تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل با بازی ها ، لپ تاپ Acer 4741G

در آغاز فعالیت EmadS37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض مشکل با بازی ها ، لپ تاپ Acer 4741G

سلام . بچه ها من از آذر ماه پارسال هست که این لپ تاپ رو دارم . اول روش لینوکس نصب بود و من هم خب بلد نبودم باهاش کار کنم و ویندوز 7 ریختم . اما از همون اول با بازی ها مشکل داشت و داره . البته تا الان فقط یکبار ویندوز ریختم .
    تمام بازی ها رو راحت راحت روی high اجرا می کنه اما وسط بازی می پره بیرون . فرقی هم نمی کنه چی باشه . مگه این که از این بازی های آرکید دو بعدی باشه .
    کارت گرافیکش GT420 m 1GB هست و سی پی یو Core i5 460M 2.53-2.9 هست
    کسی راه کاری داره ؟
    خواهش می کنم راهنمایی کنید . الان دارم Crysis 2 با Xbox بازی می کنم در حالی که هنوز یکش رو بازی نکردم :d:d الان می خوام فقط کرایسیس رو بازی کنم

از بازی خارج میشه ، طوریه که صفحه کاملاً سیاه میشه و یه صدای ویزززززززززززز میاد و تنها راهش هم اینه که لپ تاپ رو خاموش و روشن کنم . نمیشه برگردم به ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه با تعویض ویندوز و نصب مجدد بازی ها و ویروس کشی و آپدیت درایور کارت گرافیک حل نشد ببرید نمایندگی

در آغاز فعالیت hgm682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام . بچه ها من از آذر ماه پارسال هست که این لپ تاپ رو دارم . اول روش لینوکس نصب بود و من هم خب بلد نبودم باهاش کار کنم و ویندوز 7 ریختم . اما از همون اول با بازی ها مشکل داشت و داره . البته تا الان فقط یکبار ویندوز ریختم .
    تمام بازی ها رو راحت راحت روی high اجرا می کنه اما وسط بازی می پره بیرون . فرقی هم نمی کنه چی باشه . مگه این که از این بازی های آرکید دو بعدی باشه .
    کارت گرافیکش GT420 m 1GB هست و سی پی یو Core i5 460M 2.53-2.9 هست
    کسی راه کاری داره ؟
    خواهش می کنم راهنمایی کنید . الان دارم Crysis 2 با Xbox بازی می کنم در حالی که هنوز یکش رو بازی نکردم :d:d الان می خوام فقط کرایسیس رو بازی کنم

از بازی خارج میشه ، طوریه که صفحه کاملاً سیاه میشه و یه صدای ویزززززززززززز میاد و تنها راهش هم اینه که لپ تاپ رو خاموش و روشن کنم . نمیشه برگردم به ویندوز
    سلام دوست عزیز
    لپ تاپ منم همین مشکل لپ تاپ شما رو پیدا کرده منم داشتم بازی Crysis 2 می کردم که از اون موقع اینجوری شده
    صفحه سیاه می شه و صدای ززززز میده
    اگه بره شما درست شده لطفا بگید که ایرادش چیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •