تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکلات usb

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

13 مشکلات usb

با سلام

مدتی است که usb سیستم من دچار مشکل شده است. یا آن را نمیشناسد و یا زمانی که میخواهم اهنگی یافایل دیگری را از کامپوتر به داخل رم موبایل و یا mp3 کپی کنم خطای زیر را میدهد

. cannot find the specified file "نام فایل" can not copy

make sure you specify the correct path and fie name
    و بلا فاصله ارتباط با سیستم قطع میگردد. و جالب توجه اینکه اگر اجازه کپی آهنگی را دهد آن اهنگ با آهنگ دیکری که از قبل در رم بوده تلفیق میشود ویا به طور کامل کپی نمیشود.
    لطفا مرا راهنمایی کنید.

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

پاور سيستم شما چي هست ؟

داره خودمونی میشه erfan3333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام

مدتی است که usb سیستم من دچار مشکل شده است. یا آن را نمیشناسد و یا زمانی که میخواهم اهنگی یافایل دیگری را از کامپوتر به داخل رم موبایل و یا mp3 کپی کنم خطای زیر را میدهد

. cannot find the specified file "نام فایل" can not copy

make sure you specify the correct path and fie name
    و بلا فاصله ارتباط با سیستم قطع میگردد. و جالب توجه اینکه اگر اجازه کپی آهنگی را دهد آن اهنگ با آهنگ دیکری که از قبل در رم بوده تلفیق میشود ویا به طور کامل کپی نمیشود.
    لطفا مرا راهنمایی کنید.
    یحتمل کاره ویروسه
    دارن اذیتت میکنن
    ی آنتی ویروس خوب با آپدیت نصب کن از خجالتشون در بیا
    مثلا avast کارتو راه میندازه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

برای من تازگی یه مشکل پیش اومده چون کیس من یه مقدار فاصله داره مجبورم که از هاب استفاده کنم تا کوتاهی طول سیم کیبورد و موس رو جبران کنم تا الان 3 تا هاب گرفتم که بعد دو روز حالا یا سوختن یا اینکه دیگه ارتباط برقرا نمیکنن و من هر بار رفتم و فروشنده بدبخت عوضشون کرده الان اخرین مورد رو که تعویض کرده دو ورزه رو یه سیستم دیگه گذاشتم بی دردسر داره کار می کنه اما الان میترسم مجدد وصل کنم به همون سیستم و باز خراب شه علتش چی می تونه باشه ممنون میشم
    Last edited by DIKT; 07-04-2011 at 12:26.

داره خودمونی میشه erfan3333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

برای من تازگی یه مشکل پیش اومده چون کیس من یه مقدار فاصله داره مجبورم که از هاب استفاده کنم تا کوتاهی طول سیم کیبورد و موس رو جبران کنم تا الان 3 تا هاب گرفتم که بعد دو روز حالا یا سوختن یا اینکه دیگه ارتباط برقرا نمیکنن و من هر بار رفتم و فروشنده بدبخت عوضشون کرده الان اخرین مورد رو که تعویض کرده دو ورزه رو یه سیستم دیگه گذاشتم بی دردسر داره کار می کنه اما الان میترسم مجدد وصل کنم به همون سیستم و باز خراب شه علتش چی می تونه باشه ممنون میشم
    مگه فاصلش چقدره
    از این سیم های تکی رابط بگیر
    به طور کلی وقتی یو اس پی سیمش دراز میشه برای غلبه بر مقاومت و جنس سیم مجبور ولتاژ بیشتری از خود عبور بده که علتش میتونه این باشه
    مثلا اگه رابط 3 تا 4 متری وصل کنی به پورت یو اس پی کامت انتهاشو به نوک دستت بزنی ی برق نسبتا ضعیفی احساس میکنی که تو حالت عادی اصلا وجود نداره و علتش همونی هست که گفتم
    پیشنهاد میشه یا مارکش رو عوض کنی
    یا فاصله رو کاهش بدی
    یا از اون سیم های یک به یکی که گفتم استفاده کنی

6. این کاربر از erfan3333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •