سلام دوستان من میخاستم برنامه ای بنویسم که در اون عددی رو در مبنای 16 دریافت کنه و معادل آن را در مبنای 10 نمایش بده
text2.text = Hex(text1.text) d
از hex باید استفاده کرد یا oct یا چیز دیگری؟؟ ??
سلام دوستان من میخاستم برنامه ای بنویسم که در اون عددی رو در مبنای 16 دریافت کنه و معادل آن را در مبنای 10 نمایش بده
text2.text = Hex(text1.text) d
از hex باید استفاده کرد یا oct یا چیز دیگری؟؟ ??
Last edited by behzad74; 07-04-2011 at 15:09.
سلام دوست عزیز ، یه نمونه نوشتم که کمکت می کنه.
توضیحات : توی نمونه برنامه یه تابع به نام Hex2Dec هست که می تونی توی برنامت ازش استفاده کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من زیاد وارد نیستم تازه اولای راهم چیز زیادی ازش نفهمیدم (این متن سبز ها چی بودن؟چجوری گذاشتیشون !؟)راه آسونتری وجود نداره؟چون من میخام بدمش به دبیرمون چند تا برنامه بودن بقیه رو ساختم اما این یکی رو بلد نبودم حالا اگه این رو بهش بدم 100% میفهمه که من درستش نکردم!!!
راستی textbox2 رو چجوری کمرنگ کردی؟مشخصه ی locked رو true کردی اما چی کار کردی که کمرنگ شده
دوست عزیز اون متن های سبز که چیز مهمی نیست چون توضیحاتی هست که هر برنامه نویس واسه اینکه کدش خواناتر و مستندتر باشه اونا رو مینویسه. ومیتونی باگذاشتن ' و بعد هم متن دلخواه خودت اونا رو به توضیح تبدیل کنی.
و فکر کنم منظورت رنگ پس زمینه text box باشه که اونم خیلی راحت هست و میتونی با مقدار دادن مشخصه ی back color رنگ text box رو عوض کنی با کدنویسی هم میشه اینجوری:
Text1.BackColor = vbRed
قصه نخور یکم کار کنی دستت میاد و اینجور برنامه هایی باید الگوریتم نویسیت قوی باشه
و اینو هم بدون که همیشه بهترین الگوریتم نویسها بهترین برنامه نویسها هستن
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)