslan niyazi nist ke ono ---- koni shoma ham mitoni rahesho yad begiri va be esme dost pesaret baraye khodesh mail bezani ta bavar kone
    1- سلام
    2- لطفا فارسی بنویسید . این تذکری که خودم خیلی ازش بدم می آد ولی قانونه
    3- خب اگه ممکنه آموزش این راهو همین جا بذارید تا بقیه هم استفاده کنند.
    MerC & Bye

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

با سلام اگه ممکنه بگید چه طوری آخه عجیبه

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . آیا منظورت همون تغییر نام در ایمیل های ارسالی هست که تو آپشن های یاهو میل قرار داره؟
    اگه اونو میگی که ، اون فقط ظاهر میل رو عوض می کنه ، شخص وارد میل بشه , و آدرس فرستنده رو ببینه معلوم میشه فرستنده اصلی کی بوده... شایدم من اشتباه می کنم و منظور شما چیزه دیگه یی هست.
    ممنون میشم توضیح بدی.

راستی خانوم نیاز ، امیدوارم از من دلگیر نشین ، اما به نظر من بعضی موقع ها آدم ها واسه یه چیزایی بهونه میآرن و می پیچونن.
    تا بعد...
    Last edited by nightmare; 29-05-2006 at 18:13.

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . آیا منظورت همون تغییر نام در ایمیل های ارسالی هست که تو آپشن های یاهو میل قرار داره؟
    اگه اونو میگی که ، اون فقط ظاهر میل رو عوض می کنه ، شخص وارد میل بشه , و آدرس فرستنده رو ببینه معلوم میشه فرستنده اصلی کی بوده... شایدم من اشتباه می کنم و منظور شما چیزه دیگه یی هست.
    ممنون میشم توضیح بدی.

راستی خانوم نیاز ، امیدوارم از من دلگیر نشین ، اما به نظر من بعضی موقع ها آدم ها واسه یه چیزایی بهونه میآرن و می پیچونن.
    تا بعد...

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نه منظورم با پروتکل Smtp است الان نمیتونم فارسی بنویسم میگردم برات پیدا میکنم ولی نیاز خانم کسی که به خاطر ایمیل جعلی باهات قطع رابطه کرده ارزش نداره

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

هر سرور برای ارسال ایميل از پروتکل SMTP استفاده ميکنه. اين پروتکل توانايي خواندن E-mail را نداره و فقط مي‌تونه E-mail بفرسته.پورت ۲۵ : اين پورت ۲۵ براي ارسال E-mail به‌کار مي‌ره و اين پورت از برنامه های SMTP Server برای ارسال استفاده می کنه. برای صحبت کردن با پورت ۲۵ اول بايد يک Server پيدا کنيم که پورت ۲۵ در آن باز باشه و بعد بايد طبق معمول از telnet براي ارتباط استفاده کنيم.

SMTP Server ها اهميتي نمي‌دهند که شما کي هستيد و به کي می‌خواهيد ميل بزنيد، بلکه فقط کار خود را مي‌کنند. پس به هر آدرس توجه کامل نکنين، شايد جعلی باشه چگونه يک SMTP سرور پيدا کنيم :

کار سختي نيست. ولی ما توصيه مي‌کنم از سروری کمک بگيرين که مربوط به Mail Box قرباني است. SMTP Server در نهايت روی يک سرور قرار دارد پس در حتما آدرس آن چيزی مثل smtp.noavar.com، mx01.hotmail.com و ... هست.

سايت‌ google رو باز کنيد و عبارت SMTP Server را سرچ کنين. هزاران سرور پيدا می کنين.زود برين به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد نام سايت را مي‌نويسين و دکمه lookup را کليک مي‌کنين.(مثلا yahoo.com ) و می بينين:

Domain Server: ns.cw.net

yahoo.com mail is handled by 5 mx4.mail.yahoo.com.

yahoo.com mail is handled by 1 mx1.mail.yahoo.com.

yahoo.com mail is handled by 1 mx2.mail.yahoo.com.

مشخصه که SMTP Server های سايت yahoo.com عبارتند از: mx1.mail.yahoo.com , mx2.mail.yahoo.com , mx4.mail.yahoo.com

خوب حالا ميخوايم به يه نفر (مثلا ا ی ميل بزنيم و ميخوايم که طرف خيال کنه که از طرف irchatan_helper است. (هر دو در سايت ياهو) برای اين کاراز telnet برای برقراری ارتباط استفاده می کنم. دستور زير را در اعلان داس تايپ کنين.

telnet mx1.mail.yahoo.com 25

۲۵ همون شماره پورت ای ميل هست و از سرور اصلی ياهو هم استفاده کرديم.خوب حالا شما بايد اين رو بينين:

220 YSmtp mta499.mail.yahoo.com ESMTP service ready

دقت کنيد که چون از telnet استفاده مي‌کنين، چيزهايي را که تايپ مي‌کنين، نمي‌بينين و نمي‌تونيد از دکمه BackSpace استفاده کنين.تايپ کنين HELO yahoo.com و جواب مي‌شنويم: 250 mta499.mail.yahoo.com

حالا بايد مشخص کنم که E-mail فرستنده چيه. پس مي‌نويسم: MAIL FROM: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا بايد بگم که اين E-mail به چه آدرس ارسال بشه مثلآ RCPT TO: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وDATAحالا بايد بنويسم Enter بزنم و جواب مي‌شنوم:354 go ahead

اينجا وقت تايپ کردن يک سری چيز‌های اساسي است. اول مي‌نويسم

From: R D [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين همان اسمي است که به عنوان Sender يا همان From ديده ميشه. حالا مي‌نويسم:salam و بعد Subject اين هم در آن E-mail به عنوان subject ديده ميشه.

MIME-Version: 1.0

Content-Type: text/plain;

خوب دوبار Enter زده و متن نامه را مي‌نويسم:

دقت کنيد که يک . (نقطه) در سطر آخر بنویسید و بعد Enter بزنید. با اين روش به پورت ۲۵ ميگيدکه متن نامه تمام شده.

مي‌نويسم QUIT تا ارتباط قطع و از telnet خارج بشي
    \writen from: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •