با سلام خدمت دوستان
چند وقته این ارور رو صفحه ویندوزم میاد
دلیلشو نمیدونم ولی نوشته انگار ویندوز کرک نشده ولی من مطمئنم که کرک شده(تو قسمت windows activation) اکتیو شده
اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم یه کمکی بده
باتشکر
![]()
با سلام خدمت دوستان
چند وقته این ارور رو صفحه ویندوزم میاد
دلیلشو نمیدونم ولی نوشته انگار ویندوز کرک نشده ولی من مطمئنم که کرک شده(تو قسمت windows activation) اکتیو شده
اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم یه کمکی بده
باتشکر
![]()
سلام دوست من؛
نسخه ی ویندوزت زیر 7600 هستش و نسخه ی نهایی نیست و به خاطر همین نصبش روی سیستم ممکن نیست.
بهتره یک نسخه ی نهایی بخرید و نصب کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون از کمکتون
اما این ویندوز منم همینه یعنی 7600هست که با نصب سرویس پک شده 7601 الان سرویس پک 1 هم نصبه
اگه ممکنه کمک کنید تا این مشکل رو برطرف کنم
باتشکر
ویندوزتون رو 2باره کرک کنید. راهنمائی در تاپیک مخصوصش هستخیلی ممنون از کمکتون
اما این ویندوز منم همینه یعنی 7600هست که با نصب سرویس پک شده 7601 الان سرویس پک 1 هم نصبه
اگه ممکنه کمک کنید تا این مشکل رو برطرف کنم
باتشکر
موفق باشید
خیلی ممنون از کمکتون
مطمئنید که درست میشه؟
نیاز به نصب مجدد ویندوز نیست؟
نه دوست عزیز نیاز به نسب مجدد نیستخیلی ممنون از کمکتون
مطمئنید که درست میشه؟
نیاز به نصب مجدد ویندوز نیست؟
احتمالا درست کرک نشده بوده و یا آپدیتی رو که نباید دانلود کنید دانلود کردید ! اگه اینجوری کافیه اون پاک بشه و دوباره کرک بشه ، همین
موفق باشید
شما به وسیله این برنامه که لینک شده پایین اول کرک قبلی رو پاک کنید
بعد اقدام به نصب کرک کنید کرک جدیدلینک پایینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود کرککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورژن سرویس پکتون چیه؟
Build کامل ویندوز شما باید 7601.17514.101119.1850 باشه و اگر غیر از این باشه یعنی سرویس پکی که نصب کردین نسخه ی نهایی نبوده.
اگر Build ویندوز همین بود بعدش اقدام به کرک کردن کنید.
خیلی ممنون از کمکتون
کرک رو حذف کردم و دوباره کرک کردم با همین کرک ورژن 2 جدیده شاید که دیگه اینجوری نشه
این کرک دومیه همون ورژن 2 رو دانلود کرم خودش آنیستال داشت (چون با ورژن قبلیش کرک کرده بودم) بعد دوباره کرک کردم شاید درست بشه
از کجا ورژنشو بفهمم؟
تو سیستم اینفورمیشن (system information) که درباره این ننوشته بود قسمت سیستم هم نوشته service pack1 v.178حالا این درسته؟
ولی من فک کنم نسخه نهایی نباشه چون همون اول که اومده بود ا سایت ماکروسافت دانلود کره بودم تقریبا 600مگ بود
حالا اگه میشه بفرمایید کجا میتونم آخرین ورژنشو دانلود کنم؟
باتشکر
آره وقتی ورژن رو به صورت سه رقمی زده یعنی نهایی نیستش.
از همون مایکروسافت میتونید دانلود کنید:
سه فایل آخر هرکدوم به ویندوز شما میخوره دانلود کنید. (ویندوزتون باید اکتیو باشه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یا لینک از SoftPedia:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)